Ζώδια Τετάρτης και Πέμπτης από την Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η πιο θετική μέρα της εβδομάδας με Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη που κάνει ωραίες όψεις με τον Δία και την Αφροδίτη. Είναι και μια απ’τις καλύτερες μέρες του μήνα αυτή.

Η σημερινή μέρα ευνοεί την επικοινωνία με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο.

Κριός: Ταξίδια ευνοούνται και προκύπτουν ξαφνικά. Επαγγελματικά σχέδια ευνοούνται. Εκμεταλλευτείτε Τετάρτη και Πέμπτη για θετικά αποτελέσματα σε όσα θέλετε.

Τσάντες μέχρι 50 ευρώ

 

Ταύρος: Ωραία όψη Σελήνης με τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, άρα η αυτοπεποίθησή σας ενισχύεται. Ο Τοξότης αφορά την αισιοδοξία και αυτό ακριβώς σας δίνει σήμερα, Τετάρτη, και αύριο. Θετική μέρα και για τα οικονομικά σας η σημερινή και η αυριανή.

Δίδυμος: Σελήνη και Αφροδίτη απέναντί σας. Θετικές προοπτικές σε θέματα ερώτων, γνωριμιών, ταξιδιών. Η σύνοδος Ήλιου και Ερμή στον Υδροχόο σας ευνοεί και καλό θα ήταν να αξιοποιήσετε Τετάρτη και Πέμπτη για σοβαρές συζητήσεις περί σχέσεων ή να κάνετε κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες.

Καρκίνος: Η Σελήνη είναι στο κομμάτι των επαγγελματικών σας. Τετάρτη και Πέμπτη μέρες προς εκμετάλλευση σε ό,τι αφορά τη δουλειά. Νέες καταστάσεις, νέες προτάσεις μπορεί να προκύψουν. Καλές μέρες για να λύσετε προβλήματα σχέσεων σε δουλειά, με συνεργάτες δηλαδή.

Άλκης Κούρκουλος: Η νέα σύντροφός του

 

Λέων: Ωραίες μέρες αυτές. Προκύπτει κάτι ωραίο στα ερωτικά σας. Μπορεί να έχετε μια καλύτερη σχέση, μια βελτίωση στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Ο τομέας των ερωτικών είναι και η δημιουργία, η έμπνευση. Θετικές μέρες για να προχωρήσετε σχέδια.

Παρθένος: Σπίτι και οικογένεια πάλι. Θα προκύψουν όμως ευχάριστα πράγματα εκεί τώρα. Ό,τι αφορά τέτοια θέματα σπιτιών, θα πάνε καλά. Καλές μέρες για να ψάξετε σπίτι, να κάνετε συμφωνίες περί σπιτιού, οτιδήποτε αφορά λοιπόν σπίτια και ακίνητα.

Ζυγός: Η Σελήνη με τον Δία και την Αφροδίτη βρίσκονται στις επαφές σας με τους άλλους, στην επικοινωνία. Ελκύεται ανθρώπους στη ζωή σας πιο εύκολα. Προτάσεις μπορεί να προκύψουν τώρα στα επαγγελματικά σας.

Σκορπιός: Η Σελήνη στον Τοξότη είναι σε ένα πρακτικό κομμάτι για σας αλλά και στα οικονομικά. Η όψη Ήλιου Ερμή από τον Υδροχόο αφορά την οικογένεια και τα θέματα σπιτιού. Αλλά όχι κάτι άσχημο.

Ερμής στον Υδροχόο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

 

Τοξότης: Η Σελήνη στο ζώδιό σας συναντά τον Δία και την Αφροδίτη. Αυτές οι μέρες έχουν κάτι θετικό, μια αισιοδοξία για τα πράγματα. Σχέδια για ταξίδια κάνετε τώρα και τα ταξίδια πάντα σας φτιάχνουν τη διάθεση.

Αιγόκερως: Το ζώδιο του Τοξότη είναι ένα πιο ψυχολογικό κομμάτι για σας. Μυστικές επαφές, συζητήσεις στο παρασκήνιο για τα επαγγελματικά σας, μπορεί και κάτι θετικό να προκύψει τώρα με θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά. Γενικά είναι δύο μέρες που ευνοούν περισσότερο μυστικές συζητήσεις και συναλλαγές κάτω απ’το τραπέζι. Είναι μια Σελήνη που θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε, να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

Υδροχόος: Η Σελήνη στον Τοξότη σας πάει. Αφορά τους φίλους, τη συλλογική εργασία, συνεργάτες, στόχους. Είναι μια καλή συγκυρία η Τετάρτη και η Πέμπτη, με τους πλανήτες, και βοηθά αν θέλετε να συζητήσετε κάτι νέο, καινούργιους στόχους που θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή. Ρίξτε το και λίγο έξω αυτές τις μέρες.

Ιχθείς: Η Σελήνη στον Τοξότη βρίσκεται στο κομμάτι της καριέρας και των επαγγελματικών για σας. Εκεί θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία αυτές τις δύο μέρες. Ευχάριστες ειδήσεις έρχονται.

Βίκυ Καγιά: «Δεν μου αρέσει το My Style Rocks, δεν το βλέπω»

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.