Ο Δημήτρης Σκουλός κάθισε στον καναπέ της Φαίης Σκορδά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο GNTM, το κομμάτι της δικής του συνεργασίας με το ριάλιτι αλλά και τις φετινές αλλαγές.

Για το κομμάτι της δικής του συνεργασίας ως μέλος της κριτικής επιτροπής είπε: «Το μόνο μου άγχος όταν ξεκίνησα τον πρώτο κύκλο του GNTM είναι να μην μου αφαιρέσει κάτι. Έλεγα ότι θα μου βάλουν άλλες ταμπέλες, ότι θα γίνω celebrity και όχι φωτογράφος. Αφού δεν μου έκανε κακό είναι μια επιτυχία».

Για τις φετινές αλλαγές έριξε τα πυρά του αναφέροντας: «Με πήραν από την παραγωγή και μου είπαν ότι φέτος θα κάνουμε κάποιες αλλαγές και δεν θα είμαστε εμείς. Στενοχωρήθηκα τον πρώτο καιρό, ειδικά τις πρώτες μέρες. Έκανα αυτοκριτική τι έκανα λάθος, από ό,τι κατάλαβα δεν έκανα κάτι λάθος γιατί θα είχαν βρει αντικαταστάτη. Οπότε δεν έγινε κάτι λάθος. Έπρεπε να στηρίξουν την επιλογή της Βίκυς ότι «θα έρθω να τα αλλάξω όλα». Οπότε ποια ήταν τα «όλα»; Εμείς ήμασταν τα «όλα». Πρέπει να ρωτήσεις άλλους γιατί δεν συνέχισα. Με πήραν ένα από τα κεφάλια της εκπομπής και μου είπε ότι δεν θα συνεχίσουμε. Με τη μικρή μου εμπειρία αν δεν πέσουν υπογραφές δεν ισχύει τίποτα. Ήθελα να συνεχίσω. Εγώ δουλεύω βιοποριστικά δεν το κάνω για χόμπι»

«Ήμουν επιλογή του καναλιού, όχι της Βίκυς. Από πού κι ως πού να είμαι επιλογή της Βίκυς εγώ; Ήμουν επιλογή των ανθρώπων που έκαναν τα κάστινγκ. Άλλο να δουλεύεις στη μόδα και άλλο να μιλάς για μόδα. Υπήρχε ένας επαγγελματικός σεβασμός γι’ αυτό που κάνει ο καθένας και μέχρι εκεί. Τι ρωτάς, αν ήμασταν φίλοι; Όχι. Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ», συνέχισε λέγοντας ο Δημήτρης Σκουλός.

Τα σχόλια του έκανε και για την εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή σχολιάζοντας: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι κάρακτερ δεν είναι μοντέλο. Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα το diversity. Άλλο να μιλάς για τη μόδα και άλλο να δουλεύεις στη μόδα. Δεν είναι μοντέλο μόδας, είναι μοντέλο σε άλλη κατηγορία.  Τα μοντέλα μόδας είναι μια κατηγορία από μόνα τους, είναι 1.77, 90-60-90, 50 κιλά».

Όσο αναφορά τις φετινές υποψήφιες είπε αφοπλιστικά: «Τα περισσότερα κορίτσια που είδα από το φετινό δεν θα τα περνούσα γιατί δεν θέλω να δίνω ψεύτικες ελπίδες». Δες περισσότερα στα παρακάτω αποσπάσματά:





Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.