Τα 6 κραγιόν του Φθινοπώρου

Οι αποχρώσεις που θα απογειώσουν τα πιο natural looks

Όλες ξέρουμε πως την διαφορά σε ένα καθημερινό φυσικό μακιγιάζ και όχι μόνο, την κάνει το lipstick. Μπορεί με τον covid να φοράμε συνέχεια μάσκες και αυτό να είναι ένα step που κάπως παραλείπαμε από την ρουτίνα μας. Ήρθε, όμως, η ώρα να το εντάξουμε ξανά, με χρώματα που είναι τεράστια τάση φέτος το Φθινόπωρο και υπόσχονται να απογειώσουν το μακιγιάζ μας.

Σκούρα χρώματα που αγαπάμε αλλά και nude αποχρώσεις είναι ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις για φέτος και όχι άδικα καθώς το κραγιόν θα δώσει ένα απόλυτα chic touch σε ένα natural μακιγιάζ. Ανακάλυψε παρακάτω τις 6 top αποχρώσεις για φέτος:

Ενυδατικό κραγιόν στην πιο έντονη μπορντώ απόχρωση για σένα που θέλεις να ξεφύγεις από τα κλασσικά κόκκινα, θα το βρεις στο atticabeauty.gr, 33,00€

Το αγαπημένο lip maximizer αποκτά το πιο ζουμερό μωβ χρώμα δίνοντας στα χείλη όγκο αλλά και υπέροχη λάμψη, θα το βρεις στο atticabeauty.gr, 30,71€

Ματ, σταθερό και απόλυτα ενυδατικό στην τέλεια καφέ απόχρωση για να δέσεις κάθε φυσικό ή πιο έντονο μακιγιάζ, θα το βρεις στα atticabeauty.gr, 6,32€

  Σε super nude απόχρωση ιδανικό για το καθημερινό σου μακιγιάζ δίνοντας μια clean minimal αίσθηση, θα το βρεις στα atticabeauty.gr, 14,75€

 Φυσικά ένα κόκκινο κραγιόν δεν πρέπει να λείπει από το Φθινοπωρινό νεσεσέρ μας! Το συγκεκριμένο έχει άρωμα σοκολάτας και είναι έντονο και ιδανικό για κάθε πιο φυσικό μακιγιάζ, θα το βρεις στο atticabeauty.gr, 13,49€

Μια πολύ σκούρη απόχρωση ιδανική για ένα bold μακιγιάζ που θα τραβήξει τα βλέμματα, τα σκούρα μωβ και μελιτζανί χρώματα φέτος έχουν την τιμητική τους, θα το βρεις στο atticabeauty.gr, 10,88€

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed