Ζώδια Σαββατοκύριακου από τη Βίκυ Παγιατάκη

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Κριός: Δικό σας το ΣΚ με πολλούς τρόπους. Βέβαια η Παρασκευή θέλει προσοχή παντού. Έχει πολλά και ανακατεμένα θέματα. Μην πιάσετε σήμερα τις σοβαρές συζητήσεις. Γενικά έχετε το νου σας σήμερα, Παρασκευή, αλλά το ΣΚ είναι ευνοϊκό.

Ταύρος: Αξιοποιήστε περισσότερο την Παρασκευή γιατί είναι πιο ευνοϊκή από το ΣΚ. Έχετε διαίσθηση και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε τώρα. Το ΣΚ πρέπει να κάνετε λίγο πίσω, προηγούνται οι άλλοι.

Δίδυμος: Με σύνεση και ψυχραιμία σε σχέσεις και οικονομικά. Η περίοδος είναι περίεργη, εκεί που εξελίσσεται κάτι, σταματάει. Μέχρι τις 17 μη βάλετε υπογραφές αν δεν έχετε ψαχτεί καλά. Προσοχή, επίσης, μην πάνε σε λάθος πρόσωπα τα μηνύματα που στέλνετε. Το ΣΚ καλό.

Καρκίνος: Η εύνοια είναι ουσιαστική και σε πολλά μέτωπα για σας τώρα. Ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές, υπογραφές, συμφωνίες προχωρούν και ευνοούνται από τώρα μέχρι και Τρίτη.

Λέων: Έρχεται μια αποζημίωση των κόπων σας και λέγεται Σαββατοκύριακο. Πιέζεστε, χάνετε πράγματα τόσο καιρό αλλά τώρα θα τα αναπληρώσετε όλα. Από Τετάρτη και μετά έρχονται περισσότερες ακόμα βοήθειες. Η Παρασκευή κουραστική αλλά μη σκάτε, έρχεται ΣΚ.

Παρθένος: Ξεκινάτε καλά το πρωί και μέχρι το βράδυ τα πράγματα αλλάζουν πολύ. Όλα ρευστά και κυμαινόμενα για σας τώρα. Μέχρι την Τρίτη προσέξτε σε ό,τι έχει να κάνει με συμφωνίες, συμβόλαια, έγγραφα, εισιτήρια, σπουδές, ακόμα και παιδιά. Η Παρασκευή βοηθητική, το ΣΚ όχι ιδιαιτέρως δύσκολο αλλά μπορούν πολλές ανατροπές να υπάρξουν.

Ζυγός: Τα σημαντικά βάλτε τα Σάββατο. Η Παρασκευή έχει έναν εκνευρισμό και είναι φορτωμένη. Θέματα συμφωνιών, μετακινήσεων καλύτερα τώρα και μέχρι την Τρίτη γιατί μετά θα υπάρξουν μπερδέματα.

Σκορπιός: Πιο προσεκτικοί και επιφυλακτικοί να είστε το ΣΚ. Έχετε αβάντα σε οικονομικά, επαγγελματικά και συναισθηματικά αλλά δεν είναι κάθε μέρα ιδανική. Υπάρχουν ακροβασίες. Να εντάξετε στην Παρασκευή τα πιο δύσκολα και απαιτητικά. Το ΣΚ προσεκτικά.

Τοξότης: Μια γερή ανάσα οξυγόνου παίρνετε από αύριο, Σάββατο. Το χρειάζεστε γιατί αυτό το διάστημα περνάτε συνέχεια απ’το ζεστό στο κρύο. Τελευταία στιγμή τα πράγματα γυρνάνε στο πιο θετικό κομμάτι τους.

Αιγόκερως: Παρασκευή λίγο κουραστική μέρα. Παρεμβάλλονται πράγματα που σας υποχρεώνουν να αλλάξετε το πρόγραμμά σας. Σάββατο και Κυριακή πιο ουδέτερες αλλά και βοηθητικές ημέρες.

Υδροχόος: Αναγκαστικά στους ρυθμούς των άλλων. Αφήστε πίσω τον εαυτό σας για λίγο και μπαίνετε στα «παπούτσια» των άλλων. Προσοχή το ΣΚ με κατάλοιπα των προηγούμενων μηνών.

Ιχθείς: Η περίοδος αυτή έχει σκαμπανεβάσματα. Οι καταστάσεις πάνε με ρυθμούς τόσο γρήγορους που δεν προλαβαίνετε να τις παρακολουθήσετε. Προσοχή σε συμφωνίες. Βοηθητικές μέρες τώρα.