Πανσέληνος στους Διδύμους που συναντά τον Άρη στους Ιχθείς. Θέλουμε να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να ψωνίσουμε αλλά προσοχή σε υπερβολές και περιττά έξοδα.

Την Κυριακή η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και τότε θα θέλουμε να μείνουμε λίγο στο σπίτι.

Κριός: Μέρες που απ’τη μία σκέφτεστε πολλά και έχετε εκκρεμότητες. Καλή περίοδος για τα Κριάρια του Μαρτίου. Εντάσεις και παρασκήνιο δεν είναι τόσο δυνατά για να σας ρίξουν. Έχετε πολλές αντιφάσεις με δυσκολίες αλλά και χαρές που φέρνει ο Δίας. Προσοχή τις παρεμβολές στις δουλειές σας.

9+1 παπούτσια που θέλεις να κάνεις δικά σου!

 

Ταύρος: Τα οικονομικά σας απασχολούν αυτές τις μέρες. Προσοχή σε μη ενδεδειγμένες κινήσεις. Η Πανσέληνος επηρεάζει τρέχοντα οικονομικά και μπορεί να τα βελτιώσει αν κάνετε σωστές επιλογές και κινήσεις.

Δίδυμοι: Η Πανσέληνος σας επηρεάζει, κυρίως εσάς του Μαΐου, και μπορεί να φέρει εκνευρισμό. Υπάρχουν νεύρα στον επαγγελματικό χώρο. Προσπαθήστε να κρατηθείτε. Μια καλή περίοδος γενικά που μόνο τα νεύρα σας μπορεί να τη χαλάσουν. Σχέσεις και συνεργασίες φτιάχνουν την Κυριακή. Ο Δίας απέναντί σας θα σας δώσει την ευκαιρία να συνεργαστείτε με φίλους.

Πτήσεις εσωτερικού από 19 ευρώ!

 

Καρκίνος: Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σας επηρεάζει σε θέματα υποσυνείδητου. Θέματα που έχουν σχέση με εργασία και υγεία σας φορτίζουν. Με την Πανσέληνο πάντα βγάζετε παράπονα. Χαρείτε φίλους και σπίτι την Κυριακή. Έτοιμοι για δράση, νέοι δρόμοι ανοίγονται αυτό το διάστημα.

Λέων: Με την Πανσέληνο αυτή έχετε πολλά να κάνετε. Δεν είναι δυσαρμονική προς εσάς. Προσοχή όμως όσοι οδηγείτε. Με φίλους και κοινωνική ζωή έχετε διλήμματα όπως και οι Υδροχόοι. Μην αναμίξετε οικονομικά και φίλους. Θα νιώσετε αυτές τις μέρες ότι έχετε ξοδέψει πολλά. Πολύ καλά πράγματα έρχονται για σας από Δεκέμβρη.

Παρθένος: Χρειάζεστε λίγο φρένο αυτό το διάστημα. Είστε πρακτικοί, σκέφτεστε γενικά πριν πράξετε αλλά τώρα φαίνεται να μη σας νοιάζει. Η Πανσέληνος αυτή είναι αρκετά φορτισμένη και οικογενειακά και επαγγελματικά. Τώρα αλλά και τον Δεκέμβρη θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί. Μέχρι 30 του μηνός ένα οικονομικό θέμα θα προκύψει.

Black BEAUTY Friday: Οι μεγαλύτερες εκπτώσεις σε καλλυντικά και αρώματα

 

Ζυγός: Δεν είναι κακή αυτή η Πανσέληνος απλά η καθημερινότητά σας, τώρα, έχει πολλές αντιφάσεις και δεν βγαίνουν όλα τα σχέδιά σας. Προσοχή σε υγεία, δικής σας αλλά και δικών σας ανθρώπων. Στηριχτείτε σε ανθρώπους σας που τώρα μπορούν να σας βοηθήσουν.

Σκορπιός: Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας μπερδέψει αλλά είστε δραστήριοι και αγαπησιάρηδες τώρα. Προσέξτε με τα οικονομικά μην κάνετε λάθη. Την Κυριακή με Σελήνη στον Καρκίνο θα είναι ωραία για να ζήσετε με τους αγαπημένους σας όμορφες στιγμές.

Τοξότης: Τώρα ανοίγετε τα φτερά σας. Ό,τι κι αν συμβεί να ξέρετε πως θα έχετε βοήθεια. Αυτή η Πανσέληνος, όμως, μπορεί να οδηγήσει σε μια υπερβολή. Αν και καλόκαρδοι, πολλές φορές μιλάτε περίεργα χωρίς να το σκέφτεστε.

Black Friday στην Kiehl’s

 

Αιγόκερως: Απ’έξω σας είστε μια χαρά αλλά μέσα σας έχετε πολλά μαζεμένα πράγματα που πρέπει να διεκπεραιώσετε και να λύσετε. Η Πανσέληνος αυτή θα έχει σχέση με την εργασία αλλά και την υγεία.

Υδροχόος: Η Πανσέληνος αυτή δεν είναι κακή και δε θα μείνετε μέσα στο σπίτι. Ένα οικονομικό θέμα σας φορτίζει. Τώρα έχετε και λίγες υποχρεώσεις με φίλους, συλλογική δουλειά και υποχρεώσεις Παρασκευής και Σαββάτου. Ωραία θα περάσετε, όμως, μην ανησυχείτε.

Ιχθείς: Ενοχλητική αυτή η Πανσέληνος για σας, ειδικά αν είστε του Φεβρουαρίου. Τα επαγγελματικά θα σας ταράξουν αλλά έχουν να σας δώσουν πολλά αρκεί να μην κάνετε υπερβολές. Καλή μέρα η Κυριακή για να μπουν τα πράγματα σε τάξη και να δείτε αγαπημένα πρόσωπα.

Γίνε μέλος δωρεάν για φθηνότερες διακοπές!

Black Friday: Οι μεγαλύτερες εκπτώσεις σε Smartphones!