Ζώδια Σαββατοκύριακου από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚουΚου»

Αυτές τις μέρες έχουμε ένα τετράγωνο Ερμή-Δία που θέλει προσοχή στον τρόπο που σκεφτόμαστε. Είναι μια δημιουργική όψη και δίνει φτερά στη φαντασία αλλά μπορεί να διογκώσει και πράγματα και να ξεφύγουμε.

Σάββατο η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, μας κάνει κυκλοθυμικούς και ευερέθιστους.

Η Κυριακή πιο ευχάριστη, πιο διασκεδαστική.

Κριός: Να είστε ανοιχτόμυαλοι τώρα, να μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και να ακούτε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι. Σελήνη στον Καρκίνο κάνει δύσκολες όψεις με Κρόνο και Πλούτωνα άρα πιο ευάλωτοι το Σάββατο. Θέματα σπιτιού και οικογένειας σας προβληματίζουν. Η Κυριακή πιο άνετη μέρα για σας, πιο ανάλαφρη.

Ταύρος: Αποδοτικό Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να δώσετε λύσεις σε θέματα που τόσο καιρό σας προβλημάτιζαν. Ευχάριστες συναντήσεις αυτές τις μέρες. Σάββατο καλή μέρα για τα ερωτικά σας. Κυριακή θα ασχοληθείτε περισσότερο με οικογένεια και ανάγκες σπιτιού. Θα κλειστείτε λίγο παραπάνω.

Δίδυμος: Προσοχή σε έξοδα αυτές τις μέρες. Παρορμητικές επιλογές που θα μετανιώσετε. Το τετράγωνο Ερμή Δία δείχνει υπερβολές σε επικοινωνία. Προσοχή μην είστε υπερβολικοί στην έκφραση των απόψεών σας, μην αποπάρετε τους άλλους και το μετανιώσετε. Κυριακή πιο άνετη μέρα για σας.

Καρκίνος: Η Σελήνη στο ζώδιό σας κάνει περίεργες όψεις με Κρόνο και Πλούτωνα. Θα είστε πιο προβληματισμένοι και κυκλοθυμικοί το Σάββατο. Καλό είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις κυρίως για την προσωπική σας ζωή. Κυριακή πιο χαλαρή για σας.

Λέων: Με την όψη Ερμή Δία η φαντασία σας δουλεύει λίγο παραπάνω. Σκέφτεστε πολλά και μπορεί να πείθεστε ότι αυτό που σκέφτεστε είναι το σωστό χωρίς να το εκφράσετε βέβαια. Όλο αυτό δεν είναι και πολύ θετικό. Η Κυριακή πιο καλή μέρα για σας.

Παρθένος: Το Σαββατοκύριακο έρχεται με καλύτερη διάθεση. Θέματα που αφορούν φίλους και συνεργάτες ευνοούνται. Προσοχή σε οικονομικά θέματα και παρορμητικά έξοδα που μετά θα μετανιώσετε. Η Κυριακή σας επιτρέπει περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση.

Ζυγός: Το Σάββατο είναι λίγο πιεστικό στα επαγγελματικά. Πιθανώς να χρειαστεί να εργαστείτε είτε πρακτικά είτε με το μυαλό σας. Περισσότερες υποχρεώσεις το Σάββατο γενικά. Η Κυριακή καλύτερη και πιο χαλαρή μέρα.

Σκορπιός: Ωραίο Σαββατοκύριακο. Η Σελήνη δημιουργεί τάσεις φυγής από τη ρουτίνα. Σας προσφέρει ευκαιρίες να το κάνετε αυτό τώρα. Είναι καλές μέρες. Λίγο κυκλοθυμικοί το Σάββατο αλλά γενικά είστε κυκλοθυμικοί. Κυριακή περισσότερο άγχος για τη νέα εβδομάδα, σκέφτεστε υποχρεώσεις.

Τοξότης: Είναι μια περίεργη Σελήνη που παίζει με την ψυχολογία αλλά και το πορτοφόλι σας. Προσοχή σε παρορμητικά έξοδα. Κυριακή πιο θετική μέρα, πιο διασκεδαστική επίσης.

Αιγόκερως: Σελήνη απέναντί σας άρα μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση μπορεί να σας απασχολήσει περισσότερο τώρα. Ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας, συνεργάτης, φίλος ή συγγενής. Ένα δικό του θέμα μπορεί να θέλει τη βοήθειά σας. Μπορεί να υπάρχει και μια συναισθηματική ένταση κυρίως το Σάββατο. Κυριακή πιο ουδέτερη και καλή μέρα.

Υδροχόος: Είναι ένα Σαββατοκύριακο που μπορεί να έχετε υποχρεώσεις και να ασχοληθείτε με δουλειά. Ίσως πάρετε και δουλειά στο σπίτι. Νέα πράγματα βγαίνουν και πρέπει να ασχοληθείτε. Να είστε ευέλικτοι γιατί η όψη Ερμή Δία μπορεί να φέρει αναπάντεχες αλλαγές στο πρόγραμμά σας.

Ιχθείς: Θα υπάρξουν μικροί εκνευρισμοί και αναστατώσεις. Προσοχή σε λάθη και λάθος επιλογές. Ένας συναισθηματικός παράγοντας σας αναστατώνει λίγο. Κυριακή πιο ουδέτερη μέρα. Κάποια θέματα δουλειάς και υποχρεώσεων θα σας προβληματίσουν.