Ζώδια Πέμπτης με Σελήνη στον Ζυγό από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Σελήνη ακόμα στον Ζυγό με μεικτές επιρροές. Έχει ένα ωραίο τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Άρη αλλά και απαιτητικές όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Η μέρα είναι παραγωγική, θετική στο να βρούμε λύσεις, η δράση ευνοείται αλλά θέλει και μια προσοχή στις σχέσεις.

Κριός: Απαιτητική μέρα για σας με τη Σελήνη απέναντί σας. Ό,τι και να γίνει, όμως, όσο και τα πράγματα να δυσκολέψουν, στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Ταύρος: Σημερινή μέρα η Σελήνη βρίσκεται στη δουλειά για σας. Ευθύνες, πιεσμένο πρόγραμμα, πράγματα που δεν έχετε υπολογίσει ακριβώς. Όσο και να κουραστείτε, όμως, είναι για καλό. Αν έχετε ένα θέμα με οικονομικό ζήτημα, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι καλό.

Δίδυμος: Θέματα προσωπικής ζωής και δημιουργικών σχεδίων θα σας απασχολήσουν σήμερα. Το τέλος, όμως, θα είναι θετικό. Μια συζήτηση θα έχει καλό αποτέλεσμα.

Καρκίνος: Κάτι σας προβληματίζει σήμερα. Ίσως ένα δικό σας ή οικογενειακό ζήτημα. Μπορούν, όμως, να βρεθούν λύσεις.

Λέων: Έμφαση στην επικοινωνία σήμερα. Ενδείκνυται αν θέλετε να λύσετε δύσκολες καταστάσεις σε σχέσεις ή συνεργασίες. Καλή μέρα σήμερα για να προτείνετε ιδέες.

Παρθένος: Κάποιες ανασφάλειες σε επαγγελματικά ή οικονομικά τώρα σας ζορίζουν περισσότερο αλλά δε θα κρατήσει πολύ.

Ζυγός: Σελήνη στο ζώδιό σας κάνει πιο απαιτητική τη σημερινή μέρα. Έχετε πολλά να διαχειριστείτε αλλά και πολλά να κάνετε. Θέλει πειθαρχία και προσήλωση η μέρα.

Σκορπιός: Σημερινή μέρα πιο κουραστική καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες και θέματα δουλειάς. Οικονομικά ζητήματα ψάχνουν λύση τώρα. Νιώθετε και κουρασμένοι.

Τοξότης: Σήμερα έχετε περισσότερες επαφές και η Σελήνη είναι σε ένα κομμάτι σας που σχετίζεται με φίλους και συνεργάτες. Μια συζήτηση θα μπορούσε να φέρει μια λύση.

Αιγόκερως: Η Σελήνη είναι στο κομμάτι που για σας αφορά την καριέρα. Εικόνα και υποχρεώσεις είναι για σας ψηλά στις προτεραιότητές σας. Είναι μια καλή μέρα για να προωθήσετε επαγγελματικά θέματα.

Υδροχόος: Εποικοδομητική η σημερινή μέρα για σας. Μπορεί τώρα να υπάρξει μια εξέλιξη, κάτι που μαθαίνετε, κάτι που σας λένε και τώρα προχωράει. Αυτές οι μέρες είναι οι τελευταίες πριν τον ανάδρομο Ερμή άρα κινητοποιηθείτε τώρα.

Ιχθείς: Μπορεί τώρα να σας απασχολούν περισσότερο τα οικονομικά και οι υποχρεώσεις σας αλλά η σημερινή μέρα είναι καλή για να ασχοληθείτε με επαγγελματικά.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed