Ζώδια Σεπτεμβρίου από τη Βίκυ Παγιατάκη

Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα

Ο Ήλιος στην ιδεατή του τροχιά φαίνεται να διασχίζει το ζώδιο της Παρθένου, ενώ εκεί βρίσκονται ήδη ο Άρης και η Αφροδίτη. Την Πέµπτη προστίθεται και ο Ερµής, ενώ την Παρασκευή στό ίδιο ζώδιο πραγµατοποιείται και η νέα σελήνη. Όλη αυτή η συσσώρευση πλανητών δροµολογεί γεγονότα και καταστάσεις που θα απαιτήσουν συγκέντρωση, προσοχή, εγρήγορση και υπευθυνότητα, από τους ∆ιδύµους, τους Ιχθύς, του Τοξότες και τους Παρθένους, αν και οι τελευταίοι µε την πίεση έχουν και ένα κέρδος. Ευνοϊκή η νέα Σελήνη για Αιγόκερους, Ταύρους, Καρκίνους και Σκορπιούς.

ΚΡΙΟΣ
Ο Αύγουστος σας αποχαιρετά µε µια νέα σελήνη που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου, προτρέποντάς σας να ξαναδείτε τους τρόπους και τα «εργαλεία» που µπορεί να χρησιµοποιήσετε για καλύτερα αποτελέσµατα στην εργασία, την καθηµερινότητα και την επιβίωσή σας. Οσο και αν αυτά ακούγονται άκρως πεζά, ωστόσο είναι απαραίτητα για να κάνετε ένα καλύτερο µπάσιµο εν όψει του Σεπτέµβρη. Ο Ερµής, υποστηρικτικός έως και τις 28 -αλλά και µετά όχι και αρνητικός-, ευνοεί τα ταξίδια, τις µετακοµίσεις και τη συνεννόηση, αλλά και ό,τι αφορά σε σπουδές και παιδιά. Ερωτας και επαγγελµατικά αλληλοβοηθιούνται. Καλοί συνάδελφοι, γνωριµία σε σχέση µε τη δουλειά, γιατί όχι;

ΤΑΥΡΟΣ
Ακόµα και αν υπάρχουν µακριές ουρές προβληµάτων που άφησε το πιεστικό διάστηµα 2 Ιουλίου-18 Αυγούστου, η εβδοµάδα αυτή θα συµβάλει αρκετά στο να µειωθούν και να εξαφανιστούν. Το τέλος του Αυγούστου όπως και το ξεκίνηµα του Σεπτέµβρη δηµιουργούν πιο ευνοϊκές συνθήκες για εσάς. Μάλιστα από τις 29 Αυγούστου και ύστερα αυτό θα γίνει πιο ορατό. Ταξίδια, µετακοµίσεις, σπουδές, συµφωνίες, αγοροπωλησίες, τακτοποιήσεις συµφωνιών, εντύπων και εγγράφων και ό,τι αφορά στο παιδί προχωρούν πιο ικανοποιητικά. Εύνοια στα συναισθηµατικά και νέες γνωριµίες ευχάριστες και χρήσιµες και στα δύο. Μια δηµιουργική φάση ξεκινάει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Τελευταία εβδοµάδα του Αυγούστου αυτή και όσο περνούν οι ηµέρες τόσο τα διάφορα «πρέπει» πιάνουν όλο και περισσότερο χώρο στη ζωή σας. Το σπίτι µε τις ανάγκες του και η τακτοποίηση κάποιου χώρου και µια µετακίνηση που τώρα και µέσα στον Σεπτέµβρη µεγαλώνουν την έγνοια σας. Μερικοί από εσάς πιθανόν να κουράζεστε και να ανησυχείτε για κάποιο δικό σας πρόσωπο που βρίσκεται σε µια ευάλωτη κατάσταση. Εως και την Τετάρτη υπάρχει ακόµα µια πιθανή βοήθεια από τον Ερµή -όχι όµως και αργότερα-, γι’ αυτό κλείστε ανοιχτά θέµατα και εκκρεµότητες σε όποιον τοµέα υπάρχουν, καθώς θα είναι κάπως πιο εύκολα. Μην αµελείτε την υγεία σας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Με καλές προθέσεις σάς αποχαιρετά ο Αύγουστος, ενώ δεν παραλείπει να σας εφοδιάσει και µε… καλές συστάσεις για τον Σεπτέµβρη στο ξεκίνηµα του. Αρης και Αφροδίτη, το δίδυµο της επιτυχίας, της συµπάθειας, του σεξ και της αγάπης, βρίσκεται στο πλευρό σας, ενώ στις 29 προστίθεται και ο Ερµής για δράση επαγγελµατική, για το µήνυµα του κέρδους αλλά και για ταξίδια και διακοπές. Η εβδοµάδα αυτή είναι αρκετά καλή. Βεβαίως ακόµα και στην πιο γλυκιά στιγµή το άγχος και η κούραση αφήνουν µια στυφή γεύση κάτω από την γλώσσα. Βλέπετε, ο Κρόνος απέναντί σας µπορεί να «δίνει» έπειτα από σκληρή δουλειά, αλλά σίγουρα τίποτα δεν χαρίζει, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαηµέρου.

ΛΕΩΝ
Οι τόνοι είναι πιο υποφερτοί πια, οι συνθήκες δεν είναι εχθρικές και ο Ερµής στο ζώδιό σας έως και την Τετάρτη µπορεί να φέρνει λίγη νευρικότητα, αλλά µέχρι εκεί. Μάλιστα αυτές τις ηµέρες µπορεί να ευνοήσει δηµιουργικές και παραγωγικές ιδέες και ακόµα ταξίδια, µετακοµίσεις, σπουδές, συµφωνίες, αγοροπωλησίες, ρυθµίσεις εντύπων και εγγράφων αλλά και ό,τι αφορά στο παιδί. Από την Πέµπτη και µετά ο οικονοµικός τοµέας και τα επαγγελµατικά µπαίνουν σε πιο ρεαλιστική αλλά και αποδοτική φάση, που θα συνεχιστεί και τον Σεπτέµβρη. Οχι µεγάλες αλλαγές στα συναισθηµατικά. Μετριάστε το πείσµα έως τις 28.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Χρόνια πολλά και καλά. Η παρουσία της Αφροδίτης, του Αρη και του Ερµή από τις 29 και µετά σας κρατούν σε µια διαρκή εγρήγορση. Τρέξιµο για να προλάβετε να δροµολογήσετε τα καινούργια σχέδια, τα οποία δεν περιορίζονται σε έναν και µόνο τοµέα. Είναι το ξεκίνηµα του φθινοπώρου που θα απαιτήσει όλη σας τη προσοχή, την ψυχραιµία και τις δυνάµεις, αλλά και αυτό που θα σας προετοιµάσει για έναν παραγωγικό χειµώνα. Η νέα σελήνη στο ζώδιό σας στις 30 απαιτεί να αναλάβετε παντού πρωτοβουλία και να βάλετε τη ζωή σας σε µια νέα βάση. Στον έρωτα να είστε λιγότερο επικριτικοί και αυστηροί µια και οι νέες γνωριµίες θα δίνουν… εξετάσεις έως τις 5 Σεπτέµβρη.

ΖΥΓΟΣ 
Τελευταία εβδοµάδα του Αυγούστου και µε έναν ∆ία και έναν Ερµή -αυτός έως τις 28 πιο ευνοϊκός- σε δηµιουργική συνεργασία µπορεί να δώσει ώθηση σε πολλούς τοµείς, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαηµέρου που ταλαιπωρείστε περισσότερο -λόγω Κρόνου- και το έχετε ιδιαίτερα ανάγκη. Σπουδές, συµφωνίες, κοινό και πελατεία, ταξίδια, µετακοµίσεις, υπογραφές συµβολαίων και εγγράφων. Επιλέξτε τις πιο ευνοϊκές ηµέρες αυτής της εβδοµάδας και προχωρήστε. Κάποιες πληροφορίες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιµες στα επαγγελµατικά, αλλά στον έρωτα διακρίνω µυστικότητα και απωθηµένα. Εµπόδια; Μπερδέµατα; Ο Σεπτέµβρης θα τα ξεδιαλύνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Ακόµα και αν παρουσιαστούν κάποιες… αρρυθµίες σε ραντεβού, ταξίδια, συµφωνίες, συµβόλαια, οποιοδήποτε ενοχλητικό «χαρτοµάνι» έως και την Τετάρτη, η εβδοµάδα αυτή βελτιώνει το κλίµα. Αυτό θα γίνει φανερό από την Πέµπτη και µετά και βέβαια τις πρώτες µέρες του Σεπτέµβρη. Τα πιο σηµαντικά και τα πιο δύσκολα λοιπόν που χρειάζονται περισσότερο το άγγιγµα της τύχης προγραµµατίστε τα από την Πέµπτη και ύστερα. Οικονοµικά και περιουσιακά θέµατα, µετακοµίσεις και θέµατα που σας αφορούν σαφώς καλύτερα από τις 29 και µετά. Ο διάλογος από αυτήν την ηµεροµηνία και µετά θα βοηθήσει αρκετά και στον έρωτα. Ευελιξία όµως έως τις 28.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Αύγουστος σας αποχαιρετά, αλλά και σε αυτές τις λίγες µέρες του φαίνεται πως φροντίζει να σας µπάσει στην καθηµερινότητα και τις υποχρεώσεις. Έως και την Τετάρτη, όµως, υπάρχει µια κάποια έννοια -εκτός αυτής του ∆ία, που είναι και η πιο σηµαντική-, ούτως ώστε να διευκολυνθείτε κάπως σε θέµατα που σχετίζονται µε σπουδές, ρυθµίσεις λογαριασµών, αιτήσεων, ταξίδια, εξορµήσεις, συµφωνίες και σε ό,τι αφορά στο παιδί. Και ενώ είναι πιθανό ένα άτοµο µε κύρος να σας προσφέρει τη στήριξή του, µπορεί να υπάρξει και άλλο ή άλλα άτοµα που θα σας κρίνουν αυστηρά. Κρατήστε λεπτές ισορροπίες και φανείτε πιο υπεύθυνοι παντού. Μην αµελείτε την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ηταν η προηγούµενη εβδοµάδα που ξεκίνησε δειλά δειλά κάπως να σας καθησυχάζει και να σας χαµογελά. Αυτή η εβδοµάδα από την Πέµπτη και µετά βάζει και τον Ερµή στο παιχνίδι, αφού από αυτή την ηµέρα αρχίζει να παίρνει µια πιο ευνοϊκή προς το ζώδιό σας θέση. Προσέχοντας κάπως περισσότερο παντού -ιδιαίτερα σχέσεις και συνεργασίες- ∆ευτέρα και Τρίτη, η εβδοµάδα αυτή προσφέρεται για πλήρη αξιοποίηση. Εργασία, οικονοµικά, περιουσιακά, αγοροπωλησίες, ταξίδια, µετακοµίσεις, σπουδές, συµφωνίες, επικοινωνία και συνεννόηση εξελίσσονται θετικά. Άρης και Αφροδίτη τονώνουν τη γοητεία σας και βοηθούν την αγάπη αλλά και το πιο ικανοποιητικό σεξ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλές οι σκέψεις, οι κρίσεις, οι συγκρίσεις και µια καθηµερινότητα κάπως πιο φορτωµένη έως και την Τετάρτη περισσότερο, αλλά όχι και τόσο από την Πέµπτη και µετά. Με µεγαλύτερη ταχύτητα και πιο ευχάριστο ή και ωφέλιµο τρόπο µπορούν να προχωρήσουν πολλά θέµατα και ιδιαίτερα αυτά που έχουν να κάνουν µε ταξίδια, µετακοµίσεις, συµβόλαια, συµφωνίες, σπουδές, έντυπα, έγγραφα, ΜΜΕ, παιδιά, επικοινωνία και συνεννόηση µε τους άλλους γύρω σας. Μάτια και αυτιά ανοιχτά, ιδιαίτερα από την Πέµπτη και ύστερα σε φόρους, τόκους, δάνεια, κληρονοµικά, ασφάλειες, εφάπαξ και συντάξεις µπορείτε να κερδίσετε ή να… γλιτώσετε. No news στα αισθηµατικά.

ΙΧΘΥΣ 
Οι υποχρεώσεις αυξάνονται σταδιακά από αυτή την εβδοµάδα και µετά, ενώ περιορίζεται ο χρόνος που θα µπορούσατε να διαθέσετε όπως θα θέλατε εσείς. Εως την Τετάρτη, αν και όχι και τόσο εύκολα, µάλλον θα είναι καλύτερα να δροµολογήσετε ή να ολοκληρώσετε ό,τι σχετίζεται µε συµφωνίες, συµβόλαια, ταξίδια, κάρτες, λογαριασµούς, τιµολόγια, µετακοµίσεις, σπουδές, έντυπα, έγγραφα πάσης φύσεως και ό,τι σχετίζεται µε το παιδί. Από την Πέµπτη και µετά δείξτε σε αυτά µεγαλύτερη προσοχή για παγίδες. Εύκολα τώρα µπορεί να προκύψουν ανταγωνισµοί, ζήλιες και γκρίνιες, ακόµα και στον έρωτα. Μην αµελείτε την υγεία σας.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.