Ο Γιώργος Λασκαρίδης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής KalokairiNOT και μίλησε για το MasterChef, τη ζωή του μέσα στο παιχνίδι αλλά και μετά από αυτό, ενώ τον περίμενε και μία έκπληξη από τους συντελεστές της εκπομπής και τη σύντροφό του, Λότους.

«Ήταν μια μεγάλη δοκιμασία για μένα αλλά μου αρέσει να φτάνω στα όριά μου. Ο εγκλεισμός είναι δύσκολος. Στην αρχή δεν το καταλαβαίνεις, είσαι ακόμα ενθουσιασμένος. Ανακαλύπτεις και πολλές πτυχές του εαυτού σου μέσα από αυτό» ανέφερε ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Για την απόσταση με τη σύντροφό του λόγω παιχνιδιού: «Μετά τις 2 πρώτες εβδομάδες μου έλειψαν πολύ οι δικοί μου, η παρέα μου, η κοπέλα μου. Μέσα στο παιχνίδι πολλές φορές ήμουν κλεισμένος στον εαυτό μου γιατί σκεφτόμουν όσα μου έλειπαν, από ανθρώπους. Αν δεν ήμουν τόσο δεμένος με τους δικούς μου ανθρώπους μπορεί να ήμουν πιο χαλαρός μέσα στο παιχνίδι».

Για τη σύντροφό του και αυτό που την έκανε τόσο ξεχωριστή για να της κάνει πρόταση γάμου: «Μπήκε στη ζωή μου από το πουθενά, ήταν εξ’ουρανού. Γνωριστήκαμε στο Άμστερνταμ. Εκείνη έκανε την πρώτη κίνηση. ¨Ήταν τα γενέθλιά μου, 19 Απριλίου και μια μέρα πριν με πήρε ένας φίλος μου τηλέφωνο που θα ερχόταν στο Άμστερνταμ. Πήγα να τον βρω για καφέ και ήταν η Λότους εκεί. Όταν έμαθε ότι έχω γενέθλια μου έφερνε ένα κεκάκι για να μου ευχηθεί και μετά με κάλεσε σε ένα πάρτι όπου πήγα με τον φίλο μου».

Αμέσως μετά, η Λότους βγήκε στον αέρα της εκπομπής και συνομίλησε με τον σύντροφό της αλλά και την ομάδα της εκπομπής.

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω video:

 

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους