Δυο δεκαετίες μετά την πρώτη εμφάνιση του έρωτα ανάμεσα στον Ben Affleck και την Jennifer Lopez, οι δύο χολιγουντιανοί σταρ επισφράγισαν την αγάπη τους με δύο γάμους. Οι δυο τους απήλαυσαν το ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι αλλά τώρα φαίνεται πως η Λατίνα τραγουδίστρια ζητά από τον ηθοποιό να κόψει την πιο ένοχη συνήθειά του. 

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η Jennifer Lopez έχει ζητήσει από το σύζυγό της να σταματήσει το κάπνισμα, γιατί είναι μια συνήθεια που δεν αντέχει. Ο Ben Affleck έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές από τους παπαράτσι να καπνίζει, με πιο πρόσφατη την επίσκεψη του ηθοποιού στο σχολείο του γιου του, Samuel, λίγο πριν τον παραλάβει. 

Πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε συγκεκριμένα στη “Marca” ότι «Η Jennifer μισεί το κάπνισμα. Προσέχει το σώμα της και δεν πίνει, τρώει καλό φαγητό και σίγουρα δεν καπνίζει. Ο Ben έχει εγκαταλείψει πολλές κακές συνήθειες, που είχε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν μπορεί να ξεφορτωθεί τα τσιγάρα. Είναι η μόνη του ευχαρίστηση και κάτι, με το οποίο η Jennifer πρέπει να μάθει να ζει. Δεν είμαι σίγουρος ποιος θα κερδίσει τη μάχη. Όλοι θα θέλαμε ο Ben να κόψει το κάπνισμα, αλλά εξαρτάται από εκείνον, όχι από τη Jen».

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, η τραγουδίστρια ήταν σχετικά ανένδοτη σε αυτό της το αίτημα, με τον Affleck να υπόσχεται ότι θα το κρατήσει μακριά από το σπίτι τους αλλά το κάπνισμα είναι κάτι που τον βοηθά να καταπολεμά το άγχος του. 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου