Το grooming στο DON Barber & Groom είναι μια καθιερωμένη συνήθεια για μένα αλλά αυτή τη φορά με περίμενε μια έκπληξη κατά την είσοδό μου στον χώρο.

Δίπλα στη reception εντόπισα selective items του αγαπημένου μου ελληνικού αντρικού brand που θα εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπως έμαθα. Shop in a shop δηλαδή.

TIP: Το προσωπικό έχει ήδη ξεκινήσει να φορά τα χαρακτηριστικά παντελόνια με πιέτες Dante.

Ο συνδυασμός του DON Barber & Groom και των Dante men μου φάνηκε genius καθώς και τα δύο αποτελούν ελληνικά σύμβολα του σύγχρονου άντρα.

Grooming by Σωτήρης Καμπέρης.

 

Το Don Barber & Groom αποτελεί ουσιαστικά το μοναδικό μέρος με φυσική παρουσία των Dante στο Κολωνάκι.

To ελληνικό brand ανδρικής ένδυσης και αξεσουάρ Dante είναι ένα urban, μποέμ label, με φρέσκια και εναλλακτική οπτική πάνω στο ανδρικό στυλ. Ιδιαίτερες, φαρδιές, γεωμετρικές και άνετες γραμμές, με έντονο το στοιχείο του layering. Λεπτομέρειες από printed υφάσματα προσδίδουν στα ρούχα μια μη συμβατική εικόνα, με σκοπό ο άνδρας Dante, ασυμβίβαστος από την φύση του, να ξεχωρίσει και να διαφοροποιηθεί από το σύνολο.

Και το πετυχαίνουν.

Details από το Dante spot στο Don Barber & Groom.

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή Dante, την πέμπτη κατά σειρά, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 με την ονομασία “Travelers” που αποτελείται από ρούχα και αξεσουάρ σε ιδιαίτερες, γεωμετρικές και άνετες γραμμές, ενώ παράλληλα και σε αυτή τη συλλογή έντονο είναι το στοιχείο του layering.

Για πρώτη φορά, σε αυτή τη συλλογή, το Dante λανσάρει τη νέα σειρά “Dante Home”, που αποτελείται από έξυπνα και ιδιαίτερα items για το σπίτι, αλλά και την παραλία.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο e-shop. Μπες εδώ

 

Photo credits: Tony Thalassinos