Ζώδια Σαββατοκύριακου από τη Βίκυ Παγιατάκη

Όσα είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Κριός: Εργασία αλλά με κέρδος και ικανοποίηση. Η δουλειά μπορεί να σας τρέξει αλλά θα έχει αποτέλεσμα. Το χρήμα θα έρθει μέσα στον Δεκέμβρη.

Ταύρος: Δικό σας το Σαββατοκύριακο! Μικρές οι ταλαιπωρίες και τα έξοδα αλλά γενικά καθόλου άσχημα. Ρυθμίσεις οικονομικών και περιουσιακών θεμάτων ας γίνουν Παρασκευή ή Σάββατο.

Ζώδια Σαββατοκύριακου από την Άση Μπήλιου

 

Δίδυμος: Η Παρασκευή έχει πίεση, όπως και το Σάββατο μέχρι το μεσημέρι. Η Αφροδίτη θα είναι σε καλή θέση, όμως, μέχρι Κυριακή και σημαίνει ότι τα οικονομικά και το συμφέρον θα ευνοηθούν για σας.

Καρκίνος: Όλα τώρα, μην τα αφήσετε για Κυριακή. Αν έχετε να κλείσετε θέματα αφήστε τα από Δευτέρα και μετά. Διεκδικήστε χρήματα που σας οφείλονται.

Ζώδια Δεκεμβρίου από την Άση Μπήλιου

 

Λέων: Μέχρι Κυριακή ό,τι προλάβετε σε οικονομικά και συναισθηματικά. Κάτι που δεν προχωρά πρέπει τώρα να το τρέξετε. Αυτό το Σαββατοκύριακο είστε ευνοημένοι.

Παρθένος: Μικρά τα εμπόδια αλλά μεγαλύτερες οι προοπτικές. Καθυστερούν πράγματα αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Κι ας έχετε εκνευριστεί.

Σελήνη στην Παρθένο: Προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα

 

Ζυγός: Παίξτε μπάλα παντού τώρα. Μέχρι και τη Δευτέρα οι μέρες είναι βοηθητικές για σχέσεις και οικονομικά. Η Αφροδίτη βοηθά να ρυθμιστούν αισθήματα, σχέσεις, έρωτες και οικονομικά.

Σκορπιός: Τα καλύτερα είναι στην πόρτα σας και ζεσταίνονται, προετοιμάζονται. Ο Δεκέμβρης θα είναι καλός για σας, με έρωτα και κέρδος.

Τοξότης: Από το βράδυ Σαββάτου η εύνοια μεγαλώνει για σας. Είστε σε μια μεταβατική φάση. Μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ. Μην ξεκινήσετε τώρα μια δουλειά ή μη φύγετε από μία άλλη. Από Σάββατο απόγευμα τα πράγματα φτιάχνουν για σας και χαλαρώνετε.

Τυχερές μέρες Δεκεμβρίου από την Άση Μπήλιου

 

Αιγόκερως: Μέχρι το μεσημέρι Σαββάτου έχετε μια μεγαλύτερη εύνοια αλλά φαντάζει μικρότερη. Είστε σε φάση αλλαγών και αναζητήσεων. Ψάχνετε το μετά. Γεννιούνται νέες φιλοδοξίες. Αισθηματικά και οικονομικά από Δευτέρα και μετά αν έχετε κάτι δύσκολο να συζητήσετε.

Υδροχόος: Όλα τώρα γρήγορα και αποφασιστικά. Σας παίρνει να το κάνετε μέχρι και τη Δευτέρα που όμως θέλει προσοχή. Γενικά, όμως, υπάρχει μια τέλεια διαφυγή από δύσκολες καταστάσεις για σας. Οικονομικά και συναισθηματικά πιο ευνοϊκά.

Ιχθείς: Δεν περνάτε τέλεια αλλά από το Σάββατο τα πράγματα φτιάχνουν. Παρασκευή λίγο δύσκολη αλλά μετά φτιάχνουν τα πράγματα. Κυριακή και Δευτέρα καλύτερες μέρες. Από Δευτέρα, μάλιστα, ξεκινά μια καλύτερη περίοδος για οικονομικά και συναισθηματικά για σας.