Ζώδια Σαββατοκύριακου από την Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Περίεργο Σαββατοκύριακο αυτό. Εντάσεις αρκετές.

Ο Ουρανός κάνει όψη με τον Ήλιο και είναι σε τετράγωνο με την έκλειψη της Δευτέρας.

Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Καρκίνο θα είναι όλα πιο συναισθηματικά αλλά και έτοιμα να αντιδράσουν.

Κριός: Προσοχή μην αντιδράσετε παιδικά το Σαββατοκύριακο και χάσετε το δίκιο σας. Προσοχή στην παρορμητικότητά σας κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο. Μπαίνοντας ο Ήλιος στον Υδροχόο την Κυριακή θα βοηθηθείτε σε κοινωνικές επαφές και θέματα φίλων.

Ταύρος: Υπάρχει μια πίεση και μια αίσθηση ότι δε σας καταλαβαίνουν. Θα το νιώσετε αυτό και με συνεργάτες. Αν κάτι στη δουλειά σας σπάσει τα νεύρα, καλά θα κάνετε να το αγνοήσετε όσο γίνεται. Γεννημένοι στο ξεκίνημα ή στο τέλος του ζωδίου, εσείς επηρεάζεστε περισσότερο. Προσοχή στην επικοινωνία και στις αντιδράσεις σας.

Δίδυμος: Το Σαββατοκύριακο μπορεί ένα οικονομικό θέμα να σας πιέσει. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και ρίσκο. Δεν είναι καλές μέρες για επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες. Αφήστε το Σαββατοκύριακο να περάσει. Ένας φίλος ή ένας συνεργάτης μπορεί να σας δημιουργήσει ένταση με τη συμπεριφορά του.

Καρκίνος: Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και με Ουρανό, Ήλιο και Έκλειψη μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε σχέσεις και συνεργασίες. Νιώθετε ότι δεν είστε σε κοινό δρόμο με σύντροφο ή συνεργάτες. Θα σας θυμώσει αυτό αλλά μη δράσετε εν θερμώ. Μπορεί να προχωρήσετε σε μια ρήξη που τελικά θα τη μετανιώσετε.

Λέων: Η έκλειψη της Δευτέρας είναι στο ζώδιό σας. Καλό είναι αν δεν αντέχετε αλήθεια και ειλικρίνεια, μην κάνετε πολλές ερωτήσεις σε θέματα που αφορούν τη δουλειά. Αλλά και σε πιο προσωπικά θέματα όπου θα είστε πιο ευαίσθητοι αν δεχτείτε κριτική. Τώρα, επίσης, είναι καιρός να δείτε σε ποιους πρέπει να δίνετε ή όχι την ενέργειά σας.

Παρθένος: Το Σάββατο περίεργη μέρα για σας, απαιτεί προσοχή στα λόγια σας. Οι σκηνές ζήλιας δεν ωφελούν. Αποφύγετε το Σαββατοκύριακο για κουβέντες. Την Κυριακή με τον Ήλιο στον Υδροχόο, τα πράγματα γίνονται πιο κουλ. Θα ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα της δουλειάς.

Ζυγός: Γενικά είστε ψύχραιμοι αλλά ακόμα κι εσείς λυγίζετε κάτω απ’το βάρος μιας έκλειψης και μιας περίεργης όψης Ουρανού και Ήλιου. Κάποιο άτομο από τη δουλειά σας θα έχει μια συμπεριφορά που δεν είχατε συνηθίσει καθόλου. Τα πλάνα σας αλλάζουν κι αυτό σας θυμώνει. Προσοχή σε ξεσπάσματα.

Σκορπιός: Το Σαββατοκύριακο έρχεται με λίγο περισσότερο στρες και ανησυχία. Τα πράγματα δεν διορθώνονται όπως θα θέλατε οπότε τώρα μπορεί να βγάλετε πίεση προς τους άλλους. Μια προσοχή χρειάζεται τώρα, ειδικά το Σάββατο. Την Κυριακή με τον Ήλιο στον Υδροχόο θα αρχίσετε να ασχολείστε περισσότερο με σπίτι και οικογενειακά.

Τοξότης: Προσπαθήστε να μη φαγωθείτε με τα ρούχα σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα δημιουργηθεί μια νευρικότητα που σας κουράζει. Λίγη γκρίνια παραπάνω αυτό το Σαββατοκύριακο. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας απασχολήσει περισσότερο τώρα.

Αιγόκερως: Σελήνη απέναντί σας. Το Σάββατο θέλει προσοχή για να μη φτάσετε σε ρήξη σε μια σχέση. Βάλτε τα όριά σας σε επαγγελματικές, ερωτικές, οικογενειακές ή φιλικές σχέσεις. Μια φίλη, μια συγγενής, μια γυναίκα μπορεί να σας πιέσει παραπάνω. Με τα όρια προφυλάσσετε τον εαυτό σας αλλά και τις σχέσεις σας.

Υδροχόος: Σχέσεις ολοκληρώνονται, φτάνουν στο τέλος τους ή ακόμα και στην κορύφωσή τους με μια πρόταση γάμου ή συμβίωσης π.χ. Το Σάββατο θέλει προσοχή σε αντιδράσεις και συμπεριφορές. Μπορεί να μην το καταλαβαίνετε αλλά απομακρύνετε τους ανθρώπους από κοντά σας. Τα πράγματα φτιάχνουν από Τρίτη.

Ιχθείς: Το Σαββατοκύριακο έχει πίεση. Μη βιαστείτε να υπογράψετε και να συμφωνήσετε σε μακροπρόθεσμα σχέδια ή προτάσεις. Δώστε χρόνο να το σκεφτείτε και πάρτε τις αποφάσεις από το απόγευμα της Δευτέρας και μετά. Ειδικά αν αυτό θέλετε να κρατήσει, να έχει διάρκεια στο χρόνο.