Αυτό το ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο δημιουργείται ένα τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε μια δύσκολη όψη μεταξύ τους.

Η ένταση και οι διαφωνίες του Σαββατοκύριακου θα μπορούσαν να έχουν μια καλή κατάληξη για τα ερωτευμένα ζευγάρια αλλά μη βασίζεστε σε αυτό.

Επίσης, αυτό το 3ήμερο έχει μια σύνοδο Ερμή και Ποσειδώνα που φέρνει εξιδανίκευση των καταστάσεων και μας κάνει να ονειροπολούμε μέχρι να απογοητευτούμε.

Κριός: Ο Άρης είναι κυβερνήτης σας οπότε όταν συμμετέχει σε μια όψη σαν αυτή εσείς επηρεάζεστε περισσότερο. Θα σκεφτείτε τα ερωτικά σας. Μπορεί να είναι μια εσωστρεφής διαδικασία λόγω της Αφροδίτης στους Ιχθείς. Το μέλλον θα σας προβληματίσει πολύ.

Ταύρος: Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σας ταιριάζει αλλά η κόντρα με τον Άρη δεν σας πάει καθόλου. Εξαιτίας της Αφροδίτης μπορεί να έχετε ένταση στην ερωτική σας ζωή που σας δημιουργεί θυμό. Ο θυμός, όμως, μπορεί να προέλθει και από το φιλικό περιβάλλον σας. Η Κυριακή είναι καλύτερη μέρα με τη Σελήνη στον Καρκίνο.

Δίδυμοι: Δεν σας ταιριάζει η Αφροδίτη στους Ιχθείς. Ούτε και ο Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα. Ούτε, βέβαια, και ο Άρης. Περίεργες όψεις για σας. Μεγάλη ένταση σε κάθε σχέση, ερωτική ή φιλική. Η Σελήνη σας κάνει να τα παίρνετε όλα πιο βαριά γι’αυτό προσέξτε.

Καρκίνος: Δεν είναι αρνητικό το τριήμερο για σας. Η αυτοπεποίθησή σας παίζει καταλυτικό ρόλο για σας. Αυτό το διάστημα αν πιστέψετε πραγματικά στον εαυτό σας όλα θα πάνε καλύτερα και θα καταφέρετε όσα θέλετε. Προσοχή στις επαγγελματικές σχέσεις.

Λέων: Κάποιο φιλικό πρόσωπο θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Να είστε κι εσείς λίγο πιο δεκτικοί και να βγείτε έξω. Απαλλαγείτε από ό,τι σας βαραίνει και σας έχει ρίξει το τελευταίο διάστημα. Αυτό το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για να πάρετε τα πάνω σας.

Παρθένος: Καλό θα ήταν αυτή την περίοδο με τόσους πλανήτες απέναντί σας στον τομέα των σχέσεων, να σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε, τι να αλλάξετε στη συμπεριφορά σας. Δείτε τι σας βαραίνει από τον σύντροφό σας και πείτε το για να φτιάξει αυτή η σχέση.

Ζυγός: Η περίεργη όψη της Αφροδίτης φέρνει ένταση σε κάποια ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Τα ερωτικά σας θα έχουν ένταση και αν είστε έξυπνοι θα τη διοχετεύσετε σωστά. Προσοχή στις παρεξηγήσεις.

Σκορπιός: Ο Άρης είναι παραδοσιακός κυβερνήτης σας άρα κι εσείς μπορεί να νιώσετε λίγη παραπάνω ένταση αυτές τις μέρες. Βαθιά μέσα σας ξέρετε τι θέλετε αλλά θα υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Μην κολλάτε στα αρνητικά και δείτε τα θετικά που σας δίνει μια σχέση.

Τοξότης: Με τόσους πλανήτες στους Ιχθείς και την κόντρα της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιό σας έχετε αμφιβολίες για το κατά πόσο θα φτιάξουν τα πράγματα. Μην προεξοφλείτε το αποτέλεσμα πριν εκτιμηθεί η κατάσταση. Μη μηζεριάζετε. Είναι δύσκολη περίοδος αλλά ο επόμενος μήνας θα δώσει περισσότερες λύσεις. Ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, σας κλείνει αρκετά.

Αιγόκερως: Καλό Σαββατοκύριακο για σας. Έχετε τον τρόπο σας να γοητεύσετε ανθρώπους με τον λόγο σας κι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Μοιραστείτε σκέψεις σας, εκφράσετε φόβους σας και όσα νιώθει η καρδιά σας. Μοιραστείτε το Σαββατοκύριακο με φίλους σας.

Υδροχόος: Αυτό το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει έμφαση στα ερωτικά και οικονομικά σας. Κάτι νέο έρχεται στα προσωπικά σας ή έχετε μια σχέση που δεν πάει καλά και τώρα είναι η στιγμή να πλησιάσετε πάλι τον σύντροφό σας. Οι πιο θετικές μέρες για σας είναι η Παρασκευή και το Σάββατο. Προσέξτε να μην πιέσετε καταστάσεις.

Ιχθείς: Καλό είναι αυτό το Σαββατοκύριακο να αφήσετε το παιδί μέσα σας να βγει στην επιφάνεια και να χαρείτε λίγο. Πολλά πράγματα σας προβληματίζουν τον τελευταίο καιρό αλλά ήρθε η στιγμή να ξεσκάσετε. Το τριήμερο ενδείκνυται για στιγμές χαράς. Προσοχή στα επαγγελματικά σας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου: