Τα ζώδια της Τρίτης από τη Βίκυ Παγιατάκη

Οι προβλέψεις από την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Βίκυ Παγιατάκη.

Κριός: Σήμερα φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα στο πλευρό σας. Μπορείτε να σκεφτείτε τι θα βελτιώσετε τώρα, τι θα αλλάξετε, τι θα ενισχύσετε. Μέσα σ’όλα πρέπει να προσέχετε λίγο την πίεση που φορτώνετε στον εαυτό σας.

Ταύρος: Υπάρχει εύνοια ακόμα και θα υπάρχει μέχρι το Σάββατο. Η Αφροδίτη και ο Ερμής βοηθούν στα οικονομικά, έρχονται επαφές και συζητήσεις. Σήμερα και αύριο δύο καλές ημέρες και πρέπει να δώσετε προσοχή σε όσα δεν προχωράνε.

Δίδυμος: Μετριάζεται η πίεση σήμερα. Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι διανύετε ένα μεταβατικό διάστημα, με πολλά σκαμπανεβάσματα, καθυστερήσεις σε συμφωνίες, έντυπα, έγγραφα. Μη μεταφέρετε σχόλια και συζητήσεις, προσέξτε τι λέτε και σε ποιον.

Καρκίνος: Από σήμερα φτερά στα πόδια. Μέχρι και το Σάββατο ισχύει αυτό. Είναι ευνοϊκές μέρες, μην αναβάλετε σημαντικές αποφάσεις. Κλείστε τώρα εκκρεμότητες, βρείτε όσους θα σας βοηθήσουν. Σε επίπεδο σχέσεων μπορείτε να καταφέρετε κάτι καλύτερο.

Λέων: Λεπτές ισορροπίες στον έρωτα και την εργασία. Δυο μέρες τώρα που θέλουν λεπτές ισορροπίες σε συνεταιρισμούς, σχέσεις, συνεργασίες. Ακούστε καλύτερα τον σύντροφό σας.

Παρθένος: Ζόρικη αυτή η περίοδος αλλά θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Σήμερα και αύριο, μέχρι και Παρασκευή πρωί είναι ωφέλιμες ημέρες. Κλείστε τώρα εκκρεμότητες.

Ζυγός: Παίζετε πιο άνετα παντού. Πιο δικές σας μέρες τώρα με τη Σελήνη στον Υδροχόο. Γίνεστε πιο δημιουργικοί. Σε δύσκολες καταστάσεις μπορείτε να βρείτε εναλλακτικές.

Σκορπιός: Επιστρατεύστε υπομονή και ψυχραιμία σήμερα αλλά και αύριο. Είναι λίγο φορτωμένες αυτές οι μέρες αν και γενικά δε διανύετε μια δύσκολη περίοδο. Στο τέλος θα έχετε πολλά θετικά που θα αποκομίσετε.

Τοξότης: Ένα φως ξεμπερδεύει κάπως τα πράγματα. Δύο βοηθητικές μέρες τώρα. Ξεμπερδέψτε πράγματα και καταστάσεις, βάλτε τα σε μια σειρά. Η Πανσέληνος του Σαββάτου μπορεί να φέρει ανατροπές οπότε προσέξτε.

Αιγόκερως: Ευνοϊκές μέρες τώρα με Αφροδίτη και Ερμή. Προτάσεις και κέρδη έρχονται. Σήμερα και αύριο καλές ημέρες και για τις σχέσεις στη ζωή σας.

Υδροχόος: Νέα ξεκινήματα, βελτιώσεις και γενικά καλά νέα. Κάτι που φοβάστε τώρα πια καταλαβαίνετε ότι δεν είναι κάτι φοβερό. Με μια ματιά καταλαβαίνετε τι πρέπει να προσέξετε, τι να ενισχύσετε. Σήμερα και αύριο αλλαγές και βελτιώσεις.

Ιχθείς: Πολλές οι συζητήσεις και τα σχέδια αλλά από «τηγανίτα» ακόμα τίποτα. Περίεργες κάπως οι μέρες τώρα. Σήμερα και αύριο μπορείτε να κάνετε βοηθητικές κινήσεις προς την κατεύθυνση που θέλετε.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.