Η αποκαλυπτική εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα στο χθεσινό “Πάμε Δανάη” προκάλεσε σάλο στα Ελληνικά Social Media με τις κατηγορίες να στρέφονται στον Γιώργο Κιμούλη, επιτυχημένο Έλληνα ηθοποιό και σκηνοθέτη, για λεκτική, σωματική και ψυχολογική βία σε παρασκήνια κοινής τους παράστασης.

Διάβασε περισσότερα για την υπόθεση εδώ

Δεν είναι εύκολο να αποκαλύψεις μια τόσο σκοτεινή σου εμπειρία και μάλιστα όταν αφορά ένα πρόσωπο όπως τον Γιώργο Κιμούλη, διάσημο και με υπόσταση στην δουλειά του, και πόσο μάλλον όταν συμβαίνει στο εργασιακό σου περιβάλλον. Ωστόσο η Ζέτα, έκανε το μεγάλο βήμα και μίλησε για το γεγονός δίνοντας έτσι το παράδειγμα σε όλες τις γυναίκες πως για ό,τι μας συμβαίνει πρέπει να μιλάμε ακόμα κι αν αυτό αφορά το αφεντικό μας, τον άντρα μας, τον πατέρα μας, τον αδερφό μας.

Διάβασε την απάντηση του Γιώργου Κιμούλη στις κατηγορίες εδώ

Δεν ήταν λίγοι οι συνάδελφοί της που μετά την αποκάλυψη έσπευσαν να της σταθούν μέσω των Social Media, ανάμεσα τους και η Μαρία Ναυπλιώτου που με ένα της story κατέθεσε την αγάπη και τον σεβασμό της προς την Ζέτα Δούκα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε θαυμάζω, σε αγαπώ, σε εκτιμώ. Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου κι άλλες καταπιεσμένες φωνές».

Ορμώμενη η Ζέτα Δούκα από τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου, δεν δίστασε να πει την δική της εμπειρία στην Δανάη Μπάρκα φωτίζοντας έτσι λίγο παραπάνω τον δρόμο της διαφθοράς που «ζει» τόσα χρόνια ανάμεσα μας και δίνοντας την ευκαιρία στις καταπιεσμένες φωνές επιτέλους να μιλήσουν. Δεν είναι ότι δεν ξέραμε πως συμβαίνουν τέτοια στο χώρο του θεάματος, κάναμε ότι δεν βλέπαμε όμως και τα μοιραζόμασταν σαν κρυφά κουτσομπολιά. Μην πηγαίνεις πολύ μακριά, δεν είναι ανάγκη ο θύτης να έχει αναγνωρίσιμο πρόσωπο για να τον δείξεις με το δάχτυλο..

Διάβασε την πρώτη αντίδραση του Νίκου Ψαρρά στις καταγγελίες εδώ

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.