Ζώδια Σαββατοκύριακου από την Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Ένα ωραίο Σαββατοκύριακο ξεκινά!

Το Σάββατο η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη, σε ένα ζώδιο που συνδέεται με τη χαρά, τα ταξίδια, την αισιοδοξία. Παράλληλα, έχουμε ένα ωραίο τρίγωνο στον Ερμή και τον Πλούτωνα που μας επιτρέπει να αφοσιωθούμε περισσότερο στους στόχους μας.

Κριός: Το τρίγωνο Ερμή Πλούτωνα αφορά τα επαγγελματικά σας και είναι αυτό που σας απασχολεί. Μέσα στο ΣΚ φαίνεται ότι με κάποιο τρόπο η πορεία της δουλειάς σας μπορεί να αλλάξει, μια νέα πρόταση έρχεται. Θα σκεφτείτε μακροπρόθεσμα. Εκτός από σκέψεις όμως θα έχετε και χρόνο να το ρίξετε έξω.

Ταύρος: Μπαίνετε σε βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις. Εκφράζετε τα συναισθήματά σας τώρα αν και δεν είστε οι πιο εξωστρεφείς, έχετε ένα κράτημα. Αν υπάρχει θέμα στην προσωπική σας ζωή, τώρα μπορεί να λυθεί. Ακόμα και τα οικονομικά μιας συνεργασίας, τώρα μπορούν να λυθούν.

Ελένη Μενεγάκη: Η αυστηρή απάντηση για τα μαλλιά της

Δίδυμοι: Έχει περισσότερη εξωστρέφεια αυτό το ΣΚ συγκριτικά με τα προηγούμενα. Πολλές σημαντικές επαφές. Θέματα δουλειάς εξελίσσονται. Τα οικονομικά πάντα σας απασχολούν πολύ και τώρα με την θετική όψη Ερμή Πλούτωνα θα βρείτε λύσεις για θέματα.

Καρκίνος: Το ΣΚ έχει υποχρεώσεις. Πράγματα που είχατε αφήσει και θα τα ολοκληρώσετε το Σαββατοκύριακο. Δεν είναι κακό, απλά μπορεί να έχετε εκκρεμότητες να τακτοποιήσετε.

Μαίρη Συνατσάκη: -40% στη συλλογή παπουτσιών της!

Λέων: Ωραίο ΣΚ με μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Είναι εξαιρετικό για να διασκεδάσετε. Βρείτε τι θέλετε να κάνετε. Εκμεταλλευτείτε το και για να προωθήσετε θέματα δουλειάς, την προβολή αυτής και πώς θα διαφημίσετε τον εαυτό σας.

Παρθένος: Το ΣΚ δεν είναι πολύ ξεκούραστο για σας. Μέσα στις ώρες αυτές θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο σε ένα νέο ξεκίνημα ή θα ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το χώρο του σπιτιού. Είστε σε μια μεταβατική περίοδο.

Δούκισσα Νομικού: Θα περπατήσει στην Paris Fashion Week!

Ζυγός: Ένα ΣΚ πιο «δικό» σας. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα με πίεση και δυσκολίες, τώρα μπορείτε να βρείτε χρόνο να διασκεδάσετε και να κάνετε ένα ταξιδάκι. Το ζώδιο του Τοξότη, η Σελήνη θα βρίσκεται εκεί, σας δείχνει επικοινωνία και ταξίδι. Έστω και λίγων ωρών.

Σκορπιός: Για σας η Σελήνη στον Τοξότη το Σαββατοκύριακο δείχνει ότι μπορείτε να βρείτε χρόνο να κάνετε πράγματα για σας. Κάτι που θα σας χαλαρώσει, θα σας διασκεδάσει. Για κάποιους μπορεί να είναι απλά και να μείνουν σπίτι. Το θέμα είναι το αποτέλεσμα, η ξεκούραση. Είστε σε μια μεταβατική φάση και τώρα το ΣΚ είναι μέρες προετοιμασίας που έρχονται μέσα από την ξεκούραση.

Τοξότης: Το ΣΚ είναι η Σελήνη στο ζώδιό σας άρα η προσοχή σας στρέφεται στις προσωπικές σας ανάγκες. Θα γίνετε πιο αισιόδοξοι. Ευνοούνται επαγγελματικά και οικονομικά. Το τρίγωνο Ερμή Πλούτωνα αφορά οικονομικά από δουλειά. Με την καλή έννοια. Μπορεί να συζητήσετε τα οικονομικά μιας πρότασης που υπάρχει. Ευνοείστε για να βρείτε λύσεις σε καυτά οικονομικά θέματα.

Ζέτα Μακρυπούλια: Το μακιγιάζ της από την Έλενα Χατζηνικολίδου

Αιγόκερως: Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για ξεκούραση τώρα που ο Άρης έφυγε από το ζώδιό σας. Έτσι, λοιπόν, πρέπει να εκμεταλλευτείτε ώρες για σας, για ξεκούραση. Να ξεφύγει λίγο το μυαλό σας. Ακόμα έχετε πορεία με τον Κρόνο οπότε έρχεται κούραση. Άρα όποτε βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε, κάντε το.

Υδροχόος: Είστε σε ένα μεταβατικό διάστημα και ο Άρης στο ζώδιό σας κουράζει, απαιτεί και σας στρεσάρει. Πρωταγωνιστείτε τώρα με τη δράση και τη δουλειά σας. Νιώθετε να πήζετε στη δουλειά και είναι αλήθεια. Το ΣΚ με τη Σελήνη στον Τοξότη δείτε φίλους, βρείτε χρόνο να το ρίξετε έξω και να ξεκουραστείτε. Είτε βγείτε είτε όχι, πρέπει να ξεφύγετε λίγο από δουλειά. Είναι θετικό ΣΚ και εκμεταλλευτείτε το.

Ιχθείς: Ναι, μπορεί να θέλετε να χαλαρώσετε αλλά οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες δε θα σας αφήσουν πολύ να το κάνετε. Δεν είναι χαλαρό Σαββατοκύριακο αλλά δε σημαίνει ότι είναι και κακό. Είστε σε μια αρκετά φιλόδοξη φάση επαγγελματικά και έρχεται πολλή δουλειά.

Ζώδια Σεπτεμβρίου από την Άση Μπήλιου