Ζώδια Τετάρτης από τη Λίτσα Πατέρα

Οι αστρολογικές προβλέψεις από το «Πρωινό»

Προσοχή στην επικοινωνία και τις υπερβολές σήμερα. Ο έρωτας, όμως, κυριαρχεί. Προσέξτε μη δώσετε αφορμές για σχόλια και μην υποσχεθείτε πράγματα που δε θα κάνετε.

Κριός: Είστε σε μια καλή φάση γενικά και έρχονται σημαντικές ειδήσεις. Έρχονται σημαντικές πληροφορίες. Αν σήμερα έχετε γενέθλια, προσέξτε ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογενείας σας. Δεν είναι καλή μέρα για νέα πράγματα επίσης.

Ταύρος: Είναι μια αντιφατική μέρα. Η Αφροδίτη κάνει τις ωραιότερες όψεις από τη μία, με αγάπη και συναίσθημα. Ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας τώρα σας έχει ανάγκη, από την άλλη. Προσοχή σε οικονομικές υποσχέσεις, δε θα τα καταφέρετε καλά.

Δίδυμος: Η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα. Μη δώσετε υποσχέσεις, θα πέσετε έξω. Η κοινωνική σας ζωή πολύ ευχάριστη. Προσοχή εσείς του Μαΐου σε κρυολογήματα και οδήγηση.

Καρκίνος: Είστε σε μια καλή φάση. Οι γεννημένοι γύρω στις 9 θα τους έρθει ένας έρωτας αλλά και ταξίδια. Οι γεννημένοι 13 πρέπει να προσέχουν πολύ τις σχέσεις τους τώρα. Φροντίστε ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειας. Θέματα οικονομικών και συναισθηματικών αρκετά μπερδεμένα.

Λέων: Σήμερα όχι τόσο καλά τα πράγματα με τον κυβερνήτη σας να κάνει δυσαρμονία με τον Κρόνο. Πολλά εμπόδια σήμερα. Λίγο μπερδεμένη αυτή η μέρα για σας. Προσοχή μην αναμίξετε φίλους με οικονομικά.

Παρθένος: Είστε σε μια ένταση. Προσοχή σε κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Γεννημένοι γύρω στις 13 έχετε ερωτικές υποσχέσεις τώρα. Γεννημένοι γύρω στις 19 μη δώσετε υποσχέσεις.

Ζυγός: Η Αφροδίτη δικός σας κυβερνήτης δέχεται ωραίες όψεις που αφορούν εργασία, υγεία και προσωπική ζωή. Δεν αποκλείεται στη δουλειά σας να υπάρξουν άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν. Τώρα είστε δυναμικοί και μπορείτε να κάνετε σπουδαία πράγματα.

Σκορπιός: Είναι μια ερωτική περίοδος για σας. Γενικά είστε πολύ δυνατοί τώρα… και εγκεφαλικά. Είναι η καλύτερη εποχή για γάμους και υποσχέσεις. Τα έξοδα τρέχουν βέβαια.

Τοξότης: Προσοχή μη μαλώσετε αλλά και μην κρυώσετε. Η Σελήνη απέναντί σας σήμερα. Είστε έτοιμοι να δώσετε υποσχέσεις που, όμως, δεν μπορείτε να τις κρατήσετε. Οικογενειακά θέματα, όμως, επιλύονται.

Αιγόκερως: Προσέξτε αν είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο. Μπορείτε να περιμένετε πολλά αλλά και μια ιδιαίτερη φόρτιση στο χώρο της εργασίας και της υγείας. Οι γύρω σας είναι ευνοϊκοί προς εσάς. Φιλίες είναι σημαντικές τώρα.

Υδροχόος: Πολλή δράση τώρα. Οικονομικά, επίσης, έρχονται στο προσκήνιο. Σε θέματα συνεργασίας έχετε κάποιες δυσκολίες τώρα. Είστε και πολύ ερωτικοί τώρα.

Ιχθείς: Προσοχή αν είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο. Πρέπει να τακτοποιήσετε οικογενειακά και ακίνητης περιουσίας θέματα. Συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες έρχονται τώρα. Προσοχή σε κρυολογήματα και μικροατυχήματα.