Ζώδια Σαββατοκύριακου από τη Λίτσα Πατέρα

Οι αστρολογικές προβλέψεις από το «Πρωινό»

Η Παρασκευή έχει μια Σελήνη στον Καρκίνο που δείχνει σπίτι, ότι θέλουμε να μείνουμε μέσα. Είναι ένα ωραίο Σαββατοκύριακο αυτό που έρχεται και θα έχει σημαντικές δηλώσεις.

Η όψη Ερμή με Πλούτωνα θα βγάλει αλήθειες.

Είναι, επίσης, μέρες υπερβολής οπότε προσοχή.

Κριός: Μια μυστική επαφή ευνοείται. Συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές και σκέψεις. Να είστε προσεκτικοί για να μην κάνετε λάθη. Τα οικονομικά φτιάχνουν.

Ταύρος: Καταφέρνετε πολλά αλλά είστε σε μια εμπόλεμη κατάσταση. Ο Άρης σας δίνει δύναμη, ζωντάνια και σεξουαλική διάθεση αλλά είστε και έτοιμοι να τσακωθείτε. Προσοχή μην αναμίξετε φίλους με οικονομικά.

Δίδυμος: Προσοχή αυτό το διάστημα με την υπεραισιοδοξία σας. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά αρκεί να ξέρετε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε. Προσοχή στις υπερβολές.

Καρκίνος: Η όψη του Ερμή φέρνει καλά ειδικά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Σημαντικές αλλαγές έρχονται. Το δεύτερο είναι σε μια περίεργη φάση, θα μάθετε πολλά. Προγραμματίζετε ταξίδια αλλά και σπουδές. Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν τον Απρίλιο. Η συναισθηματική ζωή όλων των Καρκίνων περνά από 40 κύματα. Το τρίτο δεκαήμερο έχει εξελίξεις σε θέματα εργασίας και υγείας.

Λέων: Ηρεμείτε σιγά σιγά αν και σκέφτεστε αλλαγές για τη ζωή σας. Κρατήστε μικρό καλάθι στα επαγγελματικά. Προσοχή μην έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα κύρους.

Παρθένος: Τώρα μπορείτε να καταφέρετε πολλά, παρά τα προβλήματα και το θολό τοπίο. Προσοχή στις υπερβολές και τα λάθη, ακόμα και σε θέματα συνεργασιών.

Ζυγός: Σημαντική επαγγελματική ζωή τώρα. Οικονομικά θέματα και οικογενειακά λύνονται. Πολλή εύνοια για σας του τρίτου 10ημέρου. Ηρεμήσατε.

Σκορπιός: Ο Άρης είναι απέναντί σας και πιέζει. Προσοχή σε κρυολογήματα, μικροατυχήματα και εντάσεις σε κάθε είδους σχέση. Προσοχή σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

Τοξότης: Έχετε πολλά να κάνετε τώρα. Οικογενειακά θέματα είναι άλυτα. Γλυκές συναντήσεις αυτές τις μέρες. Ευτυχώς σας ευνοεί ο Δίας γενικά αυτό το διάστημα. Προσοχή στις μεγάλες υποσχέσεις.

Αιγόκερως: Αυτό το διάστημα είστε πολύ δυνατοί και έτοιμοι για μάχη κάθε είδους. Με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να έχετε θέματα. Θολό το τοπίο γενικά. Προσοχή σε παρεξηγήσεις.

Υδροχόος: Έχετε την Αφροδίτη και τον Δία που σας βοηθούν. Με τα οικογενειακά φορτίζεστε λίγο. Ενώ είναι Σαββατοκύριακο, έχετε στο νου σας τη δουλειά.

Ιχθείς: Είναι μια ωραία Σελήνη αυτή του Σαββατοκύριακου για να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσοχή μην βλέπετε τα πράγματα καλύτερα απ’ότι πραγματικά είναι.