Ζώδια Πέμπτης από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η Άση Μπήλιου δίνει προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

Είναι μια πολυσύνθετη μέρα. Ξεκινά με απρόοπτα λόγω τετραγώνου Ήλιου και Ουρανού.

Κλείνει, όμως, με μια ευχάριστη, διασκεδαστική και τυχερή όψη ανάμεσα σε Αφροδίτη και Δία. Ένα ωραιότατο εξάγωνο.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω σήμερα.

Κριός: Υποχρεώσεις και ευθύνες σήμερα σε επαγγελματικά και θέματα σπιτιού. Προσοχή στα έξοδά σας σήμερα, μην είστε πολύ παρορμητικοί. Με την όψη Αφροδίτης Δία τις βραδινές ώρες, ό,τι κι αν γίνει μέσα στη μέρα, το βράδυ θα το αξιοποιήσετε για να περάσετε όμορφα. Καλή μέρα για έξοδο η σημερινή.

Ταύρος: Το τετράγωνο Ουρανού και Ήλιου δημιουργεί μια ένταση στο ξεκίνημα της μέρας με απρόοπτα και πράγματα που σας αλλάζουν το πρόγραμμα. Σας επιρρίπτουν ευθύνες στα επαγγελματικά. Η μέρα θα κλείσει πιο ωραία όμως.

Δίδυμος: Προσοχή σε υποσχέσεις που μπορεί να δίνετε τώρα. Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει ευχάριστα σε επαγγελματικά ή εξελίξεις σε οικονομικά. Είτε συνδέονται αυτά τα δύο είτε όχι.

Καρκίνος: Είναι από τις απαιτητικές μέρες της εβδομάδας αυτή σήμερα. Κάποιοι σας πιέζουν σήμερα. Νιώθετε εγκλωβισμένοι. Οι όψεις τις βραδινές ώρες φέρνουν χαλάρωση.

Λέων: Η μέρα ξεκινά με περίεργο κλίμα. Οι όψεις με τον Ουρανό φέρνει νεύρα. Απρόοπτα συμβαίνουν. Με μια καλή συζήτηση και έναν ξεκάθαρο διάλογο, τα πράγματα μπορούν να φτιάξουν. Κάτι τυχερό σε δουλειά και οικονομικά μπορεί να έρθει σήμερα.

Παρθένος: Υπάρχει μια αίσθηση σύγχυσης για το ζώδιό σας σήμερα. Ίσως φταίνε λίγο και οι άλλοι. Οι μέρες δεν είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για να ξεκινήσετε κάτι τώρα. Καλύτερα από Κυριακή και μετά, με τη Νέα Σελήνη.

Ζυγός: Η όψη Αφροδίτης Δία μπορεί να σας κάνει να δείτε τα πράγματα επιφανειακά. Να επηρεαστείτε από το περιτύλιγμα κάποιου. Ψάξτε περισσότερο στο βάθος των ανθρώπων και των καταστάσεων. Είναι κάπως ζόρικη η μέρα σήμερα λόγω υποχρεώσεων.

Σκορπιός: Αυτή η όψη Ουρανού-Ήλιου το πρωί έχει να κάνει με ένα πιο «νευρικό» κλίμα. Μια ανατροπή, μια αλλαγή έρχεται. Μπορεί, επίσης, να δείχνει ένα νέο ενδιαφέρον σε φιλικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μια γνωριμία μπορεί να σας ενθουσιάσει ή μια πρόταση. Μην πέσετε με τα μούτρα και μη γίνεστε αποκαλυπτικοί.

Τοξότης: Υπάρχει μια «νευρική» ατμόσφαιρα σήμερα και πράγματα σας δημιουργούν περισσότερο άγχος και σύγχυση. Μην προσπαθήσετε να διαβάσετε τι σκέφτονται οι άλλοι. Προσοχή στα οικονομικά σας, μπορεί εύκολα να ξοδέψετε χωρίς να το καταλάβετε.

Αιγόκερως: Ασφυκτική η σημερινή μέρα και πρέπει να ιεραρχήσετε τις υποχρεώσεις σας για να προλάβετε όσα πρέπει. Το βράδυ βρείτε λίγο χρόνο να περάσετε καλά και να έχετε ευχάριστες συζητήσεις. Μια βόλτα θα φτιάξει το κέφι σας.

Υδροχόος: Σημερινή μέρα κάποιοι μπορεί να σας κατηγορήσουν ότι είστε εγωιστές και σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας. Ο Ουρανός αφορά πολύ το «εγώ». Εξηγήστε στους άλλους ότι τώρα χρειάζεστε χρόνο για εσάς, να λύσετε δικά σας ζητήματα. Προσέξτε μη γίνεστε απότομοι.

Ιχθείς: Μην είστε βιαστικοί στην κρίση σας σήμερα. Είναι μια μέρα που απαιτεί δουλειά σε συλλογικό επίπεδο. Το βράδυ κανονίστε κάτι μακριά από «πρέπει» και δουλειά.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed