Ζώδια Σαββατοκύριακου από την Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη περνά στον Κριό. Υψηλοί ρυθμοί, πιο εκρηκτικό ταμπεραμέντο. Ο Ερμής κάνει ένα ωραίο εξάγωνο με τον Ουρανό.

Κριός: Η όψη Ερμή με Ουρανό σημαίνει ότι το ΣΚ έρχεται με όρεξη για να αλλάξετε παραστάσεις, να μετακινηθείτε, να δείτε φίλους που σας έχουν λείψει.

Ταύρος: Κάτι αλλάζει στα σχέδιά σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Όχι αναγκαστικά για κακό, απλά ας είστε ευέλικτοι. Προσπαθήστε τώρα να κερδίσετε χρόνο για σας, για ξεκούραση.

Δίδυμος: Περίεργες μέρες και προσέξτε μη γίνετε παρορμητικοί και εκρηκτικοί. Μην δράτε πριν σκεφτείτε. Το Σάββατο η όψη Ερμή Ουρανού είναι πιο θετική.

Καρκίνος: Το ΣΚ αν μπορείτε ας ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον εαυτό σας, τα προσωπικά σας θέματα αλλά και με την ξεκούρασή σας. Μια πρόσκληση, κάτι κοινωνικό μπορεί να υπάρχει τώρα και δε θέλετε να το κάνετε.

Λέων: Το Σαββατοκύριακο θα είναι πιο διασκεδαστικό! Η όψη Ερμή Ουρανού το Σάββατο, πριν αυτός εγκαταλείψει τον Υδροχόο, μπορεί να φέρει μια νέα ιδέα, μια νέα πρόταση, μια νέα γνωριμία, κάτι που μπορεί να σας κάνει κλικ. Μια συζήτηση καλύτερα να γίνει Σάββατο και όχι Κυριακή.

Παρθένος: Το Σαββατοκύριακο μπορεί να έχει ξαφνικές υποχρεώσεις σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Ίσως κάτι που δεν είχατε υπολογίσει. Μπορεί να σας απασχολήσει περισσότερο ένα οικονομικό ζήτημα και να κάνετε συζητήσεις περί αυτών. Τα οικονομικά θέματα συνεργασιών σκέφτεστε τώρα. Όχι κακό Σαββατοκύριακο.

Ζυγός: Το Σάββατο είναι πιο άνετο και δίνει ευκαιρίες για εξόδους. Κυριακή πιο πιεστική μέρα, ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο 10ήμερο του ζωδίου.

Σκορπιός: Το Σαββατοκύριακο ασχοληθείτε με πράγματα που σας διασκεδάζουν. Βρείτε και χρόνο για τον εαυτό σας. Θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας είναι κάποια από αυτά που πρέπει να φροντίσετε τώρα. Από τη νέα εβδομάδα θα αρχίσετε να τρέχετε λίγο παραπάνω.

Τοξότης: Το Σάββατο με την ωραία όψη Ερμή Ουρανού μπορείτε να βρείτε χρόνο να δείτε φίλους και ανθρώπους που είχατε χάσει το τελευταίο διάστημα. Ξεκλέψτε χρόνο από υποχρεώσεις. Καλό είναι αυτό το Σαββατοκύριακο να το ρίξετε έξω γιατί έρχονται αρκετές υποχρεώσεις τις επόμενες μέρες.

Αιγόκερως: Νευρικό αυτό το Σαββατοκύριακο. Έχει μια ένταση. Προσοχή να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με την οικογένειά σας και ανθρώπους της δουλειάς. Το σπίτι και η οικογένεια σας απασχολούν τώρα, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Υδροχόος: Το Σαββατοκύριακο πιο χαλαρό, με έμφαση στα προσωπικά σας. Ο Ερμής στο ζώδιό σας κάνει μια ωραία όψη με τον Ουρανό άρα μπορεί κάτι να μάθετε τώρα, κάτι θετικό. Μπορεί αυτό να αφορά κάτι επαγγελματικό, κάτι που έχει καλή επίδραση στα οικονομικά σας. Μια ωραία έξοδος, μια συνάντηση μπορεί να ‘ρθει.

Ιχθείς: Δεν είναι και πολύ ξεκούραστο αυτό το Σαββατοκύριακο. Κάποια πίεση νιώθετε τώρα για στόχους δουλειάς, επαγγελματικά τα σκέφτεστε τώρα και ίσως δουλεύετε κιόλας γι’αυτά οπότε δεν ξεκουράζεστε.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.