Ζώδια Τετάρτης από τη Λίτσα Πατέρα

Οι αστρολογικές προβλέψεις από το «Πρωινό»

Σελήνη στην Παρθένο σήμερα, στο ζώδιο της εργασίας και της επικριτικής διάθεσης δηλαδή. Θα υπάρξει μια ένταση αλλά ευτυχώς η Αφροδίτη απεγκλωβίστηκε απ’τον Κρόνο.

Κριός: Είναι μια περίεργη περίοδος αυτή. Σας βοηθά ο Δίας βέβαια φτιάχνοντας ειδικά τα θέματα που αφορούν το εξωτερικό. Ένα παρασκήνιο κινείται πυρετωδώς.

Ταύρος: Είναι μια καλύτερη μέρα αν και είστε εριστικοί λίγο. Δυναμικοί επίσης. Η Σελήνη σας φέρνει στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Αφροδίτη σας ανοίγει νέους δρόμους.

Δίδυμος: Ένα οικογενειακό θέμα είναι σημαντικό. Τα επαγγελματικά σε τελείως θολό τοπίο. Ο Δίας απέναντί σας προσπαθεί να σώσει ό,τι μπορεί. Θα παρουσιαστούν θέματα στα επαγγελματικά, προσοχή.

Καρκίνος: Η Σελήνη είναι στην Παρθένο και εργασιακά θέματα που δεν περνούσαν, τώρα θα προχωρήσουν. Οι σχέσεις σταθεροποιούνται. Νέες ιδέες θα έρθουν τώρα στο μυαλό σας. Δυνατοί φίλοι σας βοηθούν τώρα.

Λέων: Γίνεστε πιο συναισθηματικοί και ασχολήστε περισσότερο με τα οικονομικά που χρειάζονται επίλυση. Τώρα προσπαθήστε το μέχρι τις 6 Μαρτίου γιατί μετά θα έρθει ο ανάδρομος.

Παρθένος: Η Σελήνη στο ζώδιό σας και θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Προσοχή σε υπερβολές. Θολό τοπίο σε σχέσεις και συνεργασίες. Είστε βέβαια δραστήριοι αυτό το διάστημα. Η Αφροδίτη βοηθά τα σχέδιά σας.

Ζυγός: Κλείνεστε στον εαυτό σας. Μένετε μόνοι σας για να σκεφτείτε. Πολλά θέματα, όμως, επιλύονται σιγά σιγά και τα οικογενειακά δεν είναι τόσο σοβαρά όπως το προηγούμενο διάστημα.

Σκορπιός: Ο Άρης απέναντί σας δημιουργεί ένταση για αρκετό καιρό με σύντροφο και συνεργάτες. Ό,τι έχει σχέση με συναισθηματικά φτιάχνει και δουλεύεται.

Τοξότης: Σπίτι και οικογένεια σας απασχολούν περισσότερο. Θέματα εργασίας σας απασχολούν τώρα και για μεγάλο διάστημα.

Αιγόκερως: Είναι μια καλή περίοδος γενικά για σας. Δράση και κούραση αποδίδουν. Βελτιώνονται τα πράγματα όμως. Η Σελήνη σήμερα ανοίγει νέους δρόμους. Η Αφροδίτη ευνοεί ειδικά εσάς των τελευταίων ημερών.

Υδροχόος: Τώρα οι πλανήτες είναι στα οικονομικά σας. Μετανιώνετε για έξοδα. Από 2 Μαρτίου καλύτερα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Τα θέματα των ακινήτων σας δραστηριοποιούν.

Ιχθείς: Η Σελήνη πάλι απέναντί σας. Πολλές συζητήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα. Δυνατοί φίλοι θα σας βοηθήσουν και θα αλλάξουν τη ζωή σας.