Είμαι σίγουρη ότι κι εσύ μπαινοβγαίνεις στα καταστήματα της αγαπημένης μας αλυσίδας ZARA ή είσαι στο «μπρος πίσω» στο ηλεκτρονικό κατάστημα, προσπαθώντας κάπως να περιορίσεις τις αγορές σου και να μην ξοδέψεις από τώρα όλο σου τον μισθό!

Μετά από αρκετή έρευνα και σκέψη, έχεις ολοκληρώσει το καλάθι σου και είσαι έτοιμη για check out, όμως είναι σίγουρο ότι έχεις πάρει τα κατάλληλα items γι’ αυτή την εποχή; Ο καιρός μάς παίζει παιχνίδια, όταν από τη μια δείχνει να φθινοπωριάζει και από την άλλη ο ήλιος ζεσταίνει εντελώς την ατμόσφαιρα και εμείς δεν ξέρουμε εν τέλη τι να φορέσουμε.

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ που μετά από πολλή έρευνα βρήκαμε τα προϊόντα που αξίζει να επενδύσεις για αυτή την εποχή στο αγαπημένο μας ZARA.

Αν κάτι αξίζει να επενδύσεις σε αυτό αυτή την εποχή είναι τα jackets σε στιλ πουκάμισου. Δεν είναι χοντρό άρα ούτε extra χειμωνιάτικο και μπορείς να το συνδυάσεις με όλα, από biker shorts που φοριούνται ακόμα, κολάν, παντελόνια αλλά και φούστες.

 Oversized & Animal Print δυο τάσεις πολύ hot που θα απογειώσουν τα looks σου, θα το βρεις στο zara.com, 39,95€

Λευκό oversized με ξέφτια για να είσαι chic όλη την ημέρα ακόμα και στο γραφείο, θα το βρεις στο zara.com, 29,95€

Ακόμα ένα item που θα σου φανεί πολύ βολικό και χρήσιμο είναι το παντελόνι, όμως here comes the twist. Μην πας με τα κλασσικά τζιν, επέλεξε ένα με πιέτες πιο φαρδύ και άνετο ή πιο στενό με άνοιγμα στο κάτω μέρος που θα δώσει πολύ έξυπνα vibes σε κάθε σου ντύσιμο.

Oversized και με πιέτες, θα το βρεις στο zara.com, 59,95€

Με στενή εφαρμογή και άνοιγμα στο τελείωμα, θα το βρεις στο zara.com, 39,95€

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.