Οι αφέλειες είναι πάντα in και δεν είναι λίγες οι γυναίκες που προτιμούν αυτή την αλλαγή στα μαλλιά τους. Ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες. Τι γίνεται, όμως, όταν θέλεις να μακρύνεις τις αφέλειές σου;

Η υπομονή είναι σίγουρα κάτι που χρειάζεσαι ανάλογα φυσικά και με τον ρυθμό που μακραίνουν τα μαλλιά σου, ωστόσο υπάρχουν μερικοί πολύ έξυπνοι τρόποι για να τα μαζέψεις -ακόμα και για να τις αναδείξεις μέχρι να μακρύνουν.

Χρησιμοποίησε μια φαρδιά στέκα, ειδικά τώρα που είναι και τεράστια τάση και πέτυχε ένα απόλυτα trendy hair look inspired από τα 60’s. Φόρεσε την στέκα με πιασμένα ή λιτά μαλλιά και άσε τις αφέλειες σου να πέσουν ελεύθερα!

Οι πλεξούδες είναι το πιο hot χτένισμα του καλοκαιριού και μπορείς να μπλέξεις τις αφέλειες σου μέσα σε αυτές. Διάλεξε αν θέλεις μια ή δύο και πλέξε σφιχτά για super αποτέλεσμα.

Κάνε χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι και πιάσε τις αφέλειες με τσιμπιδάκια ή μεγαλύτερα κοκκαλάκια. Αυτή είναι ακόμα μια τάση που αγαπήσαμε και σίγουρα δίνει girly στιλ ενώ είσαι safe με τις αφέλειες σου χωρίς να σε ενοχλούν.