Ζώδια Σαββατοκύριακου από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Το Σαββατοκύριακο κυριαρχεί μία και πολύ συγκεκριμένη όψη. Μια αντίθεση ανάμεσα σε Αφροδίτη και Ουρανό επηρεάζει όλα τα ζώδια και κυρίως το κομμάτι των σχέσεων.

Αυτή η όψη θα ξανασυμβεί σε περισσότερα από 80 χρόνια.

Απρόοπτες εξελίξεις στο κομμάτι των σχέσεων, χωρίς αυτό να είναι αναγκαστικά κακό. Μπορεί να είναι ένας κεραυνοβόλος έρωτας αλλά και ένας ξαφνικός γάμος και μια απρόβλεπτη συνεργασία.

Το Σαββατοκύριακο αυτό επιστρέφουν ανάδρομοι Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα δώσει τελικές λύσεις και απαντήσεις σε όσα διαταράχτηκαν τον τελευταίο καιρό.

Κριός: Προσοχή σε σχέσεις, συνεργασίες και εντάσεις. Οι νέες γνωριμίες δεν αποκλείονται. Η Αφροδίτη απ’τον Σκορπιό θα λύσει προσωπικές ιστορίες, προβλήματα που υπήρχαν ή και διχασμοί μέσα σας. Επίσης, αν υπήρχαν θέματα στα οικονομικά τότε τώρα θα λυθούν, μέσα στον Δεκέμβρη.

Σελήνη στην Παρθένο: Προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα

 

Ταύρος: Αυτή η όψη Αφροδίτης Ουρανού επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Επηρεάζει περισσότερο σχέσεις δουλειάς, με συνεργάτες, ανωτέρους και υφισταμένους. Οι ανατροπές μπορεί να μην είναι κακές αλλά να σας αγχώνουν κάπως. Το ΣΚ μπαίνουν απέναντί σας Αφροδίτη και Ερμής. Άρα αυτό σημαίνει ότι ο Δεκέμβρης θα είναι ο καλύτερος μήνας του 2018.

Δίδυμος: Η όψη αυτή φέρνει απρόοπτα. Όταν συμμετέχει ο Ουρανός σε όψεις μπορεί να έχουμε έρωτες με απόσταση. Το ΣΚ αυτό ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, περνά ανάδρομος στον Σκορπιό όπως και η Αφροδίτη αλλά σε ορθή πορεία. Κατά κάποιο τρόπο έρχονται πάλι στην επιφάνεια θέματα που αφορούν δουλειά και υγεία. Μια επαγγελματική πρόταση που καθυστερούσε, τώρα θα ολοκληρωθεί. Αντίστοιχα και με τα θέματα υγείας.

Καρκίνος: Η όψη Αφροδίτης Ουρανού μπορεί να δείχνει απρόοπτα και ξαφνικά. Οικογενειακές σχέσεις επηρεάζονται αλλά και τα ακίνητά σας. Επαγγελματικά έρχονται ξαφνικά και πρέπει να τα διαχειριστείτε. Μπαίνετε σε μια περίοδο αναζωπύρωσης συναισθημάτων. Αν υπήρξαν ρωγμές τον τελευταίο καιρό, τώρα θα λυθούν. Θα έχετε μια ουσιαστική απάντηση για το αν μπορεί η σχέση να ξαναζωντανέψει ή τελείωσε.

Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

 

Λέων: Το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει έμφαση στις δημόσιες σχέσεις σας. Θα διαφημίσετε τον εαυτό σας και την εργασία σας. Οι πλανήτες επιστρέφουν στον Σκορπιό και επιλύονται ζητήματα. Θα υπάρχει μια μεγαλύτερη έμφαση για οικογενειακή θαλπωρή.

Παρθένος: Η όψη Αφροδίτης Ουρανού σημαίνει κάποια θεματάκια στα οικονομικά. Μεγαλύτερη ένταση για σας σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ο Ερμής και η Αφροδίτη περνούν σε ένα φιλικό προς εσάς ζώδιο άρα από τη νέα εβδομάδα τα πράγματα χαλαρώνουν.

Ζυγός: Οι γεννημένοι το τρίτο 10ήμερο μπορεί να έχετε πιο ακραίες συμπεριφορές. Βέβαια μπορεί αν προκύψουν και κεραυνοβόλοι έρωτες. Το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό άρα για σας αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα λύσετε θέματα που αφορούσαν τις σχέσεις σας. Τον Δεκέμβρη θα έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Φτιάχνουν τώρα και τα οικονομικά σας.

Ζώδια εβδομάδας από τη Βίκυ Παγιατάκη

 

Σκορπιός: Ερμής και Αφροδίτη επιστρέφουν σε σας και βοηθούν να κλείσετε εκκρεμότητες που υπήρχαν μέσα σας και στις προσωπικές σας σχέσεις. Η Αφροδίτη γύρισε ανάδρομη τον Οκτώβρη, δημιούργησε μια περίεργη κατάσταση και τώρα επανέρχεται για να δοθούν λύσεις και απαντήσεις.

Τοξότης: Ιδιαίτερα κοινωνικό το Σαββατοκύριακο. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με Ουρανό και το τετράγωνο Ήλιου Άρη σας κάνουν να είστε πιο προσεκτικοί με θέματα υγείας. Λίγο πιο πιεστικές αυτές οι μέρες αλλά θα περάσουν. Ερμής και Αφροδίτη στον Σκορπιό άρα ξαναγίνονται προτεραιότητα θέματα που αφορούν την υγεία και την επαγγελματική σας ζωή.

Αιγόκερως: Με έμφαση στα επαγγελματικά αυτές οι μέρες. Υποχρεώσεις προκύπτουν. Ερμής και Αφροδίτη στον Σκορπιό θα βοηθήσουν να βελτιωθεί η διάθεσή σας. Θα δοθούν απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό. Όσα χάλασαν και σας ζόρισα, τώρα θα λυθούν και θα βρείτε την άκρη σας.

Ζώδια εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα

 

Υδροχόος: Αυτό το Σαββατοκύριακο έρχεται με έμφαση στην καριέρα και τα επαγγελματικά σας. Αν είχατε ξεκινήσει μια κουβέντα σε σχέση με μια πρόταση, τώρα θα έρθει το πράσινο φως που θέλατε. Σχέσεις και επικοινωνία στο ζενίθ με ένα ξαφνικό ενδιαφέρον.

Ιχθείς: Οι πλανήτες στον Σκορπιό, Ερμής και Αφροδίτη, σας ταιριάζουν και δημιουργούν ευνοϊκές προοπτικές. Ευνοούνται σχέσεις και ηρεμούν οι κόντρες και οι διαφωνίες. Το Σαββατοκύριακο με τον Άρη στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Ήλιο, όμως, υπάρχει υποβόσκουσα αυτή η ένταση.