Η Άση Μπήλιου είχε δώσει τις θετικές ημέρες του μήνα και τώρα ήρθε η στιγμή να δώσει τις πιο «δύσκολες» για κάθε ζώδιο αναλόγως τις πλανητικές όψεις.

Θυμήσου τις προβλέψεις για τις καλές μέρες του μήνα εδώ.

Κριός: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να βοηθήσει όσους έχουν γενέθλια το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου στα θέματα φιλίας. Βρείτε χρόνο να τους δείτε. Ένα φιλικό πρόσωπο θα βοηθήσει τον στόχο σας.

Δύσκολες μέρες: 9, 17, 24

Ταύρος: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, κάνει ωραία όψη με τον Ουρανό. Θα ακούσετε καλά λόγια για τη δουλειά σας από τους ανωτέρους σας. Η όψη της Σελήνης στον Σκορπιό με τον Ερμή μπορεί να φέρει ένταση και αναστάτωση σε συζητήσεις με συνεργάτες σας. Προσέξτε περισσότερο οι γεννημένοι στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο.

Δύσκολες μέρες: 13, 15, 25

Δίδυμοι: Η όψη Αφροδίτης Ουρανού ευνοεί τους γεννημένους κοντά στις 15 Ιουνίου. Μπορεί να φέρει μια ευχάριστη είδηση για ό,τι έχει να κάνει με ένα ταξίδι ή σπουδές. Μπορεί να είναι θετικά νέα για μια νομική υπόθεση. Οτιδήποτε έχει σχέση με θέματα δουλειάς και την καθημερινότητα αυτής αλλά και θέματα υγείας θα σας ζορίσουν περισσότερο λόγω της Σελήνης και των όψεων που κάνει.

Δύσκολες μέρες: 13, 15, 17, 24

Καρκίνος: Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου θα έρθουν καλά νέα, καλές ειδήσεις σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα ή ερωτικές σχέσεις. Η συμμετοχή του Ουρανού, να θυμάστε, έχει να κάνει πάντα με ξαφνικά και απρόοπτα γεγονότα. Τώρα συνδέεται με την Αφροδίτη άρα είναι καλά απρόοπτα νέα για τα ερωτικά και οικονομικά σας.

Δύσκολες μέρες: 10, 13, 17, 25, 28

Λέων: Για εσάς οι όψεις έχουν να κάνουν με τα προσωπικά σας. Κάτι νέο θα προκύψει για τους γεννημένους κοντά στις 17 Αυγούστου. Θα υπάρξει μια ευχάριστη είδηση σε νέα συνεργασία ή νέο έρωτα. Προσοχή στα θέματα υγείας και στα οικογενειακά. Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι αρκετά σκοτεινή για σας, δεν σας ταιριάζει.

Δύσκολες μέρες: 10, 13, 15, 25

Παρθένος: Η όψη Αφροδίτης Ουρανού έχει να κάνει με ένα θετικό νέο που θα πάρετε από το χώρο της δουλειάς. Αν έχετε να κάνετε ένα επαγγελματικό ραντεβού ο μήνας αυτός έχει καλές μέρες. Προσοχή στις σχέσεις με συνεργάτες γιατί μπορεί να υπάρξει αναστάτωση.

Δύσκολες μέρες: 17, 24, 28

Ζυγός: Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης σας και κάνει θετική όψη με τον Ουρανό και θα φέρει καλά νέα σε μια νέα γνωριμία ή σε μια ήδη υπάρχουσα ερωτική ιστορία. Λίγη προσοχή στα οικονομικά θέματα, εκεί μπορεί να υπάρξει αναστάτωση και μεγάλες απαιτήσεις που δυσκολεύεστε να καλύψετε.

Δύσκολες μέρες: 10, 11, 12, 13, 28

Σκορπιός: Οι περισσότεροι ωφελήστε αυτές τις μέρες. Κυρίως τα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια θα σας δώσουν μεγαλύτερη χαρά. Τα επαγγελματικά ευνοούνται και θα έρθουν καλά νέα και εκεί. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας θα προσέξετε θέματα εντάσεων στην επικοινωνία σας.

Δύσκολες μέρες: 10, 15, 17, 28

Τοξότης: Αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο θα έχετε κάτι ευχάριστο στα ερωτικά σας. Μια νέα γνωριμία, μια συνάντηση θα σας φτιάξουν το κέφι. Ευχάριστες ειδήσεις έρχονται από φίλους και συνεργάτες. Η επικοινωνία σας με τους άλλους είναι γοητευτική και μπορείτε να καταφέρετε πράγματα που θέλετε να πετύχετε.

Δύσκολες μέρες: 9, 15, 17, 21, 28

Αιγόκερως: Για το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρξει κάτι ευχάριστο σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και επαγγελματικά, άλλωστε συνδέονται. Η όψη Αφροδίτης έχει να κάνει με το σπίτι, θα είναι ξαφνικό αλλά ευχάριστο και θα σας ανεβάσει. Οι του πρώτου και δευτέρου δεκαήμερου πρέπει να προσέχουν τις σχέσεις με τους συνεργάτες και τους φίλους.

Δύσκολες μέρες: 14, 15, 21, 25, 28

Υδροχόος: Το τρίτο δεκαήμερο είναι ωφελημένο. Η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό και μπορεί να μάθετε κάτι για μια νέα επαγγελματική πρόταση, ένα ταξίδι που έρχεται. Φίλοι ή ο σύντροφός σας θα σας προτείνουν ένα ταξίδι. Οι του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας. Προσέξτε διαφωνίες με στενούς συνεργάτες.

Δύσκολες μέρες: 10, 13, 17, 25, 28

Ιχθείς: Κρυφές και μυστικές συζητήσεις αποδίδουν στα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Η Αφροδίτη στο τέλος της εβδομάδας μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων και σημαίνει ότι η διάθεσή σας φτιάχνει και δημιουργούνται προοπτικές στα οικονομικά και τα ερωτικά σας.

Δύσκολες μέρες: 9, 17, 24

 

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου: