Η Σελήνη το Σάββατο είναι στον Υδροχόο και ευνοεί επικοινωνία, μετακινήσεις και συζητήσεις.

Την Κυριακή η Σελήνη είναι στους Ιχθείς και αυτό σημαίνει ότι στην κάλπη ψηφίζουμε περισσότερο συναισθηματικά.

Κριός: Έρχονται χαλαρές μέρες, για να δείτε φίλους, να συζητήσετε, να περάσετε καλά. Η Κυριακή θα φέρει συναίσθημα αλλά και τάσεις φυγής.

Ταύρος: Το Σάββατο είναι μέρα με έμφαση στα θέματα δουλειάς. Η Κυριακή είναι πιο χαλαρή μέρα, έχει ευκαιρίες να δείτε φίλους και να περάσετε καλύτερα.

Δίδυμος: Θετική μέρα το Σάββατο για σας. Είναι μια μέρα με έμφαση στα ταξίδια, την επικοινωνία. Κάντε μικρές εκδρομές. Συναντηθείτε με κόσμο, κάντε εξόδους. Η Κυριακή θέλει προσοχή. Μη φορτώστε το πρόγραμμά σας με πολλά.

Καρκίνος: Αν έχετε καλές ιδέες και θέλετε να πείσετε ανθρώπους, τώρα είναι η στιγμή. Κυριακή ωραία και ανέμελη μέρα.

Λέων: Έμφαση σε δημόσιες σχέσεις, επαφές με κόσμο, συναντήσεις με φίλους και ανθρώπους δουλειάς. Θα βρείτε κόσμο να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις. Κυριακή βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

Παρθένος: Σάββατο ίσως ασχοληθείτε λίγο με θέματα δουλειάς. Μπορεί να είστε αποτελεσματικοί σε θέματα που έχετε να χειριστείτε. Μην πάρετε μεγάλο ρίσκο όμως. Κυριακή πιο απαιτητική μέρα.

Ζυγός: Σάββατο μην έχετε πολλές προσδοκίες αλλά μην απογοητεύεστε κιόλας. Προσπαθήστε και τα πράγματα θα φτάσουν εκεί που θέλετε. Κυριακή μια μέρα πιο απαιτητική για σας.

Σκορπιός: Σάββατο με τη Σελήνη στον Υδροχόο θέλετε να μείνετε περισσότερο σπίτι σας με τους ανθρώπους σας. Έχετε την τάση να θέλετε λίγη παραπάνω ξεκούραση. Κυριακή πιο θετική μέρα για σας με τη Σελήνη στους Ιχθείς.

Τοξότης: Μια ανησυχία υπάρχει το Σάββατο αλλά δεν είναι αναγκαστικά κακή. Εστιάστε σε θέματα που πονάνε και τώρα μπορούν να λυθούν. Κυριακή είναι μια μέρα πιο συναισθηματική για σας.

Αιγόκερως: Σάββατο καλή μέρα, χωρίς πίεση. Θετικές μέρες για τα οικονομικά σας. Κυριακή πιο ευχάριστη μέρα με τη Σελήνη στους Ιχθείς.

Υδροχόος: Σελήνη στο ζώδιό σας και μπορεί τώρα να μετακινείστε ή έστω να κάνετε πλάνα για ένα ταξίδι. Κυριακή πιο ουδέτερη μέρα, όχι αρνητική.

Ιχθείς: Μη φορτώνετε πολύ το πρόγραμμά σας, βρείτε τρόπους να ξεκουραστείτε γιατί έρχεται μια απαιτητική εβδομάδα. Αρκετές υποχρεώσεις έρχονται.