Πως περιέγραψαν Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς τις δραματικές στιγμές που πέρασαν στα χέρια των κακοποιών και τι τους πήραν από το σπίτι;

Τα ξημερώματα του Σαββάτου οι κακοποιοί περίμεναν την τραγουδίστρια και υπό την απειλή όπλου την οδήγησαν μέσα στο σπίτι της, στη Νέα Ερυθραία, και εκεί έδεσαν το ζευγάρι, αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν.

Άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι και την ακινητοποίησαν όταν επέστρεψε. Αφού οι κακοποιοί μπήκαν μέσα χωρίς να δουν κάτι οι γείτονες και με απενεργοποιημένο τον συναγερμό από την τραγουδίστρια, αναζήτησαν τον σύζυγό της, τον εντόπισαν και έδεσαν μαζί το ζευγάρι. Ανάγκασαν το ζευγάρι να τους υποδείξει πού βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο και τα κοσμήματα, υπό την απειλή του όπλου. Οι δύο καλλιτέχνες έντρομοι υπέκυψαν και έδειξαν το καμουφλαρισμένο χρηματοκιβώτιο.

Σε επικοινωνία που είχε ο Διονύσης Σχοινάς με δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 ανέφερε: «Ξέρουμε ότι μας αγαπάτε. Είμαστε σοκαρισμένοι, δε θέλουμε να κάνουμε κάποια συγκεκριμένη δήλωση. Δόξα το Θεό είμαστε καλά».

Δες το αναλυτικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1: