Ζώδια Σαββατοκύριακου από τη Βίκυ Παγιατάκη

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Κριός: Ευθύνες και υποχρεώσεις, ακόμα και το Σάββατο. Φροντίστε υγεία και φυσική κατάσταση. Τα πιο σημαντικά, τα πιο ουσιαστικά, βάλτε τα για Κυριακή.

Ταύρος: Ιδιαίτερη μέρα το Σάββατο, μπορείτε να επωφεληθείτε από συμβουλές ατόμων που έχουν πείρα. Μπορείτε να κινηθείτε καλύτερα, να έχετε αποτελέσματα και να περάσετε καλά. Η Κυριακή θέλει προεργασία για τη νέα εβδομάδα.

Δίδυμος: Συνεχίστε την καλή δουλειά. Ευνοϊκές μέρες τώρα για να κλείσετε θέματα αισθηματικά αλλά και περιουσιακά. Από Παρασκευή μέχρι Δευτέρα βοηθητικές μέρες σε κάθε τομέα.

Καρκίνος: Σημαντική εύνοια το Σάββατο. Προσοχή στην υπερευαισθησία σας. Προσοχή μη γίνετε πιεστικοί προσμένοντας να πάρετε περισσότερα από τους άλλους. Δεν υπάρχει ανταπόκριση στο βαθμό που θέλατε. Ζυγίστε τα πράγματα και αφήστε τις υπερευαισθησίες.

Λέων: Προεργασία για κάτι καλύτερο τώρα. Κάνετε κρυφά τηλεφωνήματα, ραντεβού και επαφές. Κυριακή καλύτερη μέρα για σας.

Παρθένος: Οι συμπάθειες είναι ουσιαστικές και έχετε εύνοια το Σάββατο. Τρέχετε γιατί τα πράγματα πάνε λίγο περίεργα τις τελευταίες μέρες αλλά τώρα κάνετε βήματα προόδου. Σάββατο φίλοι στο πλευρό σας και με τη διαίσθησή σας θα δείτε τι είναι σωστό και θα το κυνηγήσετε.

Ζυγός: Πίεση και έξοδα τώρα. Πολλά «πρέπει» ακόμα και το Σάββατο. Το νευρικό σας σύστημα είναι οριακά. Κυνηγήστε τώρα τα ουσιαστικά.

Σκορπιός: Κάτι βοηθητικό φτιάχνει το κλίμα τώρα. Άτομα σας βοηθούν που δεν το περιμένατε. Τα συναισθήματα κοχλάζουν περίεργα και βγαίνουν πολλές αδυναμίες στην επιφάνεια. Κυριακή θέλει διπλωματία.

Τοξότης: Κυνήγι συμφερόντων τώρα. Δείτε ελλείψεις, αδυναμίες, τι δεν κάνετε σωστά… γιατί όσο πάμε προς το τέλος του μήνα η πίεση θα είναι μεγαλύτερη. Κυριακή δουλέψτε το λίγο αυτό με τον εαυτό σας.

Αιγόκερως: Λεπτές ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες τώρα. Χρειάζεται να μοιράσετε ίσα τα πράγματα. Ίσως υπάρξουν αντιδράσεις και πρέπει να δείτε και το δίκιο των άλλων. Κυριακή ουδέτερη μέρα.

Υδροχόος: Υγεία και εργασία φτιάχνουν. Παρασκευή και Σάββατο έχετε κάτι βοηθητικό. Παραμένουν εκκρεμότητες στην επιφάνεια αλλά η Αφροδίτη και ο Δίας βοηθούν να μην πνιγείτε σε αυτές.

Ιχθείς: Μην καθυστερείτε τώρα για όσα πρέπει να γίνουν. Σάββατο καλή μέρα για επαφές, για επαγγελματικά. Η Κυριακή καλούτσικη.