Ο Μίνως Θεοχάρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, τα τραύματα της ζωής του αλλά και τον ρόλο του πατριού του. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πώς σε μικρή ηλικία έπασχε από κρίσεις πανικού, κάτι που τον οδήγησε να χάσει μία σχολική χρονιά.

Ξεκίνησε μάλιστα λέγοντας: «Τον εαυτό μου τον έχω παιδέψει αρκετά. Αισθάνομαι ότι πρέπει να βγάλω αυτό το βάρος από πάνω μου. Είχα αγωνία, πίεζα τον εαυτό μου να ανταποκριθεί σε πράγματα που δεν είμαι έτοιμος, είχα φόβο με τους ανθρώπους. Όταν κλείνομαι, κλείνομαι βάρβαρα. Απέφευγα το σχολείο, πάθαινα κρίσεις πανικού αλλά δεν ήξερα τι ήταν αυτό που πάθαινα. Η μόνη λύση στο τέλος της ημέρας είναι να ξυπνάς και να αποφασίζεις ότι θα είσαι καλά. Όταν έχεις υποστεί τραύμα, για να το ξεπεράσεις θέλει κόπο, καθημερινή δουλειά και να λες ότι “θέλω να είμαι καλά σήμερα”. Δεν με απασχολεί πια εάν με έχουν αποδεχτεί οι άλλοι. Ένα βάρος ήταν να με αποδεχτούν και να με θέλουν όλοι, το έχω πετάξει πια. Οι γονείς μου με αποδέχτηκαν, δεν άφησα και πολλά περιθώρια. Έχω μια οικογένεια που με αγαπάει και είναι τρυφεροί μαζί μου. Οπότε δεθήκαμε και αποφασίσαμε να αγαπηθούμε ξανά και ξανά σε όλη την πορεία μας», ανέφερε αρχικά.

Για το πώς βγήκε το όνομά του αλλά και τη σχέση με τον πατριό του, είπε: «Γεννήθηκα και ονομαζόμουν Μηνάς. Ο πατέρας μου έφυγε 10 μέρες πριν γεννηθώ και δεν με φώναζαν με το όνομα του πατέρα μου, για αυτό βγήκα το Μίνως. Όταν ήμουν 6 ετών η μητέρα μου γνώρισε τον πατριό μου, έναν υπέροχο άνθρωπο, που υιοθέτησε εμένα και την αδερφή μου. Ήμασταν τόσο τυχεροί γιατί είναι ένας άνθρωπος των γραμμάτων και των Τεχνών και είχαμε και πολλή βοήθεια από τη γιαγιά μου και τον παππού μου». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:




Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.