Ζώδια Τρίτης από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Ο Άρης και η Αφροδίτη, το αιώνιο ζευγάρι, είναι στην τελευταία μοίρα των ζωδίων Διδύμου και Κριού. Αύριο θα αλλάξουν ζώδιο. Πριν αλλάξουν ζώδια, σήμερα κάνουν ένα καλό εξάγωνο που δίνει ευκαιρίες και δυνατότητες.

Η Σελήνη συνεχίζει στην Παρθένο και δίνει πρακτικότητα και έμφαση στις λεπτομέρειες.

Κριός: Τελευταία μέρα Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Δεν ήταν στην καλύτερή της φάση τόσο καιρό αλλά κάτι καλό σας έδωσε. Σήμερα πρέπει να ολοκληρώσετε καταστάσεις, συζητήσεις και ό,τι άλλο μπορεί να έχετε αφήσει στη μέση. Η σημερινή μέρα έχει λιγότερα εμπόδια συγκριτικά με τις μέρες που έρχονται.

Ταύρος: Θετική μέρα σήμερα αλλά καλύτερα από αύριο. Το σημερινό εξάγωνο θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με προσωπική ζωή και δημιουργικά σχέδια. Περισσότερη έμπνευση τώρα.

Δίδυμος: Σημερινή μέρα ερωτικές και φιλικές σχέσεις σας απασχολούν περισσότερο. Τώρα μπορεί να γίνετε λίγο πιο πιεστικοί με τους άλλους. Προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και καυγάδες για ψιλοπράγματα. Από αύριο τα πράγματα θα ηρεμήσουν και θα σταματήσει η περίοδος νευρικότητας και άγχους.

Καρκίνος: Σήμερα μην μεταφέρετε το στρες που έχετε στο σπίτι σας ή από το σπίτι στο χώρο εργασίας. Από αύριο με τον Άρη στο ζώδιό σας, θα αρχίσει μια μεγαλύτερη πίεση, πιο έντονοι ρυθμοί. Τα πράγματα δε θα τα κοντρολάρετε όπως θέλετε.

Λέων: Θετική μέρα σήμερα με το εξάγωνο αυτό. Βοηθά συμφωνίες, μετακινήσεις, ταξίδια, επαγγελματικά σχέδια. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες, σε αυτά που λέτε και υπογράφετε.

Παρθένος: Σημερινή μέρα είναι από τις θετικές για να πάρετε αποφάσεις, να ασχοληθείτε με προσωπικά και οικονομικά θέματα. Προσοχή στις διαφωνίες με συνεργάτες. Αποφύγετε έντονες συζητήσεις.

Ζυγός: Η σημερινή μέρα θέλει προσοχή σε ό,τι αφορά τις σχέσεις. Μπορεί να υπάρξουν διαφορετικά συμφέροντα και ο τρόπος που η άλλη πλευρά διεκδικεί κάτι, να είναι έντονος και να παραμερίζει τις δικές σας ανάγκες. Προσοχή σε ψυχοσωματικά.

Σκορπιός: Εξάγωνο Αφροδίτης Άρη και όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου πρέπει να προσέχετε το περιβάλλον της δουλειάς και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Μπορεί για χαζούς λόγους να αρπαχτείτε. Είναι και μια δημιουργική όψη, ωστόσο.

Τοξότης: Η σημερινή όψη είναι από τις θετικές αλλά θέλει προσοχή με τον Άρη απέναντί σας. Μπορεί να βιώσετε εντάσεις που προέρχονται από τον σύντροφό σας ή τα παιδιά σας για εσάς τους γονείς. Προσοχή οι γεννημένοι μετά τις 17 Δεκεμβρίου τη σημερινή μέρα. Από αύριο τα πράγματα ηρεμούν.

Αιγόκερως: Σημερινή μέρα από τη μία είναι τα θέματα καριέρας και απ’την άλλη της οικογένειας. Ωστόσο, είναι από τις θετικές μέρες για μακροπρόθεσμα σχέδια, σπουδές, δουλειά, σπίτι. Από αύριο βράδυ ξεκινά μια πιο απαιτητική περίοδος για σας.

Υδροχόος: Σημερινή μέρα όχι αρνητική. Θα μπορούσε να υπάρξει μια ευχάριστη είδηση για σας τους γεννημένους στο τέλος του Φεβρουαρίου. Αξιοποιήστε στα οικονομικά αυτή τη μέρα.

Ιχθείς: Τα οικονομικά πρωταγωνιστούν σήμερα. Είναι μια απαιτητική μέρα για σας αλλά τελειώνουν τα δύσκολα από αύριο. Κλείνει σήμερα με την όψη αυτή μια περίοδος που μπορεί να σας ζόρισε.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.