Ζώδια Τετάρτης από τη Βίκυ Παγιατάκη

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Κριός: Ως την Παρασκευή μπορείτε καλύτερα σε θέματα που αφορούν υπογραφές, συμφωνίες, προκαταβολές. Σπουδές, έντυπα, έγγραφα, κάρτες και λογαριασμούς επίσης. Οι σημερινές συναντήσεις αποδίδουν περισσότερο. Φίλοι στο πλευρό σας.

Ταύρος: Προσοχή σε ανωτέρους και ανταγωνιστές. Μέχρι το Σάββατο η Αφροδίτη στο πλευρό σας. Άτομα που σας εκτιμούν έχουν τώρα ζωντανή παρουσία στη ζωή σας.

Δίδυμος: Με μεγαλύτερη σιγουριά τώρα. Προσπαθήστε να μη χειροτερεύσετε μια κατάσταση. Αποφύγετε συμφωνίες και σχόλια. Έρχεται άνοδος από τη νέα εβδομάδα.

Καρκίνος: Μέχρι το Σάββατο έχετε εύνοια στα οικονομικά αλλά και στα συναισθηματικά σας. Σήμερα και αύριο μέχρι μεσημέρι είναι ουδέτερες (προς το θετικό) μέρες. Μην αφήσετε εκκρεμότητες για Σαββατοκύριακο.

Λέων: Μη βιάζεστε και μη ρισκάρετε μέχρι αύριο μεσημέρι. Σελήνη απέναντί σας και έχετε τρέξιμο. Ηρεμήστε. Η ερχόμενη εβδομάδα έχει πολλά θετικά. Ό,τι μπορείτε να σπρώξετε, την επόμενη εβδομάδα.

Παρθένος: Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα. Μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά, να αξιολογήσετε καταστάσεις. Μέχρι και το Σάββατο έχετε «βοήθειες».

Ζυγός: Κινηθείτε με ασφάλεια σήμερα. Μπορεί να συζητήσετε με άτομα που έχουν πείρα και μπορούν να σας συμβουλεύσουν. Η ερχόμενη εβδομάδα δίνει λύσεις σε θέματα και ανοίγει πόρτες και παράθυρα.

Σκορπιός: Αφήστε για αύριο τα σημαντικά, από το μεσημέρι και μετά. Η πίεση είναι πιο μεγάλη σήμερα, έχει αγωνία η μέρα. Η περίοδος τώρα είναι περίεργη, με σκαμπανεβάσματα.

Τοξότης: Η μάχη πρέπει τώρα να δοθεί. Η σημερινή μέρα είναι πιο βοηθητική και μέχρι το μεσημέρι αύριο. Πιο μετά κάτι θα στραβώσει. Μέχρι το Σάββατο σε οικονομικά και σπουδές δεν είναι οι καλύτερες μέρες.

Αιγόκερως: Μη σταματάτε την προσπάθεια. Έχετε εύνοια και την έχετε μέχρι την Παρασκευή. Συμφωνίες, δουλειές, έντυπα, κάρτες, σπουδές και σύντροφος ευνοούνται και μπορείτε να βρείτε μια μέση οδό.

Υδροχόος: Τονώστε την ψυχολογία σας. Κυνηγήστε το κέρδος. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει πράξη. Σπρώξτε τώρα καταστάσεις. Περίεργη κατάσταση σε επαγγελματικά και συναισθηματικά.

Ιχθείς: Από τη στραβωμάρα των ημερών θα βγει κάτι θετικό. Η σημερινή μέρα είναι πολύ βοηθητική και πρέπει να την αξιοποιήσετε.

Αναλυτικά οι προβλέψεις στο παρακάτω video:


 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.