Ζώδια Τετάρτης από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚουΚου»

Αυτό το διάστημα θέλουν προσοχή οι μετακινήσεις.

Η Τετάρτη έχει δύο σημαντικές όψεις. Η μία είναι ένα εξάγωνο Ήλιου Πλούτωνα. Αυτή η όψη στην καλή της πλευρά δείχνει ότι γινόμαστε πιο επίμονοι και πειθαρχημένοι για να κατακτήσουμε ένα στόχο. Η αρνητική της πλευρά φέρνει φόβο και εμμονές.

Η άλλη όψη είναι το τετράγωνο Ήλιου και Δία. Δίνει ελπίδα παρά τις δυσκολίες. Το αρνητικό της όψης είναι η έντονη τάση για υπερβολές.

Κριός: Νιώθετε την ανάγκη να ελέγξετε περισσότερο τα πράγματα στη ζωή και στις σχέσεις σας. Ζορίζεστε λίγο παραπάνω τώρα για να δείτε το παρακάτω, που πάτε και που σας πάνε τα πράγματα. Ό,τι συμβαίνει τώρα είναι για καλό.

Ταύρος: Σημερινή μέρα είναι καλή και θα εμπιστευτείτε πράγματα, αν και δεν το κάνετε συχνά. Θα μεταφέρετε τις ανησυχίες σας, τις σκέψεις που κάνετε. Ένα θέμα οικονομικών σας απασχολεί περισσότερο τώρα.

Δίδυμος: Η Σελήνη στο ζώδιό σας και με τις όψεις αυτές φαίνεται πως θα φέρουν στήριξη από ανθρώπους που έχουν δύναμη και μπορούν να επηρεάσουν τα πράγματα στον επαγγελματικό σας χώρο. Μια προαγωγή μπορεί να έρθει τώρα.

Καρκίνος: Σήμερα θέλει προσοχή στο κομμάτι των αρνητικών συναισθημάτων που σας προκαλούν κάποιοι άνθρωποι. Ζήλιες, παιχνίδια εξουσίας… αυτά. Ο Πλούτωνας τα βγάζει αυτά. Εξελίξεις στα θέματα δουλειάς έρχονται.

Λέων: Θέματα οικονομικών ευνοούνται τώρα και σας απασχολούν και περισσότερο. Θα βρείτε λύσεις αν είστε ξεκάθαροι σε αυτό που θέλετε. Λύσεις επίσης θα βρεθούν αν δεν έχετε μπλέξει άλλους στα δικά σας οικονομικά.

Παρθένος: Σήμερα μπορεί να νιώθετε πιο πιεσμένοι από άτομα που γίνονται χειριστικά μαζί σας. Θέλει προσοχή στις αντιδράσεις σας, μην είστε υπερβολικοί. Με την όψη Ήλιου Δία θα μπορούσατε να έχετε εξελίξεις σε θέματα σπιτιού και ακινήτων.

Ζυγός: Οι όψεις της ημέρας δείχνουν θετικά στα επαγγελματικά σας. Επεκτείνεστε κατά κάποιο τρόπο. Επίσης, υπάρχει ένα βάσανο, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, πιο ζόρικος πλανήτης για σας και κάνει οικογενειακά θέματα να μη λύνονται και ανθρώπους από το παρελθόν να επιστρέφουν.

Σκορπιός: Η σημερινή μέρα θα μπορούσε να έχει μια μεγαλύτερη ένταση, προσοχή. Περισσότερη δουλειά, ευτράπελα και εκνευρισμοί. Μη γίνετε επιθετικοί τώρα.

Τοξότης: Από τη μία το τετράγωνο του κυβερνήτης σας, Δία, με τον Ήλιο δείχνει ότι στο κομμάτι της διαχείρισης των καταστάσεων θέλετε προσοχή. Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να πιέζει περισσότερο τώρα.

Αιγόκερως: Αναμοχλεύονται τα συναισθήματά σας και γενικά είστε λίγο περίεργα. Κοιτάξτε να είστε ψύχραιμοι γενικά και να μην αφεθείτε σε αυτό που σας τραβάει προς τα κάτω. Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε ανησυχίες και σκέψεις. Κάντε το.

Υδροχόος: Τα οικονομικά σας απασχολούν περισσότερο τώρα, τα έξοδα ίσως και η ανάγκη για νέες πηγές εσόδων. Μπορεί σήμερα να υπάρξει παρέμβαση από κάποιον που θα δώσει λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν.

Ιχθείς: Με εξελίξεις έρχεται η σημερινή μέρα, κυρίως στα επαγγελματικά. Καλείστε επίσης να ξεπεράσετε τις φοβίες σας και να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Με τον ανάδρομο συμβαίνουν πολλά, καθυστερούν ακόμα περισσότερα.