Η γνωστή αστρολόγος εξηγεί ότι είναι η 2η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού – Κριού, στις 19 Απριλίου, φέρνοντας αβεβαιότητα και εντάσεις στις σχέσεις αλλά και οριστικές λύσεις.

Κάνει όψεις με την Αφροδίτη άρα σημαίνει πολλά για τις σχέσεις.

Κριός: Για εσάς του πρώτου 10ημέρου, τα πράγματα τώρα ξεκαθαρίζουν σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα έχετε εξελίξεις και σε θέματα δουλειάς. Για το δεύτερο 10ήμερο, η Πανσέληνος δε σας επηρεάζει τόσο εσάς. Η εβδομάδα, λοιπόν, έρχεται χωρίς σημαντικές δυσκολίες και μπορείτε να τακτοποιήσετε τα πράγματα καλύτερα. Για εσάς του τρίτου 10ημέρου, έχετε τη μεγαλύτερη επιρροή εσείς. Αν έχετε και γενέθλια στις 19 του μηνός σημαίνει ότι ακόμα περισσότερο για σας μια σχέση, επαγγελματική ή ερωτική, φτάνει σε ένα κρίσιμο σημείο. Προσοχή σε ρήξεις και εντάσεις.

Ταύρος: Εσείς του πρώτου 10ημέρου είστε πολύ κοντά στην Πανσέληνο. Ξόφαλτσα επηρεάζεστε λοιπόν. Προσοχή σε θέματα υγείας και σχέσεων. Για εσάς του δευτέρου 10ημέρου, η εβδομάδα έχει μεγαλύτερη έμφαση στον οικονομικό τομέα. Ο Άρης θα επηρεάσει περισσότερο για να ψαχτείτε να βγάλετε χρήματα και να καλύψετε οικονομικές ανάγκες. Εσείς του τρίτου 10ημέρου πρέπει να προσέξετε ψυχολογία, υγεία και όσα μπορεί να φέρουν ανατροπές στο πρόγραμμά σας. Προσοχή και τις εντάσεις σε φιλικές σχέσεις.

Δίδυμος: Ο Ερμής φεύγει απ΄τους Ιχθείς που δε σας ταίριαζε καθόλου. Ευνοείστε εσείς του πρώτου 10ημέρου τώρα. Το μυαλό σας δουλεύει καλύτερα τώρα. Το δεύτερο 10ήμερο η κύρια επιρροή δεν είναι της Πανσελήνου αλλά του Άρη που σας επηρεάζει περισσότερο. Δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα τώρα, θα χρειαστεί να περάσει ο μήνας για να πάψει το τοπίο να είναι θολό. Ωστόσο, η εβδομάδα θα είναι παραγωγική. Το τρίτο 10ήμερο είναι αυτό που ουσιαστικά επηρεάζει η Πανσέληνος και δίνει έμφαση σε θέματα ερωτικών σχέσεων. Δίνει έμφαση και σε θέματα παιδιών επίσης.

Καρκίνος: Για το πρώτο 10ήμερο, ο Ερμής μπαίνει στον Κριό που σημαίνει ότι για σας είναι κοινωνικές δραστηριότητες και επαγγελματικές φιλοδοξίες. Μπορεί τώρα να σας απασχολήσουν περισσότερο αυτά τα θέματα, με εξελίξεις και ψάξιμο. Θέματα σπιτιού σας απασχολούν τώρα. Το δεύτερο 10ήμερο προσπαθήστε να αποβάλλετε το άγχος σας. Μυστικά ραντεβού ευνοούνται τώρα. Οι γεννημένοι το τρίτο 10ήμερο επηρεάζεστε περισσότερο. Μπορεί να δείτε περίεργες καταστάσεις σε επαγγελματικά και θέματα σπιτιού. Να είστε προσεκτικοί πώς θα το διαχειριστείτε όλο αυτό.

Λέων: Ο Ερμής περνά στον Κριό και σημαίνει για σας τη λήξη της περιόδου ασάφειας, στασιμότητας. Επαγγελματικά θα απασχολήσουν τους γεννημένους το πρώτο 10ήμερου του ζωδίου. Το δεύτερο 10ήμερο θα έχει καλές εξελίξεις και θα πετύχετε στόχους. Το τρίτο 10ήμερο μπορεί να έχετε οικονομικές διαφορές ή προβλήματα σε ερωτικές σχέσεις.

Παρθένος: Το πρώτο 10ήμερο με τον Ερμή που γυρνά στον Κριό, θα μπείτε σε διαδικασία να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Το δεύτερο 10ήμερο θα έχετε εξελίξεις στις επαγγελματικές σχέσεις σας. Το τρίτο 10ήμερο που επηρεάζεται περισσότερο, θα έχει τα οικονομικά τόσο ψηλά που μπορεί να φέρουν ρήξεις. Τα ερωτικά μπορεί να συνδεθούν τώρα με τα οικονομικά και να φέρουν έντονη ατμόσφαιρα.

Ζυγός: Αυτή η Πανσέληνος γράφει το όνομά σας. Το πρώτο 10ήμερο μπαίνοντας και ο Ερμής στον Κριό, απέναντί σας, μπαίνετε σε διαδικασία να ασχοληθείτε ακόμα περισσότερο με σχέσεις και συνεργασίες. Θέματα προέκυψαν με σχέσεις, συνεργασίες ή γάμο αλλά από την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν λύσεις για εσάς του πρώτου 10ημέρου. Για το δεύτερο 10ήμερο, βάλλεστε από τον Κρόνο αλλά θα είστε δυνατοί μέσα στις δυσκολίες. Το τρίτο 10ήμερο του ζωδίου, θα είστε αρκετά πιεσμένοι από την Πανσέληνο. Προσοχή σε θέματα υγείας και σχέσεων.

Σκορπιός: Για το πρώτο 10ήμερο του ζωδίου, έχετε και τον Ουρανό με την όψη που κάνει με την Πανσέληνο, άρα μπορεί σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας από δουλειά ή όχι, μπορεί τώρα να επηρεαστούν και μπορεί να έρθουν εντάσεις. Το δεύτερο 10ήμερο, θα είστε πιο δυναμικοί στην προσέγγιση των οικονομικών σας. Είναι μια εβδομάδα αυτή που μπορείτε να λύσετε θέματα υγείας. Το τρίτο 10ήμερο, η Πανσέληνος είναι πιο ψυχολογική για σας, δημιουργεί αναστάτωση και αβεβαιότητα και θέλει προσοχή σε υγεία και φυσική κατάσταση.

Τοξότης: Το πρώτο 10ήμερο έχετε βοήθεια από τον Ερμή που μπαίνει στον Κριό. Αναπνέετε τώρα και το πνεύμα σας ζωντανεύει. Η Πανσέληνος δε σας επηρεάζει τόσο. Το δεύτερο 10ήμερο θα έχει μια πιο απαιτητική εβδομάδα με τον Άρη απέναντί σας που δείχνει τρέξιμο αλλά και ωραίες προτάσεις. Το τρίτο 10ήμερο, θα έχει εντάσεις, ανατροπές σε κάθε είδους σχέση, ακόμα και σε οικογενειακές σχέσεις.

Αιγόκερως: Το πρώτο 10ήμερο έχετε θέματα που σας απασχολούν στο χώρο του σπιτιού, της οικογένειας. Προσοχή μη βιαστείτε και μην είστε παρορμητικοί. Το δεύτερο 10ήμερο έχετε μια πιο απαιτητική εβδομάδα σε επίπεδο κούρασης. Είναι μια παραγωγική εβδομάδα για τη δουλειά. Το τρίτο 10ήμερο είναι αυτό που επηρεάζεται περισσότερο. Τώρα έχετε μεγαλύτερες εντάσεις στη ζωή σας. Προσοχή να μην έρθετε σε ρήξη.

Υδροχόος: Εσείς του πρώτου 10ημέρου μπορεί να έχετε τώρα ανατροπές, πράγματα που δεν περιμένατε. Προσοχή κοντά στις 19 του μηνός. Το δεύτερο 10ήμερο έχετε μια πιο δημιουργική εβδομάδα με έμφαση σε ερωτικές σχέσεις αλλά και θέματα παιδιών αν θέλετε να αποκτήσετε απογόνους. Το τρίτο 10ήμερο μπορεί να έχετε οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν. Αβεβαιότητα υπάρχει. Μπορεί, επίσης, να διακρίνετε στις συμπεριφορές φίλων σας μια αλλαγή.

Ιχθείς: Εσείς του πρώτου 10ημέρου ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά τώρα, βάζετε τα πράγματα σε τάξη. Το δεύτερο 10ήμερο, η εβδομάδα αυτή είναι πιο απαιτητική, με πιο έντονους ρυθμούς σε δουλειά και οικογένεια. Το τρίτο 10ήμερο επηρεάζεται περισσότερο από την Πανσέληνο και θέματα οικονομικών μπορεί αν εμφανιστούν ξαφνικά. Η Αφροδίτη παραμένει σε σας άρα έχετε μια βοήθεια σε κάθε δυσκολία.