Ζώδια Τρίτης από τη Λίτσα Πατέρα

Όσα είπε στο «Πρωινό»

Η σημερινή μέρα είναι καλή με τον Ήλιο στο Σκορπιό να κάνει ένα ωραίο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Αγάπη, συμβόλαια, τέχνη ευνοούνται.

Η Σελήνη είναι στο Ζυγό μαζί με την Αφροδίτη και προετοιμάζουν τη νέα Σελήνη, την αυριανή, που ευνοεί απόλυτα τα νέα ξεκινήματα.

Κριός: Εσείς των πρώτων ημερών προετοιμαστείτε γιατί έρχεται μια ευεργετική περίοδος. Νομικά και διαδικαστικά θέματα ευνοούνται. Θέματα εξωτερικού, επίσης, ευνοούνται. Πάντα συνυπολογίζετε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω που σας κάνει να είστε προσεκτικοί σε δουλειά και δημόσια εικόνα. Σήμερα θέματα που έχουν σχέση με οικονομικά μπορεί να λυθούν. Στις σχέσεις, δεν είναι η καλύτερη περίοδος για σας. Προσοχή στις εντάσεις.

Η νέα τάση στο χρώμα μαλλιών

 

Ταύρος: Καλή μέρα η σημερινή. Φίλοι μπορεί να βοηθήσουν. Ο Ουρανός σας εγκαταλείπει για λίγο και τώρα θα ηρεμήσετε παρά την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που φέρνει προβλήματα στις σχέσεις σας. Η επίδραση του Άρη στο τελευταίο 10ήμερο του ζωδίου σας φέρνει εντάσεις με συνεργάτες.

Δίδυμοι: Ο Ερμής στον Τοξότη φέρνει αισιοδοξία και χαρά σε εσάς. Εσείς του πρώτου 10ημέρου πρέπει να περιμένετε πολλά και θα έρθουν. Οι των τελευταίων ημερών είστε πολύ δυναμικοί και διανύετε μια πολύ δημιουργική περίοδο.

Next Top Model: Η Ειρήνη σε βίντεο «ροζ» ξενοδοχείου

 

Καρκίνος: Θεϊκή μέρα για σας σήμερα. Γύρω στις 6 αν είστε γεννημένοι, ειδικά, η νέα Σελήνη θα φέρει νέα ξεκινήματα, πολύ σημαντικά για σας. Είναι σε επίπεδο παιδιών και ταξιδιών στο εξωτερικό. Πολύ καλή περίοδος ξεκινά για σας σήμερα.

Λέων: Ο Ουρανός σας αφήνει και ηρεμείτε. Σήμερα είναι καλή μέρα για νέα ξεκινήματα σε οικογενειακό επίπεδο. Απ’το καλοκαίρι και μετά έχετε ταλαιπωρηθεί αλλά τα πράγματα τώρα βελτιώνονται. Εσείς του τελευταίου 10ημέρου προσοχή σε εντάσεις και μικροατυχήματα ή κρυολογήματα.

Παρθένος: Μια καλή αλλαγή μπορεί να έρθει για σας. Με τον Δία στο Τοξότη σε τετράγωνο για σας, ναι μεν αλλαγές αλλά μην το παρακάνετε. Περιμένετε από τον Μάρτιο και μετά να κάνετε πιο ριζοσπαστικά πράγματα, πιο ήρεμα μέχρι τότε. Ένα οικονομικό θέμα καθυστερεί αλλά θα ρυθμιστεί.

Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

 

Ζυγός: Καλή περίοδος. Μπορεί ο Κρόνος να φέρνει οικογενειακά θέματα στην επιφάνεια αλλά ο Δίας βελτιώνει τη ζωή σας και τώρα θα δείτε ότι θα διευρυνθεί και ο καθημερινός σας κύκλος. Άλλωστε ο Δίας σημαίνει επέκταση. Η νέα Σελήνη ευνοεί να προωθήσετε τα οικονομικά σας.

Σκορπιός: Καλές μέρες αυτές για σας. Σημαντικά νέα ξεκινήματα έρχονται. Οι γεννημένοι γύρω στις 6 του μηνός είναι τέλεια στιγμή για να ερωτευτείτε, να κάνετε σημαντικές δουλειές ή ακόμα και να έρθει ένα παιδί.

Τοξότης: Έρχεται ο Δίας. Θα φέρει πολλά, μόνο κιλά να μην πάρετε. Κάνετε ένα νέο ξεκίνημα αλλά το κάνετε κρυφά αυτή τη φορά. Γενικά τα λέτε πολύ ανοιχτά αλλά τώρα συγκρατιέστε. Προσοχή στα οικονομικά σας και ασχοληθείτε με φίλους.

Ζώδια εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα

 

Αιγόκερως: Σήμερα είστε σε μια καλή φάση. Κοινωνική ζωή και συλλογική δουλειά έχουν να σας δώσουν πολλά. Είστε που είστε κρατημένοι, έρχεται και ο Κρόνος και σας κάνει ακόμα πιο μαζεμένους. Είναι μια καλή εποχή για να χτίσετε τα θεμέλια για μετά.

Υδροχόος: Ένα θέμα που έχει σχέση με την επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή ξεκινά τώρα αρκεί να μην κάνετε υπερβολές. Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι καλή για σας των τελευταίων ημερών και ίσως δείτε φίλους απ’τα παλιά. Ό,τι εκκρεμότητα υπάρχει να ξέρετε ότι θα λυθεί μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη. Η νέα θέση του Ουρανού δείχνει αλλαγές αλλά για σας θα είναι καλές. Επίσης, η νέα θέση του Δία βάζει τη ζωή σας σε καλύτερο πλάνο.

Ιχθείς: Η νέα Σελήνη είναι δική σας και φέρνει νέα σημαντικά ξεκινήματα. Προσοχή λίγο στα οικονομικά σας. Εσείς των πρώτων ημερών προσοχή στις υπερβολές.

Πώς θα κάνεις τα χείλη σου σαν της Ελένης