Ζώδια Τετάρτης από την Άση Μπήλιου

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η Σελήνη εξακολουθεί αν βρίσκεται στον Υδροχόο και δημιουργεί όψεις με τους πλανήτες που βρίσκονται στην Παρθένο. Υπάρχει ένα πλαίσιο στη σημερινή μέρα που μπορεί να μη συμβαίνουν σημαντικά προβλήματα, αλλά υπάρχουν μικρά ενοχλητικά θέματα.

Η μέρα χρειάζεται υπομονή.

Κριός: Σημερινή μέρα είναι μια κοινωνική μέρα. Η Σελήνη είναι σε ένα ζώδιο που αφορά επαφές, φίλους και συνεργάτες. Αν θέλετε να ακούσετε γνώμες, σήμερα είναι μια τέτοια καλή μέρα. Είναι μια μέρα για να κλείσετε πρακτικές εκκρεμότητες και επαγγελματικά θέματα.

Ταύρος: Η Σελήνη αυτή δε σας πάει και πάρα πολύ. Είναι κάπως κόντρα σε σας. Πρέπει να επικεντρωθείτε σε θέματα δουλειάς και υποχρεώσεων. Ίσως χρειαστεί να επιμείνετε περισσότερο για να καταφέρετε πράγματα.

Δίδυμος: Πιο αποτελεσματική η σημερινή μέρα για σας. Έρχεται μια Πανσέληνος, κόντρα σε σας, άρα η σημερινή μέρα είναι καλύτερη από το μετά και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Ταξίδια ευνοούνται.

Καρκίνος: Σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Υδροχόο έχει να κάνει με οικονομικά. Νιώθετε μια μικρή πίεση. Μπορεί τώρα να υπάρξει μια μεγαλύτερη πίεση. Έξοδα προκύπτουν που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος.

Λέων: Το νόημα της ημέρας είναι ότι πρέπει να προσαρμοστείτε σε τροποποιήσεις που έχει το πρόγραμμά σας. Πρακτικά θέματα καθημερινότητας πρέπει να μπουν σε σειρά αλλιώς θα σας δημιουργήσουν αναστάτωση και εκνευρισμό.

Παρθένος: Σελήνη στο κομμάτι της δουλειάς τώρα. Εκκρεμότητες και υπερωρίες προκύπτουν. Είστε από τα ζώδια που ανήκετε στην κατηγορία αυτών που επηρεάζονται από την Πανσέληνο του Σαββατοκύριακου. Η σημερινή μέρα είναι καλύτερη από τις επόμενες.

Ζυγός: Είναι μια μέρα που σας δίνει την ευκαιρία να εκφραστείτε και να δουλέψετε όπως θέλετε. Μην παραβλέπετε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Ξεκουραστείτε, φροντίστε τον εαυτό σας. Ρίχνετε τον εαυτό σας γενικά γι’αυτό τώρα πρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο για σας.

Σκορπιός: Η σημερινή Σελήνη δεν είναι ακριβώς αυτή που σας ταιριάζει. Αφορά οικογένεια και σας προβληματίζουν θέματα εκεί.

Τοξότης: Φορτωμένο το πρόγραμμά σας σήμερα με τις όψεις Σελήνης και πλανητών που είναι στην Παρθένο. Θα υπάρξει τροποποίηση στο πρόγραμμά σας. Θα αλλάξετε πράγματα για να ανταποκριθείτε σε προτεραιότητες.

Αιγόκερως: Τα οικονομικά μπορεί τώρα να σας απασχολούν. Δεν είναι απαραίτητα κάτι αρνητικό. Ίσως μια πρόταση σας δημιουργήσει αναστάτωση. Γενικά θέματα οικονομικών και πρακτικά ζητήματα σας απασχολούν και δημιουργούν σύγχυση. Όχι κάτι σοβαρό.

Υδροχόος: Έχει ένα στρες η σημερινή μέρα. Έχει γρήγορους ρυθμούς. Σας δημιουργεί μια τάση να παίρνετε τα πράγματα πιο προσωπικά. Μπορεί τώρα να ζορίζεστε πιο πολύ σε οικονομικά θέματα, κυρίως αυτά που σχετίζονται με άλλους, όπως τα κοινά οικονομικά με σύντροφο ή οικογένεια.

Ιχθείς: Θέλει προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Προσέξτε παραπάνω τον εαυτό σας. Ξεκουραστείτε γενικά και μην το παρακάνετε με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις. Το ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο δε θα είναι εύκολο να βρείτε χρόνο για σας με την Πανσέληνο.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.