Αρώματα εκχειλισμένα από την Μεσόγειο και τις Ιταλικές ακτές, τον παράδεισο των αισθήσεων και το μέρος που η φύση μας χαρίζει υπέροχα συστατικά. Οι παραλίες σε συνδυασμό με τα τοπικά καλούδια της φύσης όπως τα εσπεριδοειδή, το σύκο, είναι κάποιες από τις πηγές που χρησιμοποιήθηκαν για την νέα σειρά Blue Mediterraneo της Acqua Di Parma.

Όχι ένα αλλά τρία ολοκαίνουργια must have στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ. Μια κρέμα σώματος, μια κρέμα χεριών & ένα lip balm είναι από τα βασικά καλλυντικά που χρειάζεσαι για να είσαι ενυδατωμένη όλο το καλοκαίρι!

Η κρέμα χεριών Blue Mediterraneo είναι κάτι που μπορείς να έχεις στην τσάντα σου όλο τον χρόνο! Τα χέρια σου ειδικά τον χειμώνα αναζητούν μια φροντίδα. Η Acqua di Parma Blue Mediterraneo έχει την ιδιότητα να αφήνει τα χέρια σου απαλά και αρωματισμένα για πολλή ώρα. Το βούτυρο shea αλλά και το argan oil θα φροντίσουν ακόμα και τα πιο ευαίσθητα χέρια.

Διατίθεται σε σωληνάριο των 30ml

H κρέμα σώματος Blue Mediterraneo σε spray είναι ένα προϊόν που συνδυάζει την απαλή υφή μιας λοσιόν αλλά και τις ευεργετικές ιδιότητες της ενυδατικής κρέμας χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Το άρωμα της θα σε ταξιδέψει ενώ θα έχει διάρκεια όλη την ημέρα.

Διατίθεται σε spray των 150ml

Το lip balm Blue Mediterraneo είναι αυτό που χρειάζεσαι για μην έχεις ποτέ ξανά ξερά χείλη! Βούτυρο shea και βιταμίνη C δημιουργούν ένα τύπου γαλάκτωμα για τα χείλη που με μια μικρή ποσότητα θα έχεις βαθιά θρέψη και προστασία.

Μην ξεχνάς, το lip balm είναι κάτι απαραίτητο πριν εφαρμόσεις ένα matte lip stain!

Διατίθεται σε σωληνάριο των 15ml