Σελήνη στον Καρκίνο μέχρι το βράδυ. Συνεχίζει το χθεσινό μοτίβο ενέργειας. Το βράδυ μπαίνει στον Λέοντα και η ενέργεια γίνεται πιο εξωστρεφής, πιο ζωντανή.

Κριός: Είναι μια μέρα που εξακολουθεί να έχει στρες και αγωνία. Υπόβαθρο πιο φορτισμένο τώρα. Η Σελήνη στον Καρκίνο επηρεάζει τα προσωπικά σας θέματα, τα θέματα σπιτιού και οικογένειας. Το βράδυ αυτό το στρες αποχωρεί. Αν έχει υπάρξει πρόβλημα, το βράδυ όλα ηρεμούν. Γενικά δεν είναι πολύ βοηθητική μέρα.

Ταύρος: Υπάρχουν κάποιες δεσμεύσεις τώρα. Μπορεί να έχετε αναλάβει πολλά. Γενικά νιώθετε ελεύθεροι αλλά υπάρχουν πολλά που δε σας αφήνουν να το χαρείτε. Η αυριανή μέρα αρκετά κουραστική με τη Σελήνη που περνά στους Λέοντες.

Δίδυμος: Στη φάση αυτή, τώρα, νιώθετε ότι θέλετε να αλλάξετε πολλά. Θέλετε κάτι παραπάνω από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Επίσης, είστε πιο απαιτητικοί και απ’τον ίδιο σας τον εαυτό.

Καρκίνος: Σελήνη στο ζώδιό σας και αυτό σημαίνει υποχρεώσεις, άγχος και τρέξιμο. Ο Άρης στο ζώδιό σας σας τρέχει και δημιουργεί αγωνία. Αξιοποιήστε τη σημερινή επιρροή της Σελήνης για να κλείσετε εκκρεμότητες.

Λέων: Η επιστροφή της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο γίνεται απόψε. Σας υπενθυμίζει όσα θέλετε να κάνετε και όσα επιθυμείτε. Μέχρι το βράδυ, όμως, είστε υποχρεωμένοι να βαδίσετε με τον ρυθμό των άλλων. Μπορεί να σας κρατάνε λίγο πιο πίσω.

Παρθένος: Ευθύνες και κούραση σήμερα. Δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος ούτε για σας. Κάτι που αφορά φίλους και συνεργάτες σάς ταλαιπωρούν, και σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσοχή μη σας επιβάλουν απόψεις και γνώμες.

Ζυγός: Είναι μια μέρα που η Σελήνη εξακολουθεί αν είναι στον Καρκίνο και κάνει περίεργες όψεις. Προσοχή στον τρόπο που κρίνεται, ειδικά στη δουλειά, και προσοχή στις συζητήσεις, ειδικά με τους προϊσταμένους σας. Προσοχή μη βάζετε συναίσθημα σε όσα λέτε. Προσπαθήστε να είστε ανεπηρέαστοι από το συναίσθημα.

Σκορπιός: Η σημερινή μέρα είναι βοηθητική για να κλείσετε εκκρεμότητες. Δεν είναι ιδανική μέρα για νέα ξεκινήματα. Καλύτερα να σκεφτείτε τι πρέπει να ολοκληρωθεί για να φύγει η αγωνία και το άγχος από πάνω σας. Είναι μια μέρα που καλό είναι να μη δώσετε λαβές για σχόλια. Από το βράδυ η Σελήνη μπαίνει στον Λέοντα και φέρνει άγχος και αγωνία που θα διαρκέσει 1μιση μέρα.

Τοξότης: Δεν υπάρχει μεγάλη πολυτέλεια για να κάνετε όσα επιθυμείτε σήμερα. Η Σελήνη σήμερα δείχνει υποχρεώσεις και απαιτούμενη πειθαρχία. Οικονομικά ζητήματα σε προτεραιότητα. Το βράδυ η Σελήνη περνά στον Λέοντα και φτιάχνουν τα πράγματα.

Αιγόκερως: Σήμερα είναι μια μέρα με τους άλλους να έχουν τον κύριο λόγο στη ζωή σας. Είναι μια από τις μέρες που θα είναι πιο υποστηρικτικοί οι συνεργάτες σας. Δεν είναι κακό να δείχνετε ότι χρειάζεστε τους άλλους. Προσοχή στα οικονομικά. Μέσα στις επόμενες μέρες έχετε κάτι συζητήσεις, δείξτε προσοχή.

Υδροχόος: Σημερινή μέρα κάποιος από το περιβάλλον σας μπορεί να είναι απαιτητικός και πιεστικός. Μπορεί να είναι χειριστικός κι αυτό σας πιέζει εσωτερικά. Όλο αυτό μπορεί να είναι έντονο. Προσπαθήστε να μη δώσετε σημασία όσο γίνεται.

Ιχθείς: Λίγο πιο κουρασμένοι τώρα. Είχατε πολλές υποχρεώσεις και έχετε ακόμα. Σιγά σιγά χαλαρώνετε γιατί πρέπει να γίνει αυτό. Φροντίστε τον εαυτό σας, ασχοληθείτε με την υγεία και την ψυχολογία σας.