3 τρόποι για να βάλεις σωστά το ρουζ

Αυτή η παλέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους

Ήξερες οτι με το ρουζ μπορείς να κάνεις θαύματα στην απόχρωση της επιδερμίδας σου αλλά και να αλλάξεις όλο σου το μακιγιάζ. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι από τα πολύ βασικά στο μακιγιάζ μας καθώς στην σωστή απόχρωση μπορεί να μας δώσει λαμπερή όψη αλλά και υγιές χρώμα.

Πιο συγκεκριμένα, η Blush Color Palette από την Erre Due είναι μια παλέτα ρουζ που σίγουρα θα σου λύσει τα χέρια αφού έχει 3 διαφορετικές αποχρώσεις, matte & shimmer και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις με 3 διαφορετικούς τρόπους.

  1. Τοποθέτησε την πιο σκούρη μωβ απόχρωση στα μήλα σου για να δώσεις ένα ζωντανό και girly χρώμα και κάνε blend με λίγο από το bronzer σου ώστε να το τοποθετήσεις στο κινητό βλέφαρο για ένα soft all day μακιγιάζ.
  2. Χρησιμοποίησε την ανοιχτή ροζ απόχρωση σε πιγούνι, μύτη και την περιοχή ταφ για να δώσεις ένα ελαφρύ χρώμα που θα εξισορροπήσει τυχόν λευκή επιδερμίδα αλλά και θα δώσει ένα πραγματικά υγιές χρώμα.
  3. Η shimmer απόχρωση είναι το ιδανικό soft highlighter για το γραφείο. Τοποθέτησε την με ένα πινέλο βεντάλια στα κόκαλα του προσώπου σου αλλά και στο τόξο των φρυδιών για super αποτέλεσμα.

Βρες την παλέτα εδώ

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.