Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Βίκυ Παγιατάκη με φόντο την πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης γίνεται η Πανσέληνος.

Κριό, Ζυγό, Καρκίνο, Αιγόκερω επηρεάζει περισσότερο.

Κριός: Κρατήστε μικρό καλάθι. Υποσχέσεις και νέες γνωριμίες θέλουν προσοχή. Η Αφροδίτη μέχρι την Τρίτη είναι στον Υδροχόο και μπορεί να σας φέρουν κοντά σε νέους συντρόφους ή ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν. Στα συναισθηματικά μην προτρέχετε.

Ταύρος: Ενεργήστε σήμερα, Τετάρτη, για τα δύσκολα. Σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο, τα πράγματα είναι ακόμα μπλεγμένα για σας. Μην είστε παρορμητικοί. Πέμπτη και Παρασκευή επαγγελματικά και υγεία θέλουν τόνωση.

Δίδυμος: Καθυστερήσεις, αναβολές, μεταθέσεις σχεδίων. Περίεργες μέρες. Πέμπτη και Παρασκευή δεν είναι τόσο δύσκολα, αρκεί να μην είστε παρορμητικοί.

Καρκίνος: Δοκιμάζονται σχέσεις και συνεργασίες τώρα. Η Τετάρτη πιο βοηθητική άρα ό,τι σημαντικό έχετε, κάντε το τώρα και όχι Πέμπτη ή Παρασκευή.

Λέων: Φανείτε περισσότερο τυπικοί στις επαφές και τις συναλλαγές σας. Άνθρωποι παρεμβάλλονται στις σχέσεις σας. Η Τετάρτη δεν είναι δύσκολη, ούτε Πέμπτη Παρασκευή είναι δύσκολες απλά υπάρχουν και ανατροπές.

Παρθένος: Οικονομική και ψυχολογική επιβάρυνση. Στις σχέσεις σας η περίοδος αυτή είναι διφορούμενη, πολύ μπλα μπλα, πολλή κουβέντα. Προσοχή στα οικονομικά Πέμπτη και Παρασκευή.

Ζυγός: Στο ζώδιό σας η Πανσέληνος. Προσοχή και ψυχραιμία σε σχέσεις και συνεργασίες. Υπάρχει ιδιαίτερη δυναμική τώρα. Η Αφροδίτη ευτυχώς σας βοηθά σε οικονομικά και αισθηματικά.

Σκορπιός: Επαγγελματικά και υγεία σε πρώτο πλάνο. Περίεργες καταστάσεις στα επαγγελματικά σας. Στα αισθηματικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές.

Τοξότης: Μην επαναπαύεστε. Δεν προχωράνε κάποια πράγματα. Εκτιμήσεις που κάνατε, τώρα βγαίνουν αλλιώς. Πέμπτη και Παρασκευή δυο μέρες που για σας δεν είναι τόσο δύσκολες αλλά δεν είναι και για μεγάλα ξεκινήματα.

Αιγόκερως: Με προσοχή τα «ναι» και τα «όχι». Καλύτερη μέρα η Τετάρτη από Πέμπτη και Παρασκευή. Προσοχή σε σχέσεις με ανωτέρους, νόμους και κανονισμούς.

Υδροχόος: Δημόσιο, δικαιοσύνη, ξένοι, εξωτερικό, τουρισμός, εκπαίδευση, είναι τομείς που βάλλονται. Αν εμπλέκεστε με κάτι τέτοιο, θα υπάρξουν γεγονότα που αναβάλουν, ανατρέπουν ή επιβαρύνουν τα πράγματα. Μέχρι την Τρίτη, ευτυχώς λόγω Αφροδίτης, έχετε βοήθεια σε σχέσεις και οικονομικά.

Ιχθείς: Το χρήμα και η ψυχολογία σας επιβαρύνονται. Φαίνεται να είστε διαφορετικοί προς τους άλλους τώρα, άλλα να πιστεύετε εσείς, άλλα να κυνηγάτε, άλλα να σας λένε.