Μια περίεργη μέρα και σήμερα με τον Ερμή σε ιδιαίτερη όψη, με τον Ουρανό. Προσοχή τις επικοινωνίες, δοσοληψίες και σε όσα απρόσμενα μπορεί να συμβούν. Προσοχή σε μικροατυχήματα.

Μπορεί και ευχάριστες ειδήσεις να έρθουν, όμως.

Κριός: Πολλές ιδέες και κάποιες από αυτές σκέφτεστε να τις υλοποιήσετε και θα σας αποφέρουν οικονομικά. Ξαφνικές αποφάσεις σήμερα. Τα οικονομικά χρειάζονται καλύτερους χειρισμούς τώρα.

Ταύρος: Η σύνοδος Ερμή Ουρανού στο ζώδιό σας μπορεί να φέρει ξαφνικές καταστάσεις. Αλλαγές και απρόοπτα στο πρόγραμμά σας. Να είστε ευέλικτοι γιατί εκεί που είχατε κανονίσει κάτι, μπορεί τώρα να αλλάξει. Η όψη αυτή αφορά αλλαγές σε φάσεις ζωής. Μπορεί πράγματα που δεν τα θέλατε παλιά, τώρα να τα κάνετε για να έρθει η αλλαγή στη ζωή σας.

Δίδυμος: Λίγο περίεργο το πρωί με έναν εκνευρισμό χωρίς να συμβαίνει και κάτι όμως. Με τον Ερμή Ουρανό σε σύνοδο στον Ταύρο, το ένστικτό σας, η διαίσθησή σας λειτουργούν καλά. Καλό είναι να μη βιαστείτε να ξεκινήσετε κάτι αν δεν το έχετε σχεδιάσει καλά.

Καρκίνος: Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας σήμερα και σας κάνει λίγο πιο ευάλωτους τώρα. Θα έχετε την τάση να παίρνετε τα πράγματα πιο προσωπικά τώρα. Πράγματα μπορεί να συμβαίνουν γύρω σας τώρα και έμμεσα να επηρεάζεστε. Μια ενδεχόμενη τροποποίηση προγράμματος σήμερα θα πρέπει να μη σας εκνευρίσει.

Λέων: Αυτή η όψη Ερμή Ουρανού μπορεί να φέρει ανατροπές, μην εκνευριστείτε. Αλλαγές σε επαγγελματικά,θέματα δουλειάς. Κάτι που δεν είχατε υπολογίσει, θα συμβούν σήμερα. Να είστε ψύχραιμοι.

Παρθένος: Αυτή η όψη σήμερα μπορεί να δημιουργήσει ένα αδικαιολόγητο άγχος. Μια περίεργη αίσθηση τώρα που αφορά κυρίως την ψυχολογία σας και όχι κάτι ουσιαστικό. Το ανικανοποίητο που νιώθετε είναι και ένα κίνητρο για να βάλετε καινούργιους στόχους. Ταξίδια ευνοούνται τώρα.

Ζυγός: Μπορεί να νιώσετε έμμεσα την επιρροή αυτής της όψης. Θα νιώσετε την ατμόσφαιρα περίεργη. Μπορεί να κάνουν πράγματα οι άλλοι που σας προβληματίζουν. Δείξτε ψυχραιμία και μην πάρετε προσωπικά τις συμπεριφορές των άλλων.

Σκορπιός: Μπορεί να έχετε μια διάθεση για πειραματισμούς και ρίσκα τώρα. Σε σχέσεις σήμερα, ειδικά για εσάς του Οκτωβρίου, μπορεί να υπάρξουν αιφνίδιες καταστάσεις. Δείξτε ψυχραιμία είτε είναι καλό είτε όχι.

Τοξότης: Ο Ερμής με τον Ουρανό παίζουν στο κομμάτι που για σας αφορά τη δουλειά. Είναι μια απ’τις μέρες που μπορεί να υπάρχει ένας εκνευρισμός, ειδικά τις πρωινές ώρες με τη Σελήνη να είναι ακόμα σε σύνοδο με τον Άρη. Στην πορεία της ημέρας, όμως, περνά στον Καρκίνο και τα πράγματα ηρεμούν.

Αιγόκερως: Αυτή η όψη σήμερα κάνει το μυαλό σας να υπερλειτουργεί. Μπορεί να σας έρχονται ιδέες τώρα. Θετικά νέα στοιχεία προκύπτουν. Εφαρμόστε τα σχέδιά σας τώρα, υλοποιούνται πιο εύκολα. Βέβαια, για τους γεννημένους αρχές του ζωδίου υπάρχουν ζητήματα σε ερωτικές σχέσεις ή σε θέματα παιδιών. Πράγματα προκύπτουν και αλλάζουν το πρόγραμμα.

Υδροχόος: Το άγχος σας σήμερα μπορεί να σας επηρεάσει περισσότερο. Ο Ερμής με τον Ουρανό είναι σε κόντρα θέση και επηρεάζει τον τρόπο επικοινωνίας σας με τους άλλους. Επηρεάζονται οικονομικά θέματα τώρα. Είναι μια απ’τις μέρες που είναι αγχωτικές για σας χωρίς να συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο.

Ιχθείς: Σήμερα μπορεί να κολλήσετε με μια ιδέα. Προσπαθήστε να μη μείνετε προσηλωμένοι σε κάτι το οποίο τελικά μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη στα σχέδιά σας. Προσοχή στις μετακινήσεις σας.