Συνηθισμένο φαινόμενο που αντιμετωπίζουμε πολλές από εμάς όταν ξυπνάμε το πρωί ενώ για άλλες διαρκεί λίγο παραπάνω. Το πρησμένο πρόσωπο είναι αποτέλεσμα στάσης αλλά και ποιότητας ύπνου ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι παράγοντες είναι καθαρά ορμονικοί.

Τι γίνεται, όμως, όταν πρέπει να το αντιμετωπίσεις; Οι τρόποι είναι αρκετοί και σίγουρα έχεις ακούσει πολλά, δεν χρειάζεται όμως υπερβολές, ξεκίνα με μικρές αλλαγές όπως η θερμοκρασία του νερού που πλένεσαι το πρωί ή το μαξιλάρι που κοιμάσαι!

Διάβασε παρακάτω και δες τις δικές μας λύσεις για να αντιμετωπίσουμε το πρησμένο πρόσωπο

  1. Άλλαξε τον τρόπο που κοιμάσαι. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο ένα δεύτερο μαξιλάρι όμως μπορεί να δώσει καλύτερη θέση στο σώμα και αυτό να βοηθήσει στο πρήξιμο σου.
  2. Ρίξε κρύο νερό το πρωί στο πρόσωπο σου και χρησιμοποίησε παγάκια. Το κρύο νερό το πρωί θα βοηθήσει να ελαχιστοποιηθεί το πρήξιμο ενώ τα παγάκια θα δώσουν πιο άμεσο αποτέλεσμα.
  3. Χρησιμοποίησε μια cooling ενυδατική μάσκα η οποία θα κάνει σταδιακά την δουλειά της και θα δουλεύει όλη την μέρα ακόμα και κάτω από το μακιγιάζ σου. Φυσικά, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις αφού πλυθείς με κρύο νερό. Βρες την κρέμα εδώ
  4. Χρησιμοποίησε ένα roller νεφρίτη. Μπορείς να το εντάξεις στην βραδινή σου ρουτίνα και ευλαβικά κάθε βράδυ κάνε μασάζ στο πρόσωπό σου! Θα δεις σίγουρα την διαφορά και μάλιστα άμεσα. Βρες το εδώ
  5. Χρησιμοποίησε ένα cooling λάδι προσώπου και σώματος. Το συγκεκριμένο στοχεύει ακριβώς στην μείωση του πρηξίματος και μπορείς να το τοποθετήσεις σαν θεραπεία για λίγη ώρα πριν κοιμηθείς ή το πρωί πρίν το μακιγιάζ σου.

Βρες το εδώ