Το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη κάνει ωραίο τρίγωνο με Ουρανό και φέρνει σημαντικές επαφές και γνωριμίες. Επηρεάζονται άμεσα Κριοί των τελευταίων ημερών παρά τον Ουρανό στη μοίρα σας.

Ο Ερμής κάνει ωραία όψη με τον Δία και φέρνει φίλους στις δύσκολες ώρες σας και σας βοηθούν.

Η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω.

Κριός: Μπαίνει με μια όψη έντασης το Σαββατοκύριακο. Θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας περισσότερο αλλά μην ξεχνάτε τα συναισθηματικά τώρα. Σε επίπεδο συλλογικής δουλειάς σας βοηθούν να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες.

Ζώδια Φεβρουαρίου από την Άση Μπήλιου

 

Ταύρος: Προσοχή στο παρασκήνιο που προσπαθεί να ανακόψει την πορεία σας. Προσοχή στις υπερβολές και μην προκαλείτε.

Δίδυμος: Καλό Σαββατοκύριακο για να κάνετε μια συμφωνία, ένα ταξίδι επίσης. Θα έχετε επαφές με ανθρώπους που είναι μακριά. Τα οικονομικά σας απασχολούν αλλά από την Κυριακή μοιάζουν να φτιάχνουν γιατί παίρνετε αποφάσεις. Σαββατοκύριακο μη μείνετε μέσα στο σπίτι σας.

Καρκίνος: Είστε καλά εσείς των πρώτων ημερών ειδικά. Η Σελήνη είναι απέναντί σας οπότε τώρα θα ασχοληθείτε περισσότερο με σύντροφο και συνεργάτες. Αν είστε γεννημένοι τελευταίες μέρες, προσοχή λίγο παραπάνω στις σχέσεις σας.

Kendall Jenner: Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιεί για υγιή μαλλιά

 

Λέων: Μια εξέλιξη σημαντική σας περιμένει. Μια γνωριμία, μια σχέση ή μια επαγγελματική πρόταση. Μια σχέση ή μια συνεργασία θα αποδώσει τώρα, θα έρθουν σημαντικές συμφωνίες.

Παρθένος: Ωραίες μέρες αυτές. Στο χώρο της εργασίας έχετε πρωτοποριακές ιδέες που θα αποδώσουν.

Ζυγός: Τα οικογενειακά επανέρχονται. Ιδανικές μέρες τώρα για να βελτιώσετε σχέσεις και συνεργασίες. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα βοηθήσουν σ’αυτό. Ένα επιχειρηματικό θέμα προχωρά.

Σκορπιός: Αρχίζει μια πολύ καλή περίοδος. Ιδιαίτερα ευνοϊκή Σελήνη. Τα πράγματα αλλάζουν, ευκαιρίες έρχονται στα οικονομικά. Προσοχή λίγο σε θέματα υγείας.

Κοσμήματα και αξεσουάρ μέχρι 17 ευρώ

 

Τοξότης: Επωφεληθείτε από την Αφροδίτη στο ζώδιό σας γιατί φεύγει σε λιγάκι. Κάτι απρόσμενο, ωραίο και σημαντικό έρχεται. Συναντήσεις με δικά σας πρόσωπα ευνοούνται.

Αιγόκερως: Θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Από τη Δευτέρα, όμως, η Αφροδίτη έρχεται στο ζώδιό σας και βελτιώνει τη ζωή σας. Θα λύσετε οικονομικά. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα μπορούσαν να έχουν μια σημαντική επιρροή στις καταστάσεις και να φτιάξουν τα πράγματα.

Υδροχόος: Κάτι σας απασχολεί την Παρασκευή. Συζητήσεις το Σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για σας. Ετοιμάζετε πολλά πράγματα αλλά κρυφά. Αυτά τα κρυφά από τις 2 Μαρτίου και μετά θα τα βγάλετε στο προσκήνιο.

Ιχθείς: Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορείτε να ασχοληθείτε με δικά σας πρόσωπα. Επαγγελματικά θέματα έχουν να δώσουν πολλά. Προσοχή σε οικονομικά. Μια μυστική επαφή/συμφωνία μπορεί να εξελιχθεί πολύ.

Τσάντες μέχρι 50 ευρώ