Πανσέληνος: Προβλέψεις από τη Βίκυ Παγιατάκη

Όσα είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Η Πανσέληνος πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο ζώδιο των Διδύμων και επηρεάζει όλα τα ζώδια, όλο το Σαββατοκύριακο.

Επηρεάζονται κυρίως τα μεταβλητά ζώδια, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες.

Η Πανσέληνος μπορεί να σημάνει και την ολοκλήρωση κύκλων.

Κριός: Περισσότερες ευθύνες, κούραση και υποχρεώσεις τώρα. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να είναι κουραστικό με υποχρεώσεις. Προσοχή στα υπαρξιακά σας και στην υγεία. Τα οικονομικά μέχρι το τέλος του μηνός θα σας καίνε πολύ.

Πτήσεις εσωτερικού από 19 ευρώ!

 

Ταύρος: Έξοδα έρχονται. Αποφάσεις γύρω από τα οικονομικά σας θα ληφθούν τώρα. Αισθηματικά προσοχή. Από Τρίτη βάλτε σημαντικές συναντήσεις. Η Αφροδίτη στον Ζυγό για εσάς του τρίτου 10ημέρου θα είναι βοηθητική.

Δίδυμοι: Ζυγίστε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά. Θέλετε να τα κάνετε λαμπόγυαλο. Συγκρατηθείτε. Μέρες κρίσεως αυτές για σχέσεις και συνεργασίες. Είστε κάπως αναστατωμένοι οπότε μην παίρνετε εν θερμώ αποφάσεις. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας μπερδέψει. Προσοχή.

9+1 παπούτσια που θέλεις να κάνεις δικά σου!

 

Καρκίνος: Επενδύστε περισσότερο στην Κυριακή. Εκκρεμότητες πολλές σε σχέσεις και οικονομικά. Τον Δεκέμβρη θα λυθούν τα θέματά σας.

Λέων: Αναβολή ή ματαίωση σχεδίων. Θα τα ξαναδείτε και θα τα κάνετε διαφορετικά. Άτομα είναι κοντά σας που όμως τώρα δεν βοηθούν και γίνονται βάρος. Με τη νέα εβδομάδα θα πετύχετε πολλά σε οικονομικά και θα κλείσετε εκκρεμότητες.

Black BEAUTY Friday: Οι μεγαλύτερες εκπτώσεις σε καλλυντικά και αρώματα

 

Παρθένος: Ψυχραιμία, προσοχή και ανοχή σε σύντροφο και συνεργάτες. Θα ρυθμιστούν όλα. Προσοχή στην διατύπωση των πραγμάτων σε γραπτό ή προφορικό λόγο. Εξαιρετικά ρευστές μέρες. Άλλο περιμένεις, για άλλο προσπαθείς και άλλο μπαίνει στη μέση.

Ζυγός: Παρασκευή έχει ευθύνες, κούραση και υποχρεώσεις αλλά ο Νοέμβρης γενικά για σας έχει κάτι ευνοϊκό μέχρι το τέλος του. Θέματα οικονομικών και περιουσιακών θα διευθετηθούν τώρα.

Black Friday στην Kiehl’s

 

Σκορπιός: Βάλτε τα σημαντικά για την Κυριακή και μετά. Τώρα είναι πιο δύσκολες μέρες. Έχετε περάσει πολλά τους τελευταίους μήνες, τι να σας πουν τώρα οι μικρές δυσκολίες. Αυτές οι μέρες τώρα δεν είναι τόσο αρνητικές, περισσότερο μέτριες θα τις λέγαμε. Κυριακή και Δευτέρα καλύτερες μέρες.

Τοξότης: Μεγάλη ασυνεννοησία αυτές τις μέρες. Τα πράγματα όμως θα ηρεμήσουν και θα ‘ρθουν καλύτερες μέρες. Ευτυχώς ο Δίας βοηθά να μη γίνει καυγάς η κακή συνεννόηση. Προσοχή στην υγεία σας.

Γίνε μέλος δωρεάν για φθηνότερες διακοπές!

 

Αιγόκερως: Προστατεύστε υγεία και εργασία. Όχι γιατί πάνε άσχημα, απλά προστατεύστε και τα θετικά. Είστε σε μια φάση προόδου και πρέπει να προστατεύσετε και αυτά που κατακτείτε. Μη βιάζεστε για τελικές επιλογές. Κυριακή και Δευτέρα η περισσότερη κούραση.

Υδροχόος: Μικρή αναβολή σε σχέδια και κλείσιμο εκκρεμοτήτων. Αναβολές γιατί άλλα πράγματα εμφανίζονται. Δεν είναι τόσο αρνητική, όμως, η Πανσέληνος για σας. Φιλία και αισθηματικά μπορεί να ανακατευτούν. Άλλοι μπορεί να παρεμβάλλονται σε νέες σχέσεις. Ευνοϊκή η Αφροδίτη για σας αυτές τις μέρες για φλερτ και νέες σχέσεις.

Ιχθείς: Ανάσα από την Κυριακή και μετά. Πηδήξτε τα εμπόδια των ημερών. Η Πανσέληνος με την κόντρα Ήλιου και Σελήνης τραβάει ο ένας αριστέρα και ο άλλος δεξιά, θα είναι λίγο μπερδευτικό. Από Δευτέρα έρχεται η ηρεμία.

Black Friday: Οι μεγαλύτερες εκπτώσεις σε Smartphones!

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed