Ζώδια Σαββατοκύριακου από τη Λίτσα Πατέρα

Οι προβλέψεις της αστρολόγου από το «Πρωινό»

Σημαντικό Σαββατοκύριακο με πολλούς πλανήτες να αλλάζουν ζώδιο.

Ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και τώρα είναι η ώρα να διασκεδάσουν.

Αντίθετα, η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις ε θα έχουν άρωμα φλερτ αλλά θα είναι ρομαντικές και οικογενειακές. Ίσως τώρα σκεφτείτε να παντρευτείτε.

Εξακολουθεί να υπάρχει το τετράγωνο Άρη και Ουρανού που φέρνει αναστάτωση.

Κριός: Αρχίζει μια περίοδος όπου τα οικονομικά θα προωθηθούν. Θα έχετε ατελείωτες μετακινήσεις και η νέα θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σας φέρει πάλι κοντά στην οικογένειά σας. Θα ασχοληθείτε και με την ακίνητη περιουσία σας.Ταύρος: Θα έχετε μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, μικρά ταξιδάκια. Η νέα θέση του Ήλιου ευνοεί τα οικονομικά σας.

Δίδυμος: Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας και η νέα θέση της Αφροδίτης θα ευνοήσει οικονομικά θέματα τα οποία είναι σημαντικά. Αρχίζει μια περίοδος με πολλά ταξίδια.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη μέχρι τις 13 Ιουνίου είναι μια ωραία όψη και θα φέρει καλά πράγματα. Συναντήσεις και επαφές έρχονται. Φίλοι θα σας βοηθήσουν. Ένα οικονομικό θέμα με εφορίες θα σας απασχολήσει.

Λέων: Αλλάζουν οι σκέψεις σας. Ο κυβερνήτης σας, ο Ήλιος, μπαίνει στους Διδύμους κι αυτό για σας σημαίνει ότι θα δείτε φίλους, θα συζητήσετε, θα κοινωνικοποιηθείτε. Η νέα θέση της Αφροδίτης δείχνει ένα οικονομικό θέμα που θα διευθετηθεί άμεσα. Η διάθεσή σας αλλάζει και δε θα είστε πια προσηλωμένοι στα επαγγελματικά σας.Παρθένος: Καλές μέρες για συζητήσεις περί νομικών θεμάτων. Θα αρχίσετε να ασχολείστε με τη δουλειά αλλά τα εμπόδια δε θα λείψουν. Θα δείτε φίλους που σας συμπαραστέκονται.

Ζυγός: Θα δώσετε μεγάλη σημασία στα παιδιά και τον σύντροφό σας αλλά θα γίνετε και πιεστικοί. Προσέξτε το αυτό. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ευχάριστη αλλά και κάποιες φορές κουραστική, θα σας δώσει πολλά όμως.

Σκορπιός: Ο Άρης δημιουργεί οικογενειακά θέματα τα οποία είναι σημαντικά. Η νέα θέση της Αφροδίτης, όμως, ανοίγει δρόμους για ταξίδια και για συναντήσεις με ανθρώπους που είναι μακριά.

Τοξότης: Ο Ήλιος απέναντί σας θα σας κάνει αν ασχοληθείτε με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Τώρα μπορείτε να ξαναρθείτε κοντά τους. Η νέα θέση της Αφροδίτη θα ευνοήσει τα οικονομικά.

Αιγόκερως: Οι των πρώτων ημερών να είστε έτοιμοι για αλλαγές αλλά μην κάνετε υπερβολές. Καλές μέρες για συζητήσεις. Γενικά η Αφροδίτη απέναντί σας θα ευνοήσει σχέσεις και συνεργασίες για πολλούς από εσάς που έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις σας λόγω Κρόνου.

Υδροχόος: Η νέα θέση της Αφροδίτης είναι εξαιρετική για τη δουλειά και την υγεία σας. Η νέα θέση του Ήλιου στους Διδύμους θα σας φέρει κοντά στα παιδιά σας και στους φίλους σας.

Ιχθύς: Η νέα θέση της Αφροδίτης είναι πολύ καλή για σας. Θα έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο με αγαπημένα πρόσωπα. Προσπαθήστε με τη διαίσθησή σας να νιώσετε τι συμβαίνει στο παρασκήνιο.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα:

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.