Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που εκφράζει τον τρόπο που επικοινωνεί ο άνθρωπος με το περιβάλλον του. Αντιπροσωπεύει την σκέψη, τη νόηση, τη γνώση, την έκφραση ενώ παράλληλα είναι ο βασικός ρυθμιστής κάθε μορφής επικοινωνίας. Ταξίδια, μετακινήσεις, γνωριμίες, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, μεταφορικό μέσο, σχέση με αδέρφια και γείτονες είναι μερικοί από τους τομείς που έχουν άμεση επιρροή από την πορεία του Ερμή στον ζωδιακό κύκλο.

Τα χρονικά διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος το 2022 είναι 3 και είναι τα εξής: 14 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου 2022
10 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2022
10 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2022
29 Δεκεμβρίου 2022 έως 18 Ιανουαρίου 2023

Το πρώτο χρονικό διάστημα του 2022, όπου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος είναι την περίοδο από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου 2022. Σε αυτή την χρονική περίοδο θα μας απασχολήσουν ζητήματα συλλογικά, κυβερνητικά, θα έχουμε αλλαγές και αναθεωρήσεις σε νόμους αλλά και σημαντικές επιβολές και περιορισμούς. Ο Ερμής ξεκινά να είναι φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο της συλλογικότητας τον Υδροχόο, ενώ θα βρίσκεται ήδη σε δυσαρμονία με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου!

Διάβασε περισσότερα στο znews.gr

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.