Ζώδια Σαββατοκύριακου από τη Λίτσα Πατέρα

Οι προβλέψεις από το «Πρωινό»

Περίεργο αλλά και ωραίο Σαββατοκύριακο. Πολύ σημαντικό κυρίως για τους Υδροχόος, ειδικά για όσους έχουν τώρα γενέθλια. Η εύνοια του Δία δείχνει ότι όλη η χρονιά θα είναι εξαιρετική.

Κριός: Το Σάββατο και την Κυριακή η Σελήνη θα είναι στο δικό σας ζώδιο και θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Από την Κυριακή η νέα θέση του Ερμή θα φέρει σκέψεις που δε θέλετε να μοιραστείτε ή παρασκήνιο που ακόμη δεν το γνωρίζετε.

Ταύρος: Η νέα θέση του Ερμή κάνει κοινωνική ζωή, δουλειά και φίλους να ανεβαίνουν. Σταθεροί δρόμοι ξεκινούν για σας.

Δίδυμος: Από την Κυριακή επαγγελματικά και κοινωνικά ανεβαίνουν. Έρχονται πολλά πήγαινε-έλα και τρέξιμο αλλά και ταξίδια. Προωθήστε οικονομικά και ασχοληθείτε περισσότερο με τις συνεργασίες σας.

Καρκίνος: Έχετε περάσει διάφορα τον τελευταίο καιρό. Τώρα αλλάζετε απόψεις και φτιάχνουν τα πράγματα. Νομικά λύνονται, ωραίες συναντήσεις έρχονται.

Λέων: Έρχονται καλά αποτελέσματα σε σχέσεις και συνεργασίες, λόγω της καλής όψης που γίνεται με τον Ήλιο στον Υδροχόο. Τα οικονομικά ευνοούνται και το ΣΚ γενικά θα είστε δυναμικοί με τη Σελήνη στον Κριό.

Παρθένος: Είστε σε μια γλυκιά φάση τώρα. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται. Από Κυριακή, η νέα θέση του Ερμή θα φέρει πολλές συζητήσεις και αναθεωρήσεις.

Ζυγός: Είστε σε μια γλυκιά φάση, μέσα στα δύσκολα που έχετε να αποφασίσετε. Από Κυριακή η νέα θέση του Ερμή σας φέρνει πιο έντονα στα θέματα της εργασίας αλλά και της υγείας.

Σκορπιός: Είναι ένα πολύ ωραίο διάστημα τώρα με τον Ερμή στους Ιχθείς. Έρωτας, δημιουργία, εμπνεύσεις, επικοινωνία πολύ συναισθηματική. Έρχονται πολλές συναντήσεις.

Τοξότης: Σημαντικές συναντήσεις τώρα. Η νέα θέση του Ερμή από Κυριακή, φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα και θέματα ακίνητης περιουσίας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε λίγο πιο λογικά αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως: Η καθημερινότητα φτιάχνει σιγά σιγά. Καταλαγιάζουν τα πράγματα, ειδικά τώρα που η Αφροδίτη είναι σε σας. Σαββατοκύριακο ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

Υδροχόος: Καλές μέρες αυτές. Μυστικές επαφές ευνοούνται. Τώρα θα αρχίσετε να πηγαινοέρχεστε λίγο με οικονομικά θέματα αλλά θα τα καταφέρετε. Οι των τελευταίων ημερών έχετε σημαντικές αλλαγές που έρχονται.

Ιχθείς: Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας την Κυριακή. Φίλοι είναι κοντά σας και η συλλογική δουλειά πάει εξαιρετικά. Επίσης, ο Δίας ευνοεί γενικά τα επαγγελματικά σας.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.