Ζώδια Σαββατοκύριακου από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Τώρα είναι καλές οι μέρες. Κυρίως αν θέλετε να αναλάβετε δεσμεύσεις, να συζητήσετε σοβαρά θέματα. Ωραίες όψεις για συζητήσεις και νέες αρχές.

Κριός: Τα συναισθηματικά σας απασχολούν περισσότερο. Μέσα στο ΣΚ μπορείτε να περάσετε καλά, να βρείτε χρόνο και διάθεση για να διασκεδάσετε.

Ταύρος: Πιο αποδοτικό Σαββατοκύριακο, με ευχάριστες συναντήσεις. Θα το αφιερώσετε περισσότερο σε οικογένεια, σπίτι και στενούς φίλους. Βέβαια, ίσως δεν είστε τόσο χαλαροί και ξεκούραστοι τώρα.

Δίδυμος: Προσοχή την Παρασκευή με τη Σελήνη στον Καρκίνο σε ενθουσιασμό και περιττά έξοδα. Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Λέοντα είναι βοηθητικό σε θέματα εξόδων, βόλτας, συναντήσεων.

Δες τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για το Σαββατοκύριακο

Καρκίνος: Σελήνη στο ζώδιό σας την Παρασκευή μέχρι το βράδυ άρα μεγαλύτερη κυκλοθυμία για σας. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις πριν το απόγευμα. Το τρίγωνο Ήλιου Κρόνου βοηθά για συμφωνίες, ειδικά μέσα στο Σαββατοκύριακο. Το Σαββατοκύριακο έχει διασκέδαση με τη Σελήνη στον Λέοντα.

Λέων: Τα φώτα πάνω σας από το απόγευμα και μετά. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώθετε μια αναμόχλευση συναισθημάτων μεν αλλά μπορεί κάτι να έρθει να σας φτιάξει τη διάθεση. Και επαγγελματικά ίσως. Μπορεί τώρα να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα στο μυαλό σας για τα επαγγελματικά. Καλό Σαββατοκύριακο για να προετοιμάσετε καταστάσεις. Ωραίο Σαββατοκύριακο για φλερτ.

Παρθένος: Είναι ένα ΣΚ με καλύτερη διάθεση. Μια έξοδο ή μια εκδρομή μπορείτε να κάνετε τώρα και θα περάσετε ωραία. Παρασκευή μέχρι το απόγευμα έχει έναν προβληματισμό, ειδικά σε θέματα σχέσεων, κάθε είδους.

Ζυγός: Παρασκευή είναι μια μέρα που σας απασχολούν επαγγελματικά. Δυσκολίες με συνεργάτες ίσως υπάρχουν τώρα και ανταγωνισμός. Φίλοι θα είναι τώρα κοντά σας και πρέπει να τους αφιερώσετε χρόνο.

Σκορπιός: Το ΣΚ η Σελήνη στον Λέοντα δίνει έμφαση στην καριέρα. Θα σκεφτείτε περισσότερο τις επαγγελματικές σας προοπτικές τώρα. Αυτό που σας καίει περισσότερο είναι το επαγγελματικό κομμάτι.

Τοξότης: Το περιβάλλον σας χρειάζεται τη βοήθειά σας. Πρόσωπα από φιλικό ή επαγγελματικό περιβάλλον. Η Σελήνη στον Λέοντα είναι αρκετά θετική για σας. Παραπέμπει και σε ωραίες διασκεδαστικές στιγμές αν αποφασίσετε να κάνετε μια έξοδο και να οργανώσετε κάτι με φίλους.

Αιγόκερως: Παρασκευή μέχρι το απόγευμα μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα γιατί η Σελήνη θα είναι απέναντί σας, στον Καρκίνο. Το Σαββατοκύριακο περνά στον Λέοντα και από το βράδυ της Παρασκευής τα πράγματα είναι πιο ήρεμα, πιο ωραία.

Υδροχόος: Καλό είναι αυτές τις μέρες με τον Ερμή στον Ταύρο να προσέξετε το πώς σκέφτεστε. Μη γίνεστε επίμονοι σε όσα λέτε. Είστε λίγο ξεροκέφαλοι τώρα. Είναι ένα ΣΚ που μπορεί να έχει υποχρεώσεις, κοινωνικές κυρίως. Καλύτερο ΣΚ αυτό από το επόμενο άρα αξιοποιήστε το σωστά.

Ιχθείς: Μπορεί να υπάρχουν θεματάκια που σας εκνευρίζουν τώρα. Θα καταφέρετε, όμως, να βρείτε χρόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα τώρα.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.