Ζώδια Τετάρτης από τη Λίτσα Πατέρα

Οι αστρολογικές προβλέψεις από το «Πρωινό»

Είναι μέρες πολύ δυνατές. Μπορούμε να κάνουμε πολλά. Θα δούμε και υποθέσεις βέβαια να μην τελειώνουν με τίποτα.

Η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα δίνει έμφαση στην επικοινωνία αν και είμαστε σε περίοδο ανάδρομοι Ερμή.

Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορούν τώρα να λυθούν. Προσοχή όσα λέτε για να μην παρεξηγηθείτε από τους άλλους.

Κριός: Καλές μέρες αυτές για σας. Προωθήστε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, θα καταφέρετε πολλά. Φίλοι είναι δίπλα σας και σας βοηθούν. Η Αφροδίτη ευνοεί την κοινωνική σας ζωή τώρα.

Ταύρος: Είστε πολύ δυνατοί αυτό το διάστημα. Δεν ευτυχείτε ακριβώς αλλά με τη δράση και το πείσμα σας θα καταφέρετε πολλά. Οι σπουδαστές θα κάνετε θαύματα φέτος. Τα οικονομικά σας ευνοούνται.

Δίδυμος: Λίγο περίεργα τώρα. Ασχολήστε με πολύ προσωπικά σας θέματα. Τα επαγγελματικά σας έχουν λαθάκια που θέλουν διόρθωση. Πολύ σοβαρές μέρες τώρα. Παρασκήνιο υπάρχει.

Καρκίνος: Κάτι βελτιώνεται τώρα. Κρόνο και Πλούτωνας απέναντί σας δημιουργούν προβληματισμούς σε σχέσεις και συνεργασίες. Βρίσκετε σημαντικές λύσεις, όμως, τώρα. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας βοηθούν σε σχέσεις και συνεργασίες που είναι πιεσμένες.

Λέων: Είστε σε μια αντιφατική φάση. Απ’τη μία έχετε καυγάδες αλλά και κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Υπάρχει, όμως, η αντίφαση της έμπνευσής σας στα οικονομικά θέματα. Η Αφροδίτη και ο Δίας βοηθούν οικονομικά, σχέσεις και συνεργασίες. Επίσης, είστε σε μια ερωτική περίοδο.

Παρθένος: Είναι πλήρως αντιφατικά τα πράγματα. Απ’τη μία είστε δυνατοί με τον Άρη στον ταύρο για υποθέσεις, ταξίδια, ανθρώπους αλλά με τον Ποσειδώνα απέναντί σας μπορεί να κάνετε λάθη, υπερβολές και να ξεχνάτε σημαντικά πράγματα.

Ζυγός: Οικογενειακά θέματα μπορούν τώρα να λυθούν. Ευνοούνται τα θέματα ακίνητης περιουσίας τώρα.

Σκορπιός: Είστε κι εσείς σε μια αντιφατική φάση. Ο Ουρανός δημιουργεί εντάσεις για σας με σύντροφο και συνεργάτες και από την άλλη πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας βοηθούν. Γλυκά έξοδα έρχονται. Τα δημιουργικά σχέδια, επίσης, ευνοούνται απόλυτα.

Τοξότης: Ασχοληθείτε τώρα με θέματα εργασίας και υγείας. Διορθώστε τα κακώς κείμενα τώρα. Οι γεννημένοι το πρώτο 10ήμερο έχουν θεαματικές αλλαγές, ιδέες και προτάσεις.

Αιγόκερως: Ο Ουρανός για σας είναι ιδιαίτερα καλός, ειδικά αν είστε των πρώτων ημερών, αποδίδει σε συναισθηματικά και επιχειρηματικά. Σήμερα είναι μια καλή μέρα, γενικά, έχετε δύναμη να καταφέρετε πολλά. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας βοηθούν.

Υδροχόος: Είναι μια μέρα επικοινωνίας. Θα ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Η Αφροδίτη συνεχίζει να σας κάνει γοητευτικούς και να φέρνει κοντά σας ανθρώπους. Οικογενειακά θέματα ή ακίνητης περιουσίας ευνοούνται τώρα, μπορείτε να τα καταφέρετε.

Ιχθείς: Σήμερα θα ασχοληθείτε με το σπίτι ή την οικογένεια. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε τώρα. Θέματα καθυστερούν αλλά υπομονή.