Η The Body Shop βάζει τέλος στην αντιγήρανση. Ήταν πια καιρός!

Ας είμαστε ειλικρινείς: Κανένα προϊόν περιποίησης προσώπου δεν μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω. Και λοιπόν; Το να μεγαλώνουμε στην πραγματικότητα είναι προνόμιο και είναι πια καιρός να το γιορτάσουμε! Η The Body Shop αλλάζει τον τρόπο σκέψης μας γύρω από το skincare και την ηλικία. Κύριο μέλημα του brand είναι να προσφέρετε στην επιδερμίδα σας τη φροντίδα που χρειάζεται σε κάθε στάδιο της ζωής σας! Η φρέσκια, υγιής επιδερμίδα δεν έχει ηλικία!

Λίγες μόνο σταγόνες από αυτό το νέο serum Youth Concetrate σε καθημερινή βάση είναι αρκετές για να ενισχύσετε την επιδερμίδα σας με μία γερή δόση φρεσκάδας. Δεν έγινε τυχαία άλλωστε best seller! Το Youth Concentrate είναι ο καθημερινός σας σύμμαχος για πιο φρέσκια, απαλή και ελαστική επιδερμίδα, προστατευμένη από τους ρύπους και τις ποικίλες επιπτώσεις τους. Ένα αποδεδειγμένα αποτελεσματικό serum που μόλις εμπλουτίστηκε με ακόμα περισσότερα αντιοξειδωτικά φυσικά συστατικά!

 Δημιουργημένο από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης με ακόμα υψηλότερη περιεκτικότητα σε φυσικά αντιοξειδωτικά και πλέον εμπλουτισμένο με έλαιο σπόρων moringa, το οποίο η The Body Shop προμηθεύεται από την Ρουάντα μέσω του προγράμματός της Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες.

Αγόρασε το στα καταστήματα Body Shop και στο bodyshop.gr